פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים בואנה.. רוצח.. יש כמה קטעים מצחיקים איתך.. בקלטת..כמו מה???אני חייב את כל התמונות והסרטוניםגם אחותי רוצה לראות אם ימצא חן בעיניה היא תיכנס לפורום ותבוא למפגש הבא!ואם היא באה אז כל חדר הציוד הרזרבי של נטויז'ן בקומה שלה בא איתה!
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים פציייייייייייייייצ של תערוכה הייתהאבל הכי קטעים עם החניה של עזריאלי ואיזה פקק יצרנו
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים פציייייייייייייייצ של תערוכה הייתהאבל הכי קטעים עם החניה של עזריאלי ואיזה פקק יצרנוLOL מגיע להם.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים פציייייייייייייייצ של תערוכה הייתהאבל הכי קטעים עם החניה של עזריאלי ואיזה פקק יצרנוזה באמת היה ענקמשהו מטורףומה זאת אומרת טיפוס מיוחד ?
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים פציייייייייייייייצ של תערוכה הייתהאבל הכי קטעים עם החניה של עזריאלי ואיזה פקק יצרנוכן אהה..?ומה עם העליה לקומה שביעית עם se7en בסיבוב.........? זה היה קורע מצחוק...
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היינו צריכים להמשיך לקומה האחרונה אני אומר לכםאיזו סצנה זו יכלה להיות ....לעוף מהגג של הבניין הזה
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים כל הקטע של הנסיעה באוטו היה ענקסבון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היינו צריכים להמשיך לקומה האחרונה אני אומר לכםאיזו סצנה זו יכלה להיות ....לעוף מהגג של הבניין הזה או...שלום!...לאן נעלמת?
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היינו צריכים להמשיך לקומה האחרונה אני אומר לכם איזו סצנה זו יכלה להיות .... לעוף מהגג של הבניין הזה או...שלום!...לאן נעלמת? הוא חזר מהתערוכה!
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים המיקרו שלנו עלה באש , קיבלתי טלפון מהבית באיזה 6 בערב .איזה מגניב זה , יש לי עכשיו במטבח חצי קיר שחור !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.