עבור לתוכן

012, כל מילה אחרת מיותרת

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב :hi:

לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי.

המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק.

הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB.

אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 :)

עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם.

אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5.

אצל CS:S אני מקבל כיום 200-230 אצל 012 עם גיימרים על 5MB, ואצל בזק קיבלתי 140-150 עם גיימרים על 2.5!

אני ואחי כבר מעל חודש וחצי מנסים לדבר עם צוות 012, כדי שיתקנו את הפינג בשרת הCS:S, כי אני פשוט כל הזמן מפסיד שם בשל הפינג הגבוהה.

כל הזמן הם טוענים שהם מטפלים בכך, אבל האמת היא שכל החודש וחצי הזה ש-ו-ם ד-ב-ר לא השתנה.

הם כבר אמרו לנו שהם שידרגו את המערכות, ושזהו, אי אפשר לתקן את הבעייה.

בנוסף לא כמו בזק ששירות התקלות שלהם היה פתוח גם בשישי שבת, וגם ב3 לפנות בוקר, 012 פתוחים רק מימי א'-ה', אז אם נדפק לך האינטרנט ביום שישי, נדפקת.

ביומיים האחרונים אני חווה שלל בעיות, אני לא יכול לראות תמונות כראוי, אני לא יכול לגלוש להרבה מאוד אתרים בחו"ל, איטיות רדנומואלית, פשוט קטסטרופה.

הנה תמונות הממחישות את הבעייה:

רגע! אני לא יכול להראות לכם את התמונות כי האתר Photobucket פשוט קורס לפני שאני יכול לראות איזשהו ממשק! :kopfpatsch:

זה חלק ממה שהוא רושם באתר:

a> ntsSubNav_- Codule mo PriB Ey Navk');">1 per=images" >137 imariB EyNavigauyPrintNew Sllhol> olumnLeft_a?mediafilter=vinkBuk');">1 pendin

1 p 1 p1 p1 ps Playin olumnLeft_ainpu"linkBuyyPri ( lass="headerse ://s3sttp://s3.phospan>( "headerDDMeollapsable"> vinkBuk s webttallapsable"> " onclick="tr('arid > a> buttonlinkBuy ubmit button_s3.photob clhowlinkBuyllinkBu ack="tr('aulntNew SllhoBa span>( liomment

<" lapsable"> ;productType=prints- V/albu ws

( ?medTop NavigauyPr MDMek');">1 pendi> a> ?medMDMeknu m: ArrayakPhotoPomment

a( ?medMDMeknu m: ArrayakPhotoPomment

( lass="headertype="tep://s3.phospan>( ttallapsa > ?medDropdown-ubNndnam: FindStuffs" >5 videosNew SlideshoDDMDMeoll span>( findstuff" nkTopCategorielhows

types/" nkMyp:/c hows

findstuff is algraphy/" nkPs algraphyhows

findstuff quotes%20&%20say /" nkQuotesSay hows

findstuff art/" nkAr hows

findstuff funny/" nkFunnyhows

popular/m/albs/" nkPopularV/albsuows

s

s

whatsnew nkiafilt_WhatsNew "headerDDMelass ubMDMehows

( lass="headertype="tep://s3.phospan>( ttallapsa > ?medwhatsnewk="tr('albDropdown - What's New: WhatsNews" >5 videos 0006 findstuff22lipboard(view&curr =R stNndRelax id= view gideshoDDMDMelassh> ws

imgft Panel --> i0001his album 0001/PBWhatsNew/caBuyPris alsquirr l.p2/" alt- A> b>CaBuyPr clickPs al! lass>Tlicklittle guy is k favoritevaalbumsis ald= view gideshoDDMDMelassh> ws

imgft Panel --> i0001his album 0001/PBWhatsNew/promo_FamilyVaalbumsC st_56x56__ id=alt- A> b>VaalbumskPs al C st lass>S> your b st vaalbumsf="http ( aCRU span>( lapsable"> umsmar surv/603304/ai typrthisp?card=5&from_ec=0d= view gideshoDDMDMelassh> ws

imgft Panel --> i0001his album 0001/PBWhatsNew/survey56x56.p2/" alt- A> b>Look lass>Takecopquics urveyp ( aCR> lassm view grid cL="tep://s3" onclick="tr(' (

> ('albE 1 p> ('albCodule mo Seyped Ey Navk');">1 per=images" >137 imSeyped EyNavigauyPri;">1 p> (ulntNew SllhoBa span>(

/div>ityU-- "headermDMe id" onclick="tr(' "headermDMeTPri"> & upload" onclick="tr('arallapsa > ?medDropdown-ubNndnam: AclassUploads" >5 videos /div>_organizerityU-- album view gideshoDDMDMelassh>adiv> organizerttid aCRUMB START -->

ipboard(tiv cadd nkiafilt_Aclasdiv cs "headerDDMelass ubMDMehows

tiv cse="vanityU-- "headermDMe id" onclick="tr(' "headermDMeTPri"> tiv cs" onclick="tr('arallapsa > a> ntsStiv csk="tr('albDropdown - div cs:

אה וכמובן, הקלאסי: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט

והתמונות חתוכות, וחלקם גם בעלות צבעי רקע כמו צהוב, כחול ועוד...

גם התמונות שמעלים פה לאתר נראות ככה.

אני לא יכול להיכנס DX, או לאתר דומה כי הוא קורס או לא עולה במלואו, הבעייה הזאת כבר נמשכת יומיים! :pissed:

לא הבנתי עד כמה היא נוראית עד שניסיתי בעצמי :'(

אני אבצע אליהם מחר עוד שיחה, רק כדי שהם יוכלו לומר לי שהם ינסו לסדר את בעיית הפינג, ויתקנו את בעיית הגלישה.

מתגעגע לבזק,

אור כהן :pissed:

פורסם

תחפש הודעות קודמות שלי, פתחתי כמה לגביהם. בקצרה, הגעתי למצב שגם עם חבילת גיימר שניתנה לי בחינם כפיצויי, טורנטים היו חסומים לגמרי, פינגים היו פי 5 מהממוצע, גלישה איטית בטירוף. הבעיה עברה כשעברתי ספק. במהלך כל הזמן הזה הוצאתי קרוב ל-300 ש"ח על שיחות ל-012.

אז מנסיון שלי ושל אחרים, אל תטרח אפילו. אם אתה בהתחייבות, אפשרי להגיע לנקודה שהם יבטלו לך את המנוי למרות זאת, בלי קנס, אחרי שתראה להם שעם ספקית אחרת אין את הבעיה הזאת (זה מה שאני עשיתי).

פורסם
  • מחבר

תחפש הודעות קודמות שלי, פתחתי כמה לגביהם. בקצרה, הגעתי למצב שגם עם חבילת גיימר שניתנה לי בחינם כפיצויי, טורנטים היו חסומים לגמרי, פינגים היו פי 5 מהממוצע, גלישה איטית בטירוף. הבעיה עברה כשעברתי ספק. במהלך כל הזמן הזה הוצאתי קרוב ל-300 ש"ח על שיחות ל-012.

אז מנסיון שלי ושל אחרים, אל תטרח אפילו. אם אתה בהתחייבות, אפשרי להגיע לנקודה שהם יבטלו לך את המנוי למרות זאת, בלי קנס, אחרי שתראה להם שעם ספקית אחרת אין את הבעיה הזאת (זה מה שאני עשיתי).

גם לי הגיימרים כחלק מהעסקה (בחינם), למרות שהם ניתקו לי אותו מבלי שנדע ומיד התקשרנו אליהם כדי שיחזירו אותו.

ואני לא בהתחייבות :)

הראנו להם שבבזק היה הרבה יותר מהיר, הבאנו להם את הכתובת של השרת, הם אמרו שהם בדקו בבזק ולא היה הבדל.

מוזר דווקא אצלי כן היה :bash:

הם כל הזמן שואלים אותי בCS:S "איך זה מפריע לך? האם זה באמת מפריע?"

כן זה מפריע! :pissed: , הם אומרים לי שמדובר בפינג סביר...

נראה לי שכבר בזבזתי גם איזה 300 ש"ח על שיחות איתם.

פורסם

אם אתה לא בהתחייבות אז מה הבעיה? יש לך את בזק בינלאומי ואורנג', שתי אופציות הרבה יותר טובות!

פשוט תעבור לאחת מהן ותגמור את הסיפור.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא בהתחייבות אז מה הבעיה? יש לך את בזק בינלאומי ואורנג', שתי אופציות הרבה יותר טובות!

פשוט תעבור לאחת מהן ותגמור את הסיפור.

הבעייה היא המחיר :s07:

בזק לוקחת הרבה יותר על ספקית וכנראה אצטרך להתפשר על 2.5, למרות שהייתי לקוח וותיק.

אין סיכוי להנחה אצל בזק או משהו...

פורסם

עוד 30-40 שקלים בחודש מקסימום, לא נראה לי שזה מה שישבור את אבא שלך.

בשביל השקט הנפשי שלך ושל אח שלך, עדיף מלשלם מחיר זול יותר ל-012.

דרך אגב, לא צריך לצטט הודעה מעל.

פורסם

40 ש"ח זה לא מה שישבור אותו? בן כמה אתה שאתה מדבר כזאת שטות?

פורסם

התגובה שלך קצת תוקפנית.

ואני משלם בעצמי על האינטרנט מגיל 16.

פורסם

סליחה שזה נשמע ככה.. אבל 40 ש"ח זה כמעט מחיר מלא של חבילה בפני עצמה - ואנשים עובדים קשה מאוד בשביל כזה סכום כל חודש.

פורסם

גם אני שילמתי ל-012 מחיר זול יותר מאורנג' כיום. אבל מנקודת מבט שלי זה הולך כך, יכולתי להמשיך ולשלם מחיר נמוך יותר בכ-40 שקלים, אבל כל פעם שעבדתי על האינטרנט, בין אם זה גלישה, טורנטים או משחקים, הייתי חוטף עצבים בלי סוף, מתקשר לתמיכה בלי סוף ומבזבז על הכל זמן מיותר.

מצד שני, עברתי לספקית אחרת, יקרה יותר, אבל השימוש באינטרנט הרבה יותר נעים לי. מבחינת טורנטים וגלישה אין שום בעיה, מבחינת פינגים לא משהו שחורג מהנורמל בארץ (פינגים חרא גם כך). אם זה שווה את התוספת? לדעתי כן.

לא יודע מה עם פותח ההודעה, זה כבר עניין שלו. כל מה שאמרתי הוא מנקודת מבט ונסיון שלי, אני לא מכריח את הבן אדם לעשות כלום.

פורסם

סליחה שזה נשמע ככה.. אבל 40 ש"ח זה כמעט מחיר מלא של חבילה בפני עצמה - ואנשים עובדים קשה מאוד בשביל כזה סכום כל חודש.

כמה אתה מרוויח? 18 שקל לשעה?

תעבוד שעתיים ואז תלך לתחנה מרכזית ותגיד לאנשים שחסר לך 4 שקל לכרטיס לאוטובוס והנה לך התשלום החודשי

...

פורסם

כן, וכשיש לך לשלם על חשבון חשמל, ארנונה, מיסים, טלויזיה, מים ועוד הוצאות אחרות, קצת קשה, נכון?

פורסם

אינטרנט זה מותרות, אתה לא חייב שיהיה לך גישה לאינטרנט כדי לחיות, נכון? (אה וגם הטלוויזיה)

פורסם
  • מחבר

אינטרנט זה מותרות, אתה לא חייב שיהיה לך גישה לאינטרנט כדי לחיות, נכון? (אה וגם הטלוויזיה)

מה פתאום!

אפשר לשלוח יונות דואר, ולקרוא עיתון, או להאזין לרדיו (רגע, גם זה מותרות לא?!) אפשר לשרוף צואה של חיות בעזרת 2 מקלות (חינם) או לחבר 2 פחיות מזון שמצאנו במזבלה עם חוט שלקחנו מהמכנס כדי לתקשר אחד עם השני במרחק.

בכל מקרה אני עדיין יהיה חיי :jump:

פורסם

fighter אתה חי בבועה איפושהו בין הרצליה פיתוח לכפר שמריהו. יש אזורים שלמים בארץ שאין להם כסף לקנות חלה לשבת ואתה מזלזל ב-40 ש"ח?

דע לך שכיום אינטרנט זה לא מותרות זה MUST בכל בית. באמצעותו אתה יכול לחסוך יותר כסף מאשר לרוץ בחוץ ולבזבז ימי עבודה יקרים.

לגבי 012, מדובר בחברת תקשורת שהיא ביזיון לענף האינטרנט , אני מקווה שגורלם כמו השירות שהם נותנים יהיה כגורל AQUANET.

אולי אם יתנתקו מהם 50 אלף לקוחות לכל השאר יהיה רוחב פס נורמאלי והם יקבלו מה שמגיע להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים