עבור לתוכן

מבקש המלצה למארז איכותי ושקט , עד 700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל ה- MII שלקחתי, הוא גם ספק מודולרי.

פורסם

לך על פסיבי.

יש סיבה שיילך על פסיבי ולא אקטיבי?

חוץ משקט אין לפסיבי שום ייתרונות ולכרטיס HD4600 GDDR3 ממש לא הייתי ממהר לשים קירור פסיבי בלבד,

כמה יעיל שלא יהיה, פתרון לטווח ארוך אי אפשר להבטיח לו כלום, ככה או ככה טמפ' נמוכה יותר תבטיח את אורך חיי הרכיבים.

אז תסביר לי אתה, כי אני באמת לא מבין למה גם ללכת על פסיבי וגם לשלם יותר.

פורסם

כי חשוב לו השקט וכי הוא לא יעמיס אותו למיטב הבנתי במשחקים כבדים ככה שהקרור הפסיבי יותר מיספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

חשוב לי השקט, מצד שני המארז עצמו איכותי ושקט, ומאוורר קטן על הכרטיס מסך לא יעשה יותר רעש מהמאוורר של המעבד לדוגמה .

אורך חיי הרכיבים חשוב מאוד, ועם קירור פאסיבי הכרטיס יהיה חם מאוד.

החלטתי ללכת על הכרטיס HD4670 של ג'יגהבייט עם קירור אוויר אחרי שקראתי את התגובות.

אז על כרטיס מסך החלטתי.. אלא אם יש דברים חשובים נוספים לדעת.

תודה רבה שהקדשתם מזמנכם החופשי להחליט על כרטיס המסך.

פורסם

אז לאיפה חזרנו אם אתה רוצה את אותו הכרטיס הרועש ? :nixweiss:

יש קירור אוויר פשוט (רפרנס), ויש קירור אוויר צד שלישי שבא לתת פתרון טוב יותר, לא הכל אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

יש לי 3 אופציות.

1. כרטיס מסך ג'יגהבייט, קירור אוויר רגיל (רועש, אבל קריר יחסית)

2. כרטיס מסך פאסיבי של ספיר , שקט מופתי (מתחמם יותר, אורך חיים לא ידוע)

3. כרטיס מסך של פאוורקולור , קירור אוויר שקט יחסית, בלי יציאת hdmi , מחייב קונקטור dvi to hdmi (שלא בטוח שמצורף באריזה)

אן דן דינו... ::)

פורסם

אתה רציני?

בכל כרטיס HD4000 שמגיע בקופסא יש מעביר בין DVI לHDMI, לא צריך בכלל לחשוב על הסוגייה הזאת.

הקירור שלו לא שקט יחסית, אלא ממש אילם, אני יודע מה אני ממליץ ולא סתם זורק באוויר, סמוך עליי.

וסתם בשביל לבטל את החששות שלך זה מה שמגיע איתו

contents.jpg

פורסם

תודה על התגובות.

חשוב לי השקט, מצד שני המארז עצמו איכותי ושקט, ומאוורר קטן על הכרטיס מסך לא יעשה יותר רעש מהמאוורר של המעבד לדוגמה .

החלטתי ללכת על הכרטיס HD4670 של ג'יגהבייט עם קירור אוויר אחרי שקראתי את התגובות.

אז על כרטיס מסך החלטתי.. אלא אם יש דברים חשובים נוספים לדעת.

תודה רבה שהקדשתם מזמנכם החופשי להחליט על כרטיס המסך.

זו ממש טעות. קודם כל, המארז לא יעשה את העבודה לבד. צריך להקפיד גם על השקט של הרכיבים.

דבר שני, הקרור הפסיבי הזה הוא קרור איכותי והאמת לא פחות טוב מקרור הסטוק של הכרטיס כמו שתראה פה (וזה במארז מאפן עם זרימת אוויר גרועה כשקורעים לכרטיס את הצורה):

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/15276-sapphire-hd-4670-ultimate-512mb-passive-video-card-review-21.html

SAPPHIRE-ULTIMATE-38.JPG

לגבי אורך החיים, ספיר לא מטומטמים וגם נותנים לך שלוש שנות אחריות. הם יודעים שהכרטיסים הפסיביים האלו ישבו במארזי HTPC קטנים, חמים ולא מאווררים מה שלא יהיה הקייס עם האנטק שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני אחשוב ואחליט.. 2 הכרטיסים טובים ושקטים.

פורסם

תודה על התגובות.

ב-ד-י-ו-ק להיפך. ככל שהמאוורר קטן יותר הוא מרעיש יותר עבור תפוקת קירור זהה והוא יהיה ככל הנראה מקור רעש דומיננטי יותר מהקירור של המעבד (במיוחד בשל ה-pitch הגבוה והמעצבן שאופייני למאווררים קטנים).

בכרטיסים דוגמת ה-HD4670/4770 ומטה אין כל סיבה להתפשר וכל כרטיס עם גוף קירור פאסיבי מחברה מוכרת יספיק בלי בעיה - ודאי במארז חרישי ומקורר כמו ה-P182 המעולה.

רק שים לב - ה-P183 פתר הרבה מהבעיות של ה-P182 מבחינת ארגון המאווררים וזרימת האוויר ולכן עדיף עליו.

פורסם

ה P183 פתר הרבה בעיות של ה 182 אבל הוסיף בעיה אחרת עם סידור מטומטם של המאוורר העליון:

http://www.silentpcreview.com/article945-page5.html

אם לוקחים אותו כדאי לנתק את העליון או למצוא פתרון אלטרנטיבי.

פורסם

אם לוקחים אותו כדאי לנתק את העליון או למצוא פתרון אלטרנטיבי.

אני ממילא מנתק וחוסם אותו כדי לחסום את מסלול הרעש העיקרי מהמפרט (על הרצפה) אלי... הוא מאוורר דיו גם כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים