עבור לתוכן

דרושה המלצה לספק איכותי למערכת High-End, מחיר: כמה &

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מרכיב מערכת חדשה - יש לי את רוב החלקים, עכשיו נותר לי לברר לגבי ספק כח שיוכל לשאת את העומס והמלצה לקירור למעבד (שעליו אשאל בפורום המתאים).

המפרט:

לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD5

מעבד Intel Core I7 920 2.66Ghz

קרור Thermalright Ultra 120 - (עדין מלבט)

מארז Antec 1200 (*עדין מתלבט - ראה הסבר בהמשך)

זכרון 12GB OCZ 1600Mhz DDR3

כוננים: 6 כוננים קשיחים - 4 בRAID ועוד שתיים רגיל. אופציה להוספת כוננים בעתיד

צורב DVD

כ.מסך EVGA GTX285 אופציה להוספת כרטיס נוסף לשימוש במסך שלישי.

בשרשור שפתחתי בעבר למערכת קצת יותר פשוטה מזו קיבלתי המלצות חמות על:

ENERMAX Modu82+ 625

הפעם מדובר במחשב שאני מתכנן לו המהרה, אופציה להוספת כ. מסך בעתיד ואולי עוד כוננים קשיחים.

שאלות:

1. האם ספק כזה יכול להחזיק את המערכת הנ"ל?

2. במידה ולא מה האלטרנטיבות המומלצות?

3. שמעתי גם שעם הזמן עוצמת הספק יורדת ב-25% ולכן כדאי מראש לקנות יותר חזק. האם יש שחר לאמירה כזו?

4. לגבי המארז - Antec 1200 - מניסיון קודם שלי כאשר הרכבתי GTX260 גדול לא יכולתי למקם כוננים קשיחים שהיו ממול, והייתי חייב למקמם במקומות אחרים.

אבל אם אגיע למצב בעתיד שארצה להוסיף עוד כוננים אתקל בבעיה.

עכשיו מדובר במארז ענק, אם כן - האם זו תופעה שיש בכל המארזים - או שיש מארז שאפילו יותר עמוק - שמונע התנגשות בין כ. המסך לכוננים שמולו?

תודה!

:xyxthumbs:

פורסם

נראה לי שהספק שציינת יספיק לך. גם לגבי החשש שאתה מעלה, לירידה בביצועים של הספק, אתה לא כ''כ תעמיס עליו, כך שזה בסדר.

לגבי המארז. הבעיה הכי גדולה שלך, לפי ראות עיני, היא הכוננים קשיחים. אין הרבה מארזים שיש להם יותר מששה מקומות.

לגבי מקום לכרטיס מסך, יש מספיק מארזי full tower שאין להם כאלו בעיות כלל.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהספק שציינת יספיק לך. גם לגבי החשש שאתה מעלה, לירידה בביצועים של הספק, אתה לא כ''כ תעמיס עליו, כך שזה בסדר.

מענין מה זה ניקרא להעמיס על ספק? חשבתי שהמפרט שלי די צמא! ;D

אשמח לקבל אישור נוסף ממישהו אחר גם או אלטרנטיבה חזקה אחרת.

לגבי המארז. הבעיה הכי גדולה שלך, לפי ראות עיני, היא הכוננים קשיחים. אין הרבה מארזים שיש להם יותר מששה מקומות.

לגבי מקום לכרטיס מסך, יש מספיק מארזי full tower שאין להם כאלו בעיות כלל.

מה ז"א הANTEC 1200 מאפשר 9 כוננים ונחשב לFULL TOWER רק שיכול להוות בעיתיות כשמדובר בכרטיס גרפי גדול כמו אצלי.

האם יש אלטרנטיבה שמשאירה יותר מקום לכוננים קשיחים מול כ. המסך?

בעצם בשבילי ה1200 ANTEC מושלם מבחינת השקט והקירור שלו - רק ענין הכוננים קצת מפריע.

לכן שאלתי אם יש אטרנטיבה

תודה.

פורסם

במחיר דומה יש את ה LIAN LI PC-A71, איתו לא יהיה לך בעיות בכלל, החיסרון היחיד שאני רואה זה שאין מאווררים בצד (רק מאחורה ומקדימה).

http://skypc.co.il/pl_product~PC-A71B~6~0.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים