פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מממ....אומנם לנאף יש הרבה מזל.... אבל אתרום את המזל שלי לאיגור ויוסי ואצפה מהצד..... :
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים קיסריה? אתה מדמיין?מעולם לא היה מפגש של קהילת החומרה בארץ בקיסריה.. היה לפגש של לקוחות חנות מסויימת, זה משהו אחר..LOL~!!!המפגש הראשון היה בת"א (אחרי שבהתחלה חשבנו על לעשות אותו בנתניה..)המפגש השני היה בחיפההמפגש השלישי היה שוב בת"א...להבא, שוב בחיפה.
פורסם 2002 במרץ 123 שנים אם המפגש לא יהיה בצפון....אין סיכוי שאני אגיע....הספיקה לי הנסיעה הקודמת....
פורסם 2002 במרץ 123 שנים שאני אבין...אני אמור להביא גם את המסך???????איןסיכוי שיתנו לי להיכנס עם המחשב ולרכבת עם מסך, מחשב, ועוד איזה תיק עם כבלים......
פורסם 2002 במרץ 123 שנים בקיסריה , באמפי שם ...יש שם חשמל והרבה מקום .ואיך באמת אנשים שיש להם 19 אמורים להביא את המסכים שלהם !?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים אתה תחשוב איך אתה מביא את המארז שלך ולא איך את המסך... נראה לי שהמארז שלך יותר גדול ממך....וממני.....
פורסם 2002 במרץ 123 שנים אתה תחשוב איך אתה מביא את המארז שלך ולא איך את המסך... נראה לי שהמארז שלך יותר גדול ממך....וממני..... מה לעשות שאנשים משקיעים קצת בלוצי שלהם ולא קונים מיני טאוור
פורסם 2002 במרץ 123 שנים גרר... רק עכשיו סיימתי לקרוא את ה13 עמודים של הת'רד הזה... לפי מה שהבנתי הפסדתי הרבה היה מאד נחמד, אבל יש בפסח מסיבת רשת וזה לא עוד הרבה זמן. תודה רבה... אני לא יוכל להגיע
פורסם 2002 במרץ 123 שנים למה?!פוחד מלינץ? ;Dלא, אני יהיה רחוק מישראל... מאחורי האוקיינוסים וההרים, מאחורי הנהרות והשבילים-אני יהיה בארצות-הברית ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.