עבור לתוכן

רזולוציה 1440X900 + 75hz, איך עושים את זה?

Featured Replies

פורסם

ברשותי:

כרטיס מסך Radeon HD 4870

מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'.

Windows Vista 64 Bit

עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900.

ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר.

ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע על 60 הרץ :s07:

מה לעזאזל הולך פה ואיך אפשר לתקן את הבעיה?

תודה למי שיעזור.

פורסם

אתה לא צריך יותר מ-60HZ. בספק גם שהמסך שלך יודע באמת לתת 75HZ. סביר יותר שכמו רוב המסכים הוא זורק פריימים ב-75HZ.

ומה ההגיון להשתמש ברזולוציה לא טבעית במסך LCD? זה ייראה הרבה יותר טוב ב-1680X1050, אחרי שתתגבר על השוק של הכתב הקטן יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך יותר מ-60HZ. בספק גם שהמסך שלך יודע באמת לתת 75HZ. סביר יותר שכמו רוב המסכים הוא זורק פריימים ב-75HZ.

ומה ההגיון להשתמש ברזולוציה לא טבעית במסך LCD? זה ייראה הרבה יותר טוב ב-1680X1050, אחרי שתתגבר על השוק של הכתב הקטן יותר.

אני מעדיף רזולוציה אחת יותר נמוכה אבל שהכל יזוז חלק יותר ויהיה פחוץ צורם לעין שלי.

פרט לזה שמתי לב שבמשחקים יש לי מן ריצוד שכזה.. מאז שיש לי את הבעיה שזה תקוע על 60 הרץ, וזה מאוד מפריע.. ככה שאני מעדיף 75hz.

פורסם

מסכי LCD לא מרצדים, לפחות לא במובן שרגילים אליו - הם לא מציירים את כל התמונה מחדש כמו מסך CRT.

הבעיה היא או בראש שלך, או בעיה אחרת כלשהי שהדרייבר העדכני גרם לה, או שאולי במקרה יש לך איזה פלורסנט בחדר שגורם ל-aliasing (בעיה נדירה אבל קיימת, כשריצוד הפלורסנט במקרה מתאים בדיוק לתדר הריצוד הגבוה של התאורה הפלורסנטית של המסך).

למרות שלדעתי המסך הזה בכל זאת מציג רק 60 פריימים לשנייה, גם אם אתה מגדיר לו 75. אבל לא בדקתי את זה.

ניסית בהגדרות התצוגה להעיף את ה-Hide modes this monitor cannot display? אולי זה ייתן לך את האפשרות המיוחלת?

פורסם
  • מחבר

מסכי LCD לא מרצדים, לפחות לא במובן שרגילים אליו - הם לא מציירים את כל התמונה מחדש כמו מסך CRT.

הבעיה היא או בראש שלך, או בעיה אחרת כלשהי שהדרייבר העדכני גרם לה, או שאולי במקרה יש לך איזה פלורסנט בחדר שגורם ל-aliasing (בעיה נדירה אבל קיימת, כשריצוד הפלורסנט במקרה מתאים בדיוק לתדר הריצוד הגבוה של התאורה הפלורסנטית של המסך).

למרות שלדעתי המסך הזה בכל זאת מציג רק 60 פריימים לשנייה, גם אם אתה מגדיר לו 75. אבל לא בדקתי את זה.

ניסית בהגדרות התצוגה להעיף את ה-Hide modes this monitor cannot display? אולי זה ייתן לך את האפשרות המיוחלת?

לא יודע איך לתאר את זה.. זה מן.. קו שקוף כזה שרואים אותו, בדרך כלל הוא עולה מלמטה למעלה בזמן משחק.. וזה קורה לרוב כשיש הרבה אקשן או תזוזה מהירה על המסך.

בקשר ל-Hide modes that this monitor cannot display, אני לא יכול ללחוץ על זה אפילו.. זה באפור כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי:

http://img225.imageshack.us/img225/6884/probv.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים