פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר נראה כמו הפתיחה המייגעת והבלתי נגמר של Half Life הראשון.. הדבר היחיד במשחק שלא היה מושלם ;D מסתדר גם עם השם שלך אבל עבר הרבה זמן, אולי אני טועה... לא טעית, זו אכן תמונה שנלקחה מהנסיעה ל-Black Mesa בפתיחה של HL הראשון.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים טוב ניראה כאילו ענו על הקטע סאונד (ואם זה לא נכון אז כניראה שלא יענו על זה). הינה תמונה חדשה, אם אתם צעירים כניראה שלא תזהו את המשחק. סליחה על האיכות הלא משהו, אין לי כרגע את המשחק על המחשב ולא מצאתי תמונה טובה יותר באינטרנט (וגם המשחק ישן ). איזה כאפה של נוסטלגיה, יא אללה! אחד המשחקים בזמנו, ישבתי עליו שעווווות...! והמשחק שלמעלה, זה Virtua Fighter כלשהו... אולי 2 אאל"ט? 1 ניראה פרמיטיבי מדי... אני צודק? הנה אחד, אתם בטוח מכירים אבל אני פשוט חייב להביא תמנה מהמשחק הזה... המשחק השני ל HL לפי דעתי...
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים קומנדר קין..מי היה חושב שID יקחו הפסקה בין נאצים למפלצות שטניות בשביל ליצור את המשחקים הללו.ולא,זה לא VIRTUA FIGHTER,באסטד! השם בקובץ הוא הטעיה!! מוהאהאהאהא(!!)
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ולזקני השבט, למי שזוכר KARATEKA 2: THE WRATH OF DUDEמדובר על אחד מסרטי תוכנת TAKE 1 האגדית שבא גם אני יצרתי סרטיםשזרוקים איפה שהוא בדיסקטים של האפל.View My Video[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ID פתחו את קין ודייב לפני שהם התחילו עם ה FPS (ועוד לפני שהשם שלהם היה ID). אולי הקין האחרונים יצאו בשלב שלחברה היה שם בשוק ה FPS. הגזמת, הצנזורה של התמונה גדולה מידי לא מזהה וגם לא מצליח למצוא בגוגל. שמישהו יגלה את זה יש לי אחד טוב בשבילכם
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים צדקת..אמנם קראו להם ID(ברוב המשחקים בסדרה),אבל זה אכן היה לפני WOLF3D..בכל מקרה,גם המעבר מזה לזה הוא רדיקלי ביותר ולגבי התמונה,צינזרתי כל דבר שיכל להביא לך איזשהו רמז לגיגול ומציאת תשובה בדרך לא חוקית CMON,אף אחד כאן לא שיחק במשחקי מכות איזוטריים בשנות ה90?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אולי אפשר להפוך את זה לת'רד זיהוי משחקי נוסטלגיה? כי לזהות משחק שייצא לפני שנה-שנתיים זאת לא משימה בלתי אפשרית C&C3 TIBERIUM WARS, נכון?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ניראה לי command and conquer generalזה tiberium wars כי יש tiberium בצד...אז זה לא ג'נרלסבכל מקרה זה שמעלייך צודק צריך לעשות רק משחקים קשים מאוד לפענוח או נוסטלגיים...
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים חברים,באמת? המטרה של הת'רד היא לאתגר,ולגרום לאנשים להיזכר במשחקים נוסטלגיים שהם שיחקו או לא שיחקו לפני שנים רבות..בלי להעליב את הצעירים כאן,אבל אם ה"היסטוריה" שלכם במשחקים הולכת רק עד שנת 2007-2006,אני לא חושב שהת'רד הזה בשבילכם..אני יכול להפציץ פה ברשימה של מאות המשחקים הכי מפורסמים שהגיעו לחנויות בשנים האחרונות,אבל מה העניין? שכל אחד פה יוכל לזהות את כולם? אה,ואגב,אני עדיין מחכה לניחושים לגבי המשחק שלי :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.