עבור לתוכן

בזק השיקה חבילות 20 -30 מגה בNGN!

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לשחק באינטרנט בלי LAGים מעצבנים, ויש לי כרגע ADSL 2.5M, שידרוג ל10 מגה עם 800K העלאה יביא לשינוי משמעותי?

• תגובות 161
  • צפיות 21.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא

מי הספקית שלך?

פורסם

מהו השינוי הפיזי (התשתיתי) שנערך כדי לאפשר מהירויות כאלו? נעשה שינוי כזה בכלל?

אני יודע שלפני השקת הNGN הרי הם שינו את התשתית, עכשיו הם לא עשו כלום?

פורסם

לא

מי הספקית שלך?

בזק בינלאומי.

זה משנה אם זה 10 מגה דרך בזק בינלאומי או 10 מגה דרך נטוויז'ן?

פורסם

בעולם מושלם זה באמת לא היה משנה, והחבילות האלו לא רלוונטיות בדיוק בגלל שזה כן משנה...

פורסם

הכתבה הזאת לא אומרת כלום מלבד העובדה שהדר חורש לא מבינה דבר וחצי-דבר במחשבים.

פורסם

בא לי לרצוח את העורך כשאני רואה כותרת כזאת, בכותרת רשום 20 אבל כשנכנסים לתוכן רואים שזה בעצם פי 3.

פורסם

ברור לך שזה בכוונה, נכון?

העיתון קיבל תשלום מבזק על ניסוח שכזה.

פורסם

העיתון לא קיבל תשלום מבזק כי זאת לא פרסומת והוא יודע שאם הוא יקבל תשלום כזה הם חוטפים תביעה שתמוטט אותם. הכותרת נוסחה ככה כדי למשוך לקריאת הכתבה.

פורסם

זאת לא פירסומת, זאת כתבה יחצ"נית (להבדיל מ"כתבה פירסומית", שעליה העיתון חייב להצהיר).

וממי בדיוק הם יחטפו תביעה?

פורסם

התשלום הופך את זה לפרסומת.

ממי הם יחטפו תביעה? אני יכול למנות מס' לא מבוטל של עורכי דין עם אובססיה לתביעות קבוצתיות ואירגונים לזכויות צרכן.

פורסם

ההבדל בין כתבה יחצנית לבין כתבה פירסומית זה לא התשלום, זה הכותב, בכתבה יחצנית הכותב הוא אחד מכתבי העיתון (במקרה שלנו, מדובר בהדר חורש), בכתבה פירסומית הכותב הוא פירסומאי של החברה המפורסמת.

העיתון מצהיר על "כתבה פרסומית" בגלל שאין לו שליטה על תוכן הכתבה ולכן הקורא לא יכול לתבוע את העיתון על-סמך הכתוב.

וע"פ איזה סעיף בדיוק בחוק אותו עורך-דין יתבע את העיתון?, להזכירך אנחנו בישראל, לא באירן, פה מותר לכתוב מה שרוצים כל עוד זה לא:

א. קריאה להסתה ולעבירה על חוקי המדינה.

ב. לשון הרע.

ג. הטעייה (ובהטעיה אני מתכוון לפרסומים כגון "המוצר הוא נטול גלוטן" למרות שבפועל הוא מכיל גלוטן וגו')

פורסם
בשבוע שעבר החלו אנשי המכירות של החברה, המנוהלת על ידי אבי גבאי, להתקשר למנויים שכבר מחוברים לרשת החדשה ולהציע להם חיבור בקצב של 10 מגה-בייט לשנייה תמורת ‭19.9‬ שקל לחודש למשך חצי שנה. בתמורה למחיר זה המנוי מתחייב לשירות למשך שנה.

למה טריק פירסומי/שיווקי?

יכול להיות שזה נכון

פורסם

אבל אומרים כבר שהמהירות לחו"ל היא מעפנה, לא מבין למה יש 12 עמודים, עם צינור בגודל של 100 צול וזרם של טפטפות בגינה לא צריך לשבור את הראשו יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים