פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים תתאמץ ותחפש את התשובות, ילד בן 7 יודע כבר למצוא את התשובות האלה.תסתכל בסטיקי אם קשה לך.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אני רואה שהבעיה שלך זה התקציב מול מה שאתה רוצה מהמחשב. חשבת על האופציה של תשלומים? בעיתון של סוף השבוע פורסמו לא מעט מחשבים ב BUG ב 24 תשלומים. אם תחשוב לפרוס את זה אולי תוכל לעלות בתקציב ויוכלו להציע לך מחשבים שיתאומו יותר לדרישות שלך.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים רק חבל שעל מחשב בבאג, הוא אוטומטית ישלם יותר מאשר אם הוא היה קונה במקום אחר ופורס את התשלומים בקרדיט
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים שתי נקודות, בתקציב שלך אתה תוכל לצוא מחשב יותר מתאים לצרכים שלך אם אתה מכיר מישהו שטס לארה"ב בקרוב ויהיה מוכן להביא לך.נקודה שנייה, איזה מכשיר סלולרי יש לך? יש היום הרבה טלפונים שיכולים לשמש כמודם סלולרי, שווה בדיקה.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים נקודה שנייה, איזה מכשיר סלולרי יש לך? יש היום הרבה טלפונים שיכולים לשמש כמודם סלולרי, שווה בדיקה. ואתה חושב שזה ישנה את עלות חבילת הגלישה? :
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים קודם שהוא יבין מה זה מחשב נייד ויתקדם בכיוון הזה.לאחר מכן שיחשוב על אינטרנטבכל מקרה, להשתמש בטלפון בתור מודם, ירוקן לו את הסוללה של הטלפון... (וגם יהרוס אותה מהר יותר).
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים באתם לרדת עליו או לעזור לא??אני מנחש שתמיד יהיה לו איפה להטעין את הפלאוכיום כל פלא מהשנתיים האחרונות תומך בחיבור כמודם סלולארי,אז זה חוסך לו את עלות המודם, ונשאר רק לקנות בטריה רזרבית לפלא שלך שזה 50-80 שקלחן איזה פלא יש לך?ואל תתחייב על פריסת תשלומים למחשב נייד ל24 או 36 חודשים+שיחות בפלאפון+חבילת אינטרנט לפלא במשכורת עלובה של חייל 700-450(תלוי בתפקיד)ובנוסף לזה עוד לממן את הלימודים באוניברסיטה, אם אתה לא תרוויח איזה 1000 שקל בחודש שכח מזה כי אני בטוח שלא תרצה לחיות חודש שלם על פחית קולה ולהיות כל הזמן בחובות בבנק(תלמד מהטעויות שלי)
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אתם בכח רוצים שהדיון יהפוך לספאם ויועבר לפורום כללי?יש עוד שאלות קשורות לנושא?
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר אז מה בעצם לעשות?ללכת לאורנג' ופשוט לבחור את אחד המחשבים שם ולקנות וזהו?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר כן אבל אם אני לא אקנה במבצע של אורנג',תיהיה בעייה...המודם שאני אקנה יעלה הרבה כסף,או שזה לא נורא יקר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.