עבור לתוכן

עד 3K לאינטרנט, אופיס, סרטים ואם אפשר תוכנות גרפיות לעת מוצא

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA?

על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD)

ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון?

תודה מראש

פורסם

ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA?

רק באמצעות ממיר מתאים. וזה לא סתם מתאם פשוט, אלא ממש ממיר.

על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD)

לא מבין את כוונתך. מפרסמים את המפרט, אתה בא לקנות ומוודא שהמפרט שפורסם זה מה שאתה מקבל. רוצה לשדרג זיכרון/דיסק קשיח? תשדרג במעמד הקנייה או אפילו באופן עצמאי אח"כ (זה לרוב יותר משתלם).

ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון?

מה זה AS IS?

אם זה מחשב חדש, הוא מגיע ארוז בקופסה ועם אחריות של HP.

פורסם
  • מחבר

תודה.

רק לשאלה אם הוא יכול להחזיק תוכנות גרפיות- יש סיכוי כזה? אני לא מבין במעבדים וראיתי שיש דגם עם כרטיס מסך לא מובנה ויותר איכותי של נבידיה וזיכרון של 3 GB. האם זה יספיק (לא לעבודה גראפית מאסיבית, רק לעת צורך)?

פורסם

מה זה תוכנות גרפיות ואיזה שימוש? כל עוד לא מדובר ברנדור 3D, כרטיס המסך לא משנה כמעט בכלל.

פורסם
  • מחבר

adobe cs4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים