פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר טוב אני גמרתי עם הפורום הזהסך הכל שאלתי שאלה על איך שרתים מתנהלים ואיך זה שאני עובר את מהירות ההורדה פי 4רציתי סך הכל לשבח את התשתית בכבליםאף אחד לא עונה לי על השאלה אז לכו כולכם קיבינימטלא לטרוח לעשות לי באן מהפורום המטומטם הזה אני עושה באן לעצמי
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים לא לטרוח לעשות לי באן מהפורום המטומטם הזה אני עושה באן לעצמיאוו...איזה באסה.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים תירוצים עלובים של חוסר מוסרגם לגנבים יש קוד התנהגותואם לא מתאים לך להעלות תמורת ההורדה שלך (כי פרוטוקול ביטורנט עובד על שיתוף)תיקח כמה דולצ'ים בחודש מאמא ותשתמש בusenet
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים יאללה גם אני אצטרף לדיון הזה. המהירויות האלו נמדדו כשהייתי בהוט על חבילה 5 מגה ובבזק בינלאומי על 2.5 הייתי בשוק שזה קרה, ולאחר מכן ישר פתחתי את ההורדה והתקנתי, והכל היה תקין, אז זה לא זייף. (זה היה קבוע (בסביבות אותה מהירות) ככה במשך ההורדה של הקובץ הגדול עד שהוא הסתיים) [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים דןדן, את מי מעניינת כתובת הMAC שלך או הDNS שלך?על cache server פעם שמעתם?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים וואלה? יש cache server ישראלי ב014 לutorrent? ואני צריך להגדיר או שהתוכנה מוצאת אותו לבד?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים שום דבר לא מוצא אותו אלא הוא עומד באמצע כמו השרתים של Akami כשאתה רואה וידיאו זורם מיוטיוב לדוגמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.