פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אנשים שנראים ככה לא ראיתי מאז ימי הLITHTECH ENGINE זצ"ל וארגזים כאלה לא ראיתי במשחק מאז PAINKILLER אם אכן מדובר בLITHTECH אז אולי זה GLOBAL OPS?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אולי זה Kingpin במקרה?Kingpimp אתה מתכוון? ;Dוואו! המשחק הראשון בדיון הזה שלוקח יותר מ2 תגובות לעלות עליו!
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים ^למה נותנים לבני 13 גישה לאינטרנטזה נראה לך כמו קאונטר סטרייק?רד ממנו, ומהר!
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים טב אני לא יודע אם זה היה כאן כבר (חיפשתי ולא מצאתי) מישהו זוכר את זה? אני זוכר שלא נתנו לנו לשחק בזה והיינו צריכים לכתת את רגלינו לבית שהאמא לא נמצאת בשביל לשחק
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים יש מצב שזה tactical ops crossfire? או משחק מסדרת דלטא פורס (כמו BHD)לא, וכעוד רמז- המשחק אינו לא חלק משום סדרה.ב9 אני אתן תמונה נוספת, אחת הרבה יותר קלה.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים טב אני לא יודע אם זה היה כאן כבר (חיפשתי ולא מצאתי) מישהו זוכר את זה? אני זוכר שלא נתנו לנו לשחק בזה והיינו צריכים לכתת את רגלינו לבית שהאמא לא נמצאת בשביל לשחק ניחוש פרוע... אינתיפאדה
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים ובכן....אם לומר את האמת, אני מאוכזב, למרות שזה לא משחק מאוד פופולרי....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.