עבור לתוכן

התייעצות בנוגע למחשב נייד של DELL מארה''ב.. 600$ -800$

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה..

ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות..

אז אני יחזור בקצרה..

ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי..

אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם..

אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה

כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..)

הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ...

חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה..

זה הכיוון לדעתי..

http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204

תודה..

כאמור הוא צריך בטרים ל 6 - 7 שעות ביום..

שוב תודה רבה לכם.. אני צריך את זה דיי בדחיפות :)

פורסם

אין לדל (וגם לכמעט אף יצרן אחר) מחשב של 15.4" שיחזיק מעמד 6-7 שעות בשימוש סביר. אלא אם כן הוא מוכן להסתובב עם סוללות מורחבות.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסוללות מורחבות זאת אופציה...

ועכשיו הוא גם הסכים להתפשר על 14 אינצ'..

זה נכון שהמעבדים מסדרת P (כמו P8600) הם יותר חסכניים בסוללה?

פורסם

כן, זה נכון, אם כי זה לא תמיד מתבטא בהבדלים משמעותיים במציאות.

ב-14.1" לכו על ה-E6400. אפשר לסחוט ממנו כ-5 שעות עבודה על סוללה סטנדרטית. עם מורחבת זה כמובן יהיה יותר. ה-T400 של לנובו יתן קצת יותר. יש גם אופציות מסוג אחר לגמרי כמו ה-4810T של אייסר אבל כאן הפשרה תהיה מעבד ULV.

פורסם
  • מחבר

זה הE6400?

http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop_latitude_e6400/pd.aspx?refid=laptop_latitude_e6400&s=bsd&cs=04&~ck=mn

כמו שאת רואה 739$ עם סוללה סטנדרטית.. ומפרט חלש מאד.. (מה גם שאין לו סוללות מורחבות)

1GB RAM

80GB HDD..

אי אפשר להביא משו יותר טוב?

אני לא מכיר את המדד בנוגע לאורך חיי הסוללה.. אבל inspirion 14 לא יחזיק מספיק זמן?

הנה משו שהרכבתי לדוגמא

SYSTEM COLOR OBSIDIAN BLACK IMR edit

PROCESSOR Intel® Core 2 Duo P7350 (2.0GHz/1066Mhz FSB/3MB cache) edit

OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic Edition SP1 edit

OFFICE SOFTWARE No Microsoft Office edit

WARRANTY AND SERVICE 1 Yr Ltd Warranty, On-site Service, and 1 Yr Tech Support edit

HD DISPLAY 720P Bright, Glossy, widescreen 14.0 inch WLED display edit

MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz edit

HARD DRIVE Size: 500GB SATA Hard Drive (5400RPM) edit

VIDEO CARD Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD edit

INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit

BATTERY OPTIONS 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) edit

WIRELESS CARDS Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card edit

INTEGRATED WEBCAM No Webcam Option edit

SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.2 edit

יש דרך לחשב את החיי סוללה?

פורסם

זה מפרט חלש מאד? ממש לא. זכרון זה שטויות, זה DDR2 ושדרוג עצמי יעלה לך גרושים. כונן קשיח אפשר להגדיל אם אתה רוצה ועדיין להשאר במסגרת התקציב. לא ציינת שום שימושים שמחייבים מפרט חזק במיוחד. המעבד מכובד ביותר. בכל מקרה, יתרונות המחשב הזה באיכות וחיי סוללה טובים, לא במפרט מפוצץ. כן יש לו אופציה לסוללות מורחבות. בתוספת תשלום כמובן, כמו בכל מחשב אחר.

אגב, הייתי בכל זאת מסתכלת גם על ה-T400 של לנובו כי הוא גם אולי יתן לך אחריות בארץ + יש עליו כרגע מבצע עם קופון של 15% הנחה.

