פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים טוב, בהקשר של worms, מי ינחש איזה משחק זה, ומה מיוחד בו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים destruction derby זה עם המכוניות והשני זה qbasic gorillas, הוא בנוי בקיובייסיק והוא עובד כמו המשחק סקורצ'ד ארת' עם הטנקים נחשו את זה: שלי קל
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים SOS! אתה נותן דברים הרבה יותר מדי קלים, אפילו אני מכיר את מה שאתה נותן.או שתתן דברים רציניים או שתפסיק להעלות חידות, כמוני.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים destruction derby זה עם המכוניות והשני זה qbasic gorillas, הוא בנוי בקיובייסיק והוא עובד כמו המשחק סקורצ'ד ארת' עם הטנקים נחשו את זה: שלי קל RISTAR. כי לסגה היה כ"כ חשוב להוציא ריפ-אוף של המשחק הכי מצליח שלהם,במקום לעשות עוד אחד בסדרה..
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים זה משחק שחרשתי עליו מזמן מזמן מזמן - אין לי מושג כמה הוא היה פופולרי... מי ששיחק יזהה בלי בעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים obitus דאם אפילו לא דקה.. חשבתי שיחזיק איזה 4-5 לפחות אוקי משהו טיפונת יותר מסובך, עדיין כנראה לא אתגר - אני אמשיך לחפור בינתיים, אולי אני אזכר במשהו מיוחד באמת - מצאתי עוד משהו, אני מקווה שהוא אכן קצת יותר מסובך... חתוך כדי שיהיה קצת יותר קשה - בונוס למי שמסוגל לתת את השם של המשחק בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.