פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ניראה לי שאתה יכול להמשיך לחכות כי אף אחד לא יודע : בכל מקרה מי שרוצה ופספס זו התמונה שבוב השקט הביא (המשחק זה לא VF!!!) ובהשראה מהתמונה שלו הינה משחק נוסף
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אולי אפשר להפוך את זה לת'רד זיהוי משחקי נוסטלגיה? כי לזהות משחק שייצא לפני שנה-שנתיים זאת לא משימה בלתי אפשרית C&C3 TIBERIUM WARS, נכון? צודק (מה לעשות אני לא מיתעשק עם מישחקים ישנים) ניראה לי command and conquer general איך יגעתה יש לי גם אותו אבל הוא ניראה אחר לגמרה חחח טוב שלא סמתי GTAIV .....
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ובהשראה מהתמונה שלו הינה משחק נוסף נו מה הבעיה,שם המשחק הוא wrdzkj.jpg סתאאאאאאם לא ידעתי שאפשר לשים משחקים שהם לא מהמחשב..זה פותח את הדרך לעוד המון משחקים הזויים לגמרי מימי הNES/SNES.. : המשחק שלך נראה די מוכר,ואני די בטוח ששיחקתי בו אי שם בילדותי..כמובן שזה לא אומר שאני זוכר/יודע את השם שלו..
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ^^^ תאמת זה המשחק השני מהסידרה אבל לא משנה הם אותו דבר SOS לא משנה אם אתה רציני או לא, תפסיק : ותעלה JPG!
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים זה מישחק ישן..... little Fighter 2 ולגבי שאר המשחקים הישנים, מי שרוצה תשובה שישאל את Og ממסע אל העבר ;D
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים Virtual Fighter 2ולגבי שאר המשחקים הישנים, מי שרוצה תשובה שישאל את Og ממסע אל העבר ;Dצודקרק תשנה את ה V ל L
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים Virtual Fighter 2ולגבי שאר המשחקים הישנים, מי שרוצה תשובה שישאל את Og ממסע אל העבר ;D*little fighter 2(יש לי אותו על המחשב וזה השם שלו)משחק אדיר
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים *little fighter 2(יש לי אותו על המחשב וזה השם שלו)משחק אדיראתה מיתקוון ל lf 2 ?נתשתי אותו ליפני 5 שנים.....הוא כבר לא שווה כלום יחסית לחדשים
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים כן, LF2.בזמנו משחק מעולה.יש על המחשב(כמו עוד כמה משחקים ישנים)GTA 3 וGTA2 וGTA1 נחשבים כבר עתיקים, כבר 10-11 שנים לפחות.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים תחזרו לנושא! יש כרגע 2 תמונות שלא זכו לתשובה נראה אם מישהו יודע מה זה,הפעם בלי כל מיני רמזים לא צפויים(אני מקווה) PURE AWESOMENESS
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ^ היו רק שניים. BLOODLINES זה בטוח לא,והשני היה בכלל THIRD PERSON.. אני חייב לציין שערכתי חיפוש מאומץ באינטרנט ובנבכי מוחי,ולא מצאתי שום זכר למשחק הזה..לפחות לא משהו שעולה לי לראש..כל הכבוד על מציאת פיסת ההיסטוריה הזנוחה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.