פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר לפי סרטון מאוגוסט TWIN SECTOR אמור לצאת ב17 לחודש... מענייןוSPELLFORCE 2 יצא כבר (יש אפילו פאץ')
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים זאת אמורה להיות ההרחבה השנייה שלו (המשחק עצמו נקרא SHADOW WARS וההרחבה הראשונה נקראה DRAGON STORM).
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר (יש אפילו פאץ')http://www.spellforce.com/forum/showthread.php?s=0cc4f42202968bd4619c7108cad3856f&t=49946
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר וואו זה לקח הרבה זמן... עד עכשיו הייתי בטוח שאתה מדבר על dragon.בכל מקרה הוספתי את פייט'ולחדשות הטובות יותר- דמו של טרופיקו 3 יצאhttp://www.patches-scrolls.de/tropico3.php#demo
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים טוב , מסתבר שהקדימו את שיחרור Red Faction:Guerrilla והוא זמין כבר היום לכל מי שהזמין אותו בGAMESTOP וWALLMART.זה לא מעודכן באתר שלהם אבל קרוב משפחה שלי בניו יורק אמר לי שזה נמצא בחנויות (הוא ראה את המשחק למחשב על המדף בוולמרט)
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים dawn of magic 2 משחק תפקידים חדש בהפקה מרשימה שוחרר לסטים.http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=13174
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים השם השני שלו הוא TIME OF SHADOWS (עדיף להשאיר אותו ככה כדי לא להזכיר את המשחק הראשון הגרוע למדי).חיכיתי למשחק הראשון אבל הוא היה נפילה, הפעם החליפו מפתחת אז אולי יש סיבה לאופטימיות.עוד משחקים שכדאי להוסיף לרשימה:NBA 2K10FIFA 10Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith EditionAlien Breed EvolutionU-WARSSHANKSHATTERED HORIZONMETRO 2033: THE LAST REFUGETWIN SECTORTHIS IS VEGASMERCENERY WARSGROTESQUE:HEROES HUNTED צריך לעבור לקטיגוריית ON HOLD.אגב, FALLEN EARTH יצא כבר די מזמן, יש כבר ביקורות עליו ?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר Oo הכנסתי את רוב הרשימה הזאת אתמול... אולי שכחתי לשמור את זהעריכה-אתה בטוח שmercenery wars לא בוטל?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים FALLEN EARTH אכן יצא, לא ראיתי ביקורות אבל הניסיון שלי לשחק ב BETA נגמר מהר מאוד בבאגים ולאגים. חלק גדול מהבאגים סודרו אבל יש הרבה לאגים והרבה לאג גליצ'ים (משימות נדפקות כתוצאה מהלאגים וכו' ואז אי אפשר להמשיך לשחק וצריך להתחיל דמות חדשה). I Am Alive כרגע לא בפיתוח (או שהם חזרו לעבוד ) בכל מקרה המשחק כניראה יצא ב Q4 2010-MID 2011 וגם זה רק אם לא יהיו בעיות נוספות. O.T. בקרוב משחקי ה Jedi Knight יהיו זמינים ב STEAM (גם אלה שפותחו על ידי LucasArts וגם אלה שפותחו על ידי RAVEN).
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים Forza Motorsports 3 משחק מרוצי מכוניות שעומד לצאת ב - 27.10.2009 , [ יכול להיות שהוא לא יצא למחשב תבדוק את זה ] ;D
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים עריכה-אתה בטוח שmercenery wars לא בוטל?לא יודע, אבל רק בחודשים האחרונים בכלל שמתי לב אליו ברשימת המשחקים הקרובים לשחרור של גיימספוט :-\מה שכן, BLOOD BOWL יצא כבר (קיבל ציונים לא רעים סביב ה - 75 באירופה).גם לא הבנתי על אילו משחקי: R6, GHOST RECON ו - JAMES BOND מדובר ברשימה, לא שמעתי שום הכרזות עליהם (וגם אין להם שם כמו שאני רואה).
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר אני לא חושב שאני שמתי את הג'יימס בונד שם... מה שכן אני זוכר את ההכרזה על GHOST RECON וRAINBOW SIX חדשים
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים שאלה קטנה, הSHIFT יצא ב15 בישראל כבר או רק בחו"ל ? אפשר יהיה להוריד את זה מSTEAM למשל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.