פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים איך זה קרה? איך הוא התהפך ככה בכביש ישר?פנייה חדה מדי במהירות גבוהה מדי או פגיעה באבן שפה ואיבוד שליטה עובד לא רע.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים לפי הערכה, בהתייחס לעובדה שמדובר נטו בהתהפכות ללא התנגשות בשלט, תמרור או רכב אחר, הייתי אמור שלמעט שריטות מהזכוכיות, הנהג לא היה צריך להפצע יותר מזה.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני חושב שזה מצחיק לא משנה מה.אני הייתי רוצה לראות אותך במקום של הנהג, עד כמה היית צוחק אז.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני הייתי רוצה לראות אותך במקום של הנהג, עד כמה היית צוחק אז.הוא לא היה צוחק, הוא מקסימום היה מתלוצץ עם רופאיו...
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים הוא לא היה צוחק, הוא מקסימום היה מתלוצץ עם רופאיו...אותי מצחיק כל הצעירים פה שצוחקים על כאלה דברים, עד שלא תהיו בתאונת דרכים אתם לא תדעו מה זה באמת.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים לפי הערכה, בהתייחס לעובדה שמדובר נטו בהתהפכות ללא התנגשות בשלט, תמרור או רכב אחר, הייתי אמור שלמעט שריטות מהזכוכיות, הנהג לא היה צריך להפצע יותר מזה.מהתהפכות רכב וכזה נזק שנגרם לרכב,הוא יפצע רק משריטות מהזכוכיות?הלוואי שאתה צודק
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים איזה נזק ? הרכב הפוך והחלונות מנופצים אם הוא היה חגור שום דבר לא היה אמור לקרות לו
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים או שלא רואים את כל התמונה, או שנדרשות יכולות נהיגה עילאיות על מנת להתהפך שם...
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני הייתי רוצה לראות אותך במקום של הנהג, עד כמה היית צוחק אז.אני חושב שזה מצחיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.