עבור לתוכן

התייעצות לגבי רכישת לוח אם על QX9650

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות.

איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש

תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת.

אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE

אופציה 2:ASUS P5Q-E

אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48

שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות?

אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור.

*בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל פוסט אך מחר אני נוסע לקנות את הלוח ורציתי ייעוץ לגבי לוח ליכולות OC מקסימליות על המעבד הנ"ל..תודה לעוזרים

פורסם

אני לא כזה מבין גדול, אבל נראה שהדבר הכי חשוב להמהרה הוא הצ'יפסט. ולכן לך על הX48.

פורסם

סליחה על הדאבל פוסט אך מחר אני נוסע לקנות את הלוח ורציתי ייעוץ לגבי לוח ליכולות OC מקסימליות על המעבד הנ"ל..תודה לעוזרים

קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

להבא תזכה לקבל אזהרה.

לעניין- עם QX יש לך מכפלה פתוחה אז לא צריך להסחף עם הלוח, P45 טוב יספיק. מה גם שמדובר בקירור אוויר אז מה שלא יהיה אתה לא תגיע רחוק בשביל להשקיע ביותר מ-P45/P43.

פורסם
  • מחבר

מצטער פשוט זה די דחוף לי..

פשוט ההפרש בין שני הגיגבייט הוא 100 שקל~ והDQ6 עדיף מבחינת קירור פאסיבי של הלוח יותר איכותי ולוח ברמה הכללית יותר איכותי אך אם ישנם אלטרנטיבות אחרות אשמח לדעת?

*אני רוצה לחשוב גם מבחינת איכות/בניית הלוח ויכולות OC אם בעתיד אקנה קירור מתקדם יותר או קירור מים.

פורסם

לי יש את המעבד הזה על P5Q Pro. הלוח חביב ביותר. הייתי הולך על הגרסה החדשה היותר - P5Q Pro Turbo לו רק הייתה זמינה כאשר הרכבתי את המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה לך..אך עדיין אינני יודע על איזה לוח ללכת לטובת OC גבוה ואמין ככל שניתן עם המעבד הנ"ל.

מה בנוגע ללוח MSI X48 שתומך DDR2 וDDR3 על אותה הפלטפורמה??האם גימיק או שאכן לוח בעל יכולות OC טובים?

כי אם כבר כשיתפנה קצת כסף הבחור ירכוש זיכרונות מסוג DDR3 במהירות 1600,אך האם זה יהווה שיפור בהשוואה ללוחות האחרים:

DQ6 או P5E-DELUXE או הלוח של MSI שמציע תמיכת DDR2 ו3??

האם לוח הMSI מציע תמיכה בDDR2 1066??כי בSPEC לא מצאתי שזה רשום איפשהוא.

*שימושים כמו עריכות וידאו,PHOTOSHOP,גיימינג וגם OC אמין וגבוה ככל שניתן (סביב ה510+)

פורסם

אתה מצפה לעשות עם המעבד הזה 510 באס, כשיש לך קירור אויר?!

אני לא אופטימי לגבי זה, ואני חושב שלא צריך לשבור את הראש יותר מדי, כי כל הלוחות שציינת מעולים. והענין של סוגי הזכרונות לא נשמע לי עקרוני כל כך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי חבר'ה תודה לכולם והמשך שבוע טוב וחג שמח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים