עבור לתוכן

קניית מחשב נייד לחייל-תקציב של עד 2500 שח,מקסימום 3000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המעבד שלו זה T4200,זה מעבד חזק בשביל מחשב נייד?

• תגובות 45
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתאמץ ותחפש את התשובות, ילד בן 7 יודע כבר למצוא את התשובות האלה.

תסתכל בסטיקי אם קשה לך.

פורסם
  • מחבר

תודה

מה זה MEDIASMART?זה כמו מדיה סנטר?

פורסם

אני רואה שהבעיה שלך זה התקציב מול מה שאתה רוצה מהמחשב. חשבת על האופציה של תשלומים? בעיתון של סוף השבוע פורסמו לא מעט מחשבים ב BUG ב 24 תשלומים. אם תחשוב לפרוס את זה אולי תוכל לעלות בתקציב ויוכלו להציע לך מחשבים שיתאומו יותר לדרישות שלך.

פורסם

רק חבל שעל מחשב בבאג, הוא אוטומטית ישלם יותר מאשר אם הוא היה קונה במקום אחר ופורס את התשלומים בקרדיט

פורסם

שתי נקודות, בתקציב שלך אתה תוכל לצוא מחשב יותר מתאים לצרכים שלך אם אתה מכיר מישהו שטס לארה"ב בקרוב ויהיה מוכן להביא לך.

נקודה שנייה, איזה מכשיר סלולרי יש לך? יש היום הרבה טלפונים שיכולים לשמש כמודם סלולרי, שווה בדיקה.

פורסם

נקודה שנייה, איזה מכשיר סלולרי יש לך? יש היום הרבה טלפונים שיכולים לשמש כמודם סלולרי, שווה בדיקה.

ואתה חושב שזה ישנה את עלות חבילת הגלישה? ::)

פורסם

לא, אבל זה יחסוך את עלות המודם הסלולרי, ואת ההתחייבות

פורסם

קודם שהוא יבין מה זה מחשב נייד ויתקדם בכיוון הזה.

לאחר מכן שיחשוב על אינטרנט

בכל מקרה, להשתמש בטלפון בתור מודם, ירוקן לו את הסוללה של הטלפון... (וגם יהרוס אותה מהר יותר).

פורסם

באתם לרדת עליו או לעזור לא??

אני מנחש שתמיד יהיה לו איפה להטעין את הפלא

וכיום כל פלא מהשנתיים האחרונות תומך בחיבור כמודם סלולארי,אז זה חוסך לו את עלות המודם, ונשאר רק לקנות בטריה רזרבית לפלא שלך שזה 50-80 שקל

חן איזה פלא יש לך?

ואל תתחייב על פריסת תשלומים למחשב נייד ל24 או 36 חודשים+שיחות בפלאפון+חבילת אינטרנט לפלא במשכורת עלובה של חייל 700-450(תלוי בתפקיד)

ובנוסף לזה עוד לממן את הלימודים באוניברסיטה, אם אתה לא תרוויח איזה 1000 שקל בחודש שכח מזה כי אני בטוח שלא תרצה לחיות חודש שלם על פחית קולה ולהיות כל הזמן בחובות בבנק(תלמד מהטעויות שלי)

פורסם

אתם בכח רוצים שהדיון יהפוך לספאם ויועבר לפורום כללי?

יש עוד שאלות קשורות לנושא?

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם לעשות?ללכת לאורנג' ופשוט לבחור את אחד המחשבים שם ולקנות וזהו?

פורסם

לא. להמשיך לחפור לנו בשכל ולשאול שאלות מפגרות.

פורסם

לא לקנות במבצע של אורנג', כי הוא לא משתלם בשבילך...

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם אני לא אקנה במבצע של אורנג',תיהיה בעייה...המודם שאני אקנה יעלה הרבה כסף,או שזה לא נורא יקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים