עבור לתוכן

זהה את המשחק! V2

Featured Replies

פורסם

אמממ..הוא יצא לכמה פלטפורמות ויש לו ביקורות מאתרים מסוימים..אז אני מניח שהוא היה די מוכר..בזמנו.

• תגובות 1k
  • צפיות 114.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Lets crank the difficulty up a little bit,shall we?

אני רואה שמישהו הקדים אותי קצת,אבל אני אפרסם גם את שלי,וסליחה מראש על הכפילות שזה יוצר..

נראה אם מישהו זוכר את זה:

tekken2q.jpg

אתה מודע לזה שאפשר למצוא את המשחק אחרי חיפוש של שניה בגוגל (השארת את השמות של הדמויות :lol:). זה Bio FREAKS.

פורסם

יפה! מקורי להשתמש בשמות השחקנים..לא חשבתי על זה :silly:

באסה שאף אחד לא נפל במלכודת הTEKKEN 2 שלי..

בכל מקרה,WE HAVE A WINNER!

אגב,המשחק הזה היה כיף בצורה מפתיעה בזמנו..GORE ופריקיות שגורמים למורטל קומבט להיראות כמו משחק לילדות בנות 6..

פורסם

תמונה חדשה, משחק MP ידוע יחסית, אל תגידו שיש מלא משחקים שניראים ככה כי יש רק אחד :P

15wwso.jpg

פורסם

זה לא CS, זה יותר מידי באנאלי יחסית לCA ויותר מידי צבעוני לSO

אז זה CROSS FIRE?

פורסם

קרוב אבל לא ;D שיחקתי ברוב משחקי ה MP בגוף ראשון שיש היום בשוק (וגם בחלק מאלה שיהיו בקרוב), יש רק משחק אחד שהגרפיקה שלו כזו (בניגוד לאחרים שרובם ניראים אותו דבר).

פורסם

מעקב

פורסם

למה השרשור לא מודבק?

פורסם

אנחנו מקווים שהעובדה שהוא פעיל תשאיר אותו בעמוד הראשון... זה מדהים כמה אנשים לא נכנסים לנושא דביק בגלל שהוא דביק

פורסם

SOLDIER FRONT זה לא

החלק העליון מסגיר את CROSS FIRE

אבל אתה שללת אותו...

נישאר רק השוק הסיני

פורסם

לסינים יש משחקים? זה משחק קוראני אבל הוא מוכר בכל העולם, ציפיתי שזה יהיה קל ::) CF משחק דומה אבל הגרפיקה שלו טיפה פחות טובה והוא לא כולל נשקים תוצרת ישראל (ובתמונה יש גליל).

פורסם

דממיט אני לא זוכר את השם שלו, בטריילרים היה M14A1 עם כוונת כמו בסינגל של COD4, בהתחלה נידלקתי עד שהתחיל המשחק עצמו...

חבל שאני לא זוכר ת'שם שלו, ניראה לי מתחיל בG

זהו ניזכרתי, רק לשוק הקוריאני יכול ליהיות שם דפוק כזה

OPERATION 7

פורסם

לא זה לא OPERATION 7 :lol: ניראה לי אני אביא תמונה אחרת אולי זה יעזור :-\

פורסם

אם אני לא טועה זה SUDDEN ATTACK.

פורסם

ברוך השם :yelclap: למי שלא יודע SUDDEN ATTACK (יצא ב 2004) היה המשחק הלאומי של קוריאה :lol: מאות קוראנים היו באים ל LAN PARTY ומשחקים ב SA, לאחרונה יצאה גירסה באנגלית (כרגע ב OPEN BETA.

שמישהו אחר יפרסם את המשחק הבא אני הולך לישון :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים