עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

הרבה משחקים מSTEAM (אם לא כולם) ניתן להוריד למחשב עוד לפני שהוא נפתח ואז ביום שהוא אמור לצאת , הנעילה עליו משתחררת וניתן לשחק בו.

אם יש את SHIFT בSTEAM , סביר מאוד להניח שתוכל כבר להוריד אותו למחשב ולשחק בו ביום שהוא יוצא לחנויות

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן , גם אני ראיתי שהוא יצא.

פורסם

BLUR הועבר ל 2010 (שזה התאריך המקורי שכולם חשבו שהוא יצא בו).

Activision has sent word that the promising looking PC, PS3, and Xbox 360 racing title Blur is being delayed until 2010

http://www.gametrailers.com/news/blur-delayed/1378

פורסם

^

מזלם. המשחק נראה ממש על הפנים בסרטוני הגיימפליי האחרים שהוצגו..לרוב אני מתבאס מדחיות,אבל במקרה הזה היא יכולה לעשות למשחק רק טוב..

פורסם
  • מחבר

קצת חדשות-

שוחרר וידאו של The Witcher 2 שמציג גיימפליי http://ve3d.ign.com/articles/news/50338/The-Witcher-2-Assassins-Of-Kings-Announcement-Trailer-Leaks-Out

והיום פורסם Q&A של שאלה אחת מהמפתחים

What engine will be used in The Witcher 2?

The game does not use the Aurora Engine anymore. We developed a brand new engine dedicated to creating games with the design and features we love (basically the same concept as in the first Witcher but everything done much better, smoother and with some significant improvements). The new engine is fully scalable and, well kicks ass;). We believe it will let us avoid all bottlenecks we came across during development of the first Witcher. Exact engine specifications, features and name will be revealed after the official announcement.

הסטוקר הבא (call of pripyat) יצא ברוסיה ב2 לאוקטובר

בגרמניה בנובמבר

ובשאר העולם בQ1 2010

פורסם

היה על הWITCHER 2 בEPIC BATTLE CRY , הם אמרו שאין לו בכלל מפיצה ועל כן אין לו תאריך יציאה.

הסרטון של הגיימפליי זו דרך של המפתחים לגרום לאיזושהי מפיצה גדולה לקנות אותם כדי שהם יוכלו להמשיך לעבוד עליו להוציא אותו...

פורסם
  • מחבר

אולי אין להם מפיצה כרגע אבל אני בכלל לא דואג :nixweiss:

WITCHER הראשון היה גאוני ועד כמה שאני יודע מכר טוב והשני יהיה יותר טוב

פורסם

הם ציינו את זה וגם אמרו שזה מאוד מוזר שאין מפיצה עד עכשיו בהתחשב שהראשון היה כל כך טוב...

פורסם

אני חושב שהסיבה שאין מפיצה לWITCHER 2 היא שATARI טפשים..

אם תתנו לי לדמיין ולנחש מה קרה שהביא לכך שATARI לא מעוניינים להפיץ גם את ההמשך,אני אנחש שהיה מדובר בעימות בין המפתחת למפיצה בגלל ביטול גרסאת הקונסולות של WITCHER..

אטארי קרוב לוודאי לחצו על הוצאת גרסאת קונסולות שתהיה בעצם העתק של המשחק המקורי ותאפשר להם להרוויח עוד כסף ע"ח אותו המוצר שכבר קיים(כלומר EASY MONEY),וCD PROJECT סירבו לכך מסיבות שלהם(אולי המשחק היה צריך לעבור "הטמטמות" כואבת כדי להתאים לשוק הקונסולות,או שאולי CD PROJECT רצו ליצור מוצר חדש ולא להמשיך להתעסק פעם נוספת באותו מוצר בדיוק בשינוי אדרת..),וכך נוצרו חילוקי דעות בין המפתחת למפיצה שהביאו לכך שלWITCHER 2 אין מפיצה,ומשום ש,להערכתי,CD PROJECT מעוניינים שגם ההמשך יהיה למחשב האישי בלבד-הרי שבימינו אין הרבה מפיצות שמוכנות להשקיע במשחקי PC ONLY..ועל כך הם עדיין לא מצאו ומתקשים למצוא מפיצה ראויה..

אבל זו כמובן,רק דעתי האישית..

פורסם
  • מחבר

WITCHER בחיים (ואני חוזר, בחיים!) לא היה מצליח על הקונסולות....

אני רק נזכר בתפריט וחושב על זה שאני צריך לעבור אותו בלי עכבר ואני רוצה לרוץ לפינה ולבכות

פורסם

^

היי,אני לגמרי איתך בנאדם..אבל תנסה להסביר את העניין לחמדנים מחברות המשחקים..

אני חושב שכמונו,גם CD PROJECT ידעו שהמשחק על הקונסולות לא יהיה שווה יריקה ויהרוס את שמם הטוב ואם שמו הטוב של המשחק והמותג שלהם,ועל כן לא הסכימו להמשיך ולפתח אותו..אני יותר מבטוח שהביטול של גרסאת הקונסולות בא מCD PROJECT ולא מATARI..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים