פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שכהוא היה באוטו, לא שמתי לב - שהוא יצא ,חבל על הזמן.אבל יש לזה יתרונות, הוא יכול להכנס למקומות שאני ויניב לא יכולים להיכנס...?????????????????????אנחנו הינו הגבוהים שם...על המקומות תחשוב לבד.. (תשאיר לדימיון)
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שכהוא היה באוטו, לא שמתי לב - שהוא יצא ,חבל על הזמן.אבל יש לזה יתרונות, הוא יכול להכנס למקומות שאני ויניב לא יכולים להיכנס...?????????????????????אנחנו הינו הגבוהים שם...על המקומות תחשוב לבד.. (תשאיר לדימיון)לפחות אני לא גמד..
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני יודע איפה אתה גר....דגנית 12 א קרית ים..יש הרבה אנטנות על הבית..ויש לידו (50מטר בערך) גוש צהוב, אני נמצא שם חצי יום בערך... ת'בוא להרוג אותי שם ;D
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני יודע איפה אתה גר....דגנית 12 א קרית ים..יש הרבה אנטנות על הבית..ויש לידו (50מטר בערך) גוש צהוב, אני נמצא שם חצי יום בערך... ת'בוא להרוג אותי שם ;Dבגוש כבר הבטחתי לטפל
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים סלט עם סרטים , זה מה שהולך כאןסרטים הודיים קופצים בDIVX 3.11 , עם סאונד של 22.1 קילוהרץ של המונו , ועם סימון וידיאו כל 5 דקות !!!נדפקתם לגמרי , אה ?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים סלט עם סרטים , זה מה שהולך כאןסרטים הודיים קופצים בDIVX 3.11 , עם סאונד של 22.1 קילוהרץ של המונו , ועם סימון וידיאו כל 5 דקות !!!נדפקתם לגמרי , אה ?אני אתן לך סטירה עם גב הבולבול מה קשור סרטים?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים סלט עם סרטים , זה מה שהולך כאןסרטים הודיים קופצים בDIVX 3.11 , עם סאונד של 22.1 קילוהרץ של המונו , ועם סימון וידיאו כל 5 דקות !!!נדפקתם לגמרי , אה ? ???רוצה עוגיה?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שווה עוגיה!עדב, און הבית ספר נמצא 50 מטר מהבית??איזה ביעוס.מה לעשות..אבל גם יש יתרונות..יוצאים מהבית 2 דקות לפ]ני השיעור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.