Inspiron 14 לא יתאים, יתן יותר בסביבות 3.5-4 שעות. ה-Studio 14z יתן בסביבות ה-5 שעות עם סוללה מורחבת של 8 תאים (יכנס לך בתקציב), הוא לא כולל כונן אופטי. ה- Inspiron 14z החדש מתיימר להציע הרבה יותר חיי סוללה אבל מגיע עם מעבדי ULV.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

אממ באמת אם אני מגדיל ל160GB ו3GB אני עוד נשאר במסגרת התקציב.. 810 דולר..

הקטע הוא שבאתר של דל אין את האופציה לסוללה מורחבת... אז איך אני אמור לסדר אחת? (ובכלל לא כדאי ללכת אולי על מחשב אחר ולהשתמש פשוט ב2 סוללות?)

אגב הלנובו ממש מחשב מכוער :) אני מעדיף שלא..

תודה רבה לך :)

פורסם

זה קיים באתר של דל. בזמן הרכבת המפרט תסתכל תחת ה-tab של Accessories. יש שם אופציה להחליף בין סוללת 6 תאים לסוללת 9 תאים.

אתה יכול לבחור במחשב אחר ולהשתמש בשתי סוללות או בסוללה מורחבת, כמובן.

פורסם
  • מחבר

את צודקת.. באמת יש אפשרות.. אני לא שמתי לב :)

אממ כשדיברתי עם אח שלי הבנתי שמבחינתו לא מפריע לו להסחב עם 6 -7 קילו אם צריך.. זה לא שיקול..

השאלה אם בתקציב של 800 דולר.. עדיף לי לקנות מחשב עם 2 סוללות שיביא לי ביצועים טובים יותר.. (ואת המסך 15 אינצ' שאח שלי רוצה)

אח שלי גם איכשהוא חי בסרט שהוא יוכל להריץ משחקים קלים.. אני מעריך שבמצב שאני לוקח 2 בטריות הוא יוכל לקחת מחשב

שיריץ משחקים קלים (כמובן בזמן שהמחשב מחובר לחשמל.. אני מדבר של שעה שעתיים שיש לו חלון במערכת..)

אני מאד מתלבט.. מה את מייעצת?

אגב תקני אותי אם אני טועה המשמעות של סוללה מורחבת היא שהמחשב חורג מהגודל המקורי שלו נכון?

פורסם

אם הכוונה היא לשחק במחשב, היה כדאי אולי לציין את זה מלכתחילה ^-^

לשימושים של סטודנט ממוצע אין שום צורך בביצועים טובים יותר ממה שתקבל עם מפרט כזה. הוא לא ירגיש בשום הבדל. כמובן שהמחשבים שדוברו לא מתאימים למשחקים בקונפיגורציות כאלו. מה זה בכלל "משחקים קלים"?

פורסם
  • מחבר

כי זאת לא המטרה העיקרית.. אבל בגלל שאני לא מוצא מחשב שעם סוללה רגילה יחזיק לי 7 שעות כמו שאני צריך..

אז נשארה לי האופציה של 2 סוללות.. ואולי במחשב של 2 סוללות אני אוכל לקחת משו שימש גם למשחקים קלים מאד..

לא צריך כרטיס מסך חזק.. משו בסגנון ה6800 / 7600 של הנייחים אמור להספיק

פורסם
  • מחבר

UP..

זה עבר עמוד.. אממ תגידו מה ההבדלים בין ה E6400 ל E5400 של דל?

פורסם

inspiron 15z , מסך 15.6" עם סוללת 6 תאים יתן לפי דל עד 8 שעות עבודה, כלומר 6-7 שעות זה ריאלי.

החל מ-635$ .

פורסם

UP..

זה עבר עמוד.. אממ תגידו מה ההבדלים בין ה E6400 ל E5400 של דל?

בעיקר המשקל והחומרים של השלדה

פורסם

גם העובי, הפורטים, היצע דיסקים קשיחים, ועוד ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים