עבור לתוכן

איך היה המפגש ?!?!!

Featured Replies

פורסם

הם היו עד 13:00... ונעלמו...

תשאל את האחרים שכן ראו אותם. יותר נכון אותו, אלי חזן.

• תגובות 161
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא הגיע ב-12:00 (כמו כל הצוות), והלך בסביבות 13:15 (היתה לו פגישה איפשהו)...

פורסם

יא בני כלבים

אל תשכחו מי הביא לכם את כול הפאקינג חומרה הזאת להרוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבאתי להם לוח אם פנטיום 2 שעשינו ממנו המבורגר, סידי רום וצורב..הרסו לי הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

יא בני כלבים

אל תשכחו מי הביא לכם את כול הפאקינג חומרה הזאת להרוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבאתי להם לוח אם פנטיום 2 שעשינו ממנו המבורגר, סידי רום וצורב..הרסו לי הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!

פחחחחחחח...

פורסם

יא בני כלבים

פחחחחחחח...

פאק יו! ;D

פורסם

אני החמצתי :P

הרגשתם בחסרוני? :)

פורסם

אני החמצתי :P

הרגשתם בחסרוני? :)

לא :P

אבל אני יצאתי מאוכזב!!

לא יצאתי עם שום מאוורר!!

פורסם

אני כבר הספקתי לתקוע את המאוורר של הוולקנו 7 בתוך המחשב שלי....

:)

בכל מקרה, הרשו לי להביע את דעתי על היום הזה:

היה פצצה...

דבר ראשון, הופתעתי לטובה מכמות האנשים - וזה היה די מצחיק כשהשומר ביקש מאיתנו בעדינות לעזוב את המקום.

למי שלא היה שם - לא עזבנו! אבל השומר עזב... זה היה די בהתחלה, אז הוא לא ממש הפריע.

רציתי להודות לאת'לון על תרומתו הנדיבה ללוח-אמבורגר שנוצר שם - ואני מקווה שגלוק מרוצה מהקבלים המתובלים בקטשופ שהוא הצליח להוציא מהסנדוויץ' הזה. (וכמובן לאנטר שתרם את הלוח ליצרנו האפל!!!)

נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך)

וכמובן גיוס קל לעומרי!!!! ששכחתי להגיד לו פנים מול פנים...

פורסם

יא בני כלבים

פחחחחחחח...

פאק יו! ;D

המממ.. ככה מנהל פורום נותן דוגמא אישית בשמירה על שפה נקיה ובלי קללות ? ::)

פורסם

יא בני כלבים

פחחחחחחח...

פאק יו! ;D

המממ.. ככה מנהל פורום נותן דוגמא אישית בשמירה על שפה נקיה ובלי קללות ? ::)

הוא כתב, לא מנהל...

אבל עדיין, הוא עושה את זה כל הזמן לא רק באתר...

:nono:

פורסם

היה מה זה ברדק מבורך!!!!!!

אני ונאף עפ"י מסורת מגדל העמק לימדנו אנשים איך להשחיט ולהרוס!!!

היה ברדק מבורך מאד באוטו (אני se7en, on, com, וגם minimizer ו prototype אבל הם היו שם בחווה!)

פורסם

היה מה זה ברדק מבורך!!!!!!

אני ונאף עפ"י מסורת מגדל העמק לימדנו אנשים איך להשחיט ולהרוס!!!

היה ברדק מבורך מאד באוטו (אני se7en, onn, com, וגם minimizer ו prototype אבל הם היו שם בחווה!)

פורסם

אל תטפל לקטנות

פורסם

בואנה.. רוצח.. יש כמה קטעים מצחיקים איתך.. בקלטת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים