עבור לתוכן

תקיעות במשחקים גם לאחר החלפת ספק כוח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חח טוב... גם 400W?

תודה אבל איזה שינויים יש בינו לבין הליברטי 400?

• תגובות 42
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שקט יותר, נצילות גבוהה יותר וחזק יותר ב 12 וולט. טכנולוגיה חדשה יותר.

ל 4870 אל תלך על ה 400 אלא על ה 500.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה!

אני ילך בקרוב ואני יקנה אותו ואם זה לא יעזור אני יודיע כאן.

שוב תודה לכל מי שעזר לי פה!

פורסם

אני מקווה שזה יעזור אם כי אני ממש לא בטוח שהבעייה נעוצה בספק (שכדאי באמת להחליף בכל מקרה)

פורסם
  • מחבר

אז על מה אתה כן חושב? שאני ידע כי אני חייב לסדר את זה כי אם לא אני פשוט יחזיר לXP וזה די מבאס..

פורסם

אז על מה אתה כן חושב? שאני ידע כי אני חייב לסדר את זה כי אם לא אני פשוט יחזיר לXP וזה די מבאס..

קשה סתם ככה להצביע על משהו כשאומרים "המחשב שלי נתקע", צריך לשלול בעיות, מצאנו אחת - ספק. תסדר אותו, אולי יש גם בעיה של תאימות עם

Windows 7 שהתקנת.

בכל מקרה, קח ספק נורמלי כדי להיות על הצד הבטוח (מסכים עם מה שהמליץ integral, הספק שלי עלול להיות על הגבול, עדיף משהו סביב 500W).

פורסם
  • מחבר

טוב אוקיי אני יקנה ספק אבל רק מחר אני יוכל.. אני יודיע כאן אם הסתדרה הבעיה או שלא..

וכן אני יקנה כבר את ה ECO 80+ 500W

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה לא הסתדרה.. בדקתי עם ספק טוב וזיכרונות עוד יותר טובים וכלום לא עזר..

יש עוד דרך לפתרון?

פורסם

כן, תנסה להתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

אם אני מתקין מחדש אני יכול לפרמט רק את כונן C נכון?

ובמידה וכן ישנם משחקים/תוכנות שמותקנות בכונן D שלא יפעלו אלה אם אני יתקין אותם מחדש נכון?

פורסם

1. כן.

2. תלוי בתוכנה\משחק. מבחינת משחקים רוב הסיכויים שלא תיהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב תראו, אתמול גיליתי שהמשחק שלא עבד לי (GTA IV) זה לא בגלל המחשב אלה התקנתי לו פאטש אחד שכנראה היה צריך להתקין ועכשיו המשחק רץ מעולה אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים אחרים שפתאום אחרי חצי שעה-שעה יש לי תקיעה של איזה 5-10 שניות והמשחק חוזר..

מה זה יכול להיות?

פורסם

כתיבה/קריאה מאסיבית לקשיח שלך, למשל בזמן בדיקת אנטיוירוס או שימוש יתר בזיכרון וירטואלי, או התחממות או בעיית דרייברים - הרבה בקיצור.

פורסם

נראה לי שחרגנו הרבה מעבר לנושא הפורום, אתה צריך להתחיל לחפש את הבעיה במקום אחר (מבחינת הגורמים במחשב).

אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום האידיאלי לזה.

פורסם

אני מציע שתריץ MEMTEST ללילה כדי לשלול בעיה עם הזכרונות.סביר מאוד שזו בעיה עם התקנת וינדוס 7 (דרייברים וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים