עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי סרטון מאוגוסט TWIN SECTOR אמור לצאת ב17 לחודש... מעניין

וSPELLFORCE 2 יצא כבר (יש אפילו פאץ')

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת אמורה להיות ההרחבה השנייה שלו (המשחק עצמו נקרא SHADOW WARS וההרחבה הראשונה נקראה DRAGON STORM).

פורסם
  • מחבר

וואו זה לקח הרבה זמן... עד עכשיו הייתי בטוח שאתה מדבר על dragon.

בכל מקרה הוספתי את פייט'

ולחדשות הטובות יותר- דמו של טרופיקו 3 יצא

http://www.patches-scrolls.de/tropico3.php#demo

פורסם

טוב , מסתבר שהקדימו את שיחרור Red Faction:Guerrilla והוא זמין כבר היום לכל מי שהזמין אותו בGAMESTOP וWALLMART.

זה לא מעודכן באתר שלהם אבל קרוב משפחה שלי בניו יורק אמר לי שזה נמצא בחנויות (הוא ראה את המשחק למחשב על המדף בוולמרט)

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים שזה התאריך לאירופה

פורסם

השם השני שלו הוא TIME OF SHADOWS (עדיף להשאיר אותו ככה כדי לא להזכיר את המשחק הראשון הגרוע למדי).

חיכיתי למשחק הראשון אבל הוא היה נפילה, הפעם החליפו מפתחת אז אולי יש סיבה לאופטימיות.

עוד משחקים שכדאי להוסיף לרשימה:

NBA 2K10

FIFA 10

Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

Alien Breed Evolution

U-WARS

SHANK

SHATTERED HORIZON

METRO 2033: THE LAST REFUGE

TWIN SECTOR

THIS IS VEGAS

MERCENERY WARS

GROTESQUE:HEROES HUNTED צריך לעבור לקטיגוריית ON HOLD.

אגב, FALLEN EARTH יצא כבר די מזמן, יש כבר ביקורות עליו ?

פורסם
  • מחבר

Oo הכנסתי את רוב הרשימה הזאת אתמול... אולי שכחתי לשמור את זה

עריכה-אתה בטוח שmercenery wars לא בוטל?

פורסם

FALLEN EARTH אכן יצא, לא ראיתי ביקורות אבל הניסיון שלי לשחק ב BETA נגמר מהר מאוד בבאגים ולאגים. חלק גדול מהבאגים סודרו אבל יש הרבה לאגים והרבה לאג גליצ'ים (משימות נדפקות כתוצאה מהלאגים וכו' ואז אי אפשר להמשיך לשחק וצריך להתחיל דמות חדשה).

I Am Alive כרגע לא בפיתוח (או שהם חזרו לעבוד :nixweiss:) בכל מקרה המשחק כניראה יצא ב Q4 2010-MID 2011 וגם זה רק אם לא יהיו בעיות נוספות.

O.T.

בקרוב משחקי ה Jedi Knight יהיו זמינים ב STEAM (גם אלה שפותחו על ידי LucasArts וגם אלה שפותחו על ידי RAVEN).

פורסם

Forza Motorsports 3

משחק מרוצי מכוניות שעומד לצאת ב - 27.10.2009 , [ יכול להיות שהוא לא יצא למחשב תבדוק את זה ]

;D

פורסם

עריכה-אתה בטוח שmercenery wars לא בוטל?

לא יודע, אבל רק בחודשים האחרונים בכלל שמתי לב אליו ברשימת המשחקים הקרובים לשחרור של גיימספוט :-\

מה שכן, BLOOD BOWL יצא כבר (קיבל ציונים לא רעים סביב ה - 75 באירופה).

גם לא הבנתי על אילו משחקי: R6, GHOST RECON ו - JAMES BOND מדובר ברשימה, לא שמעתי שום הכרזות עליהם (וגם אין להם שם כמו שאני רואה).

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני שמתי את הג'יימס בונד שם... מה שכן אני זוכר את ההכרזה על GHOST RECON וRAINBOW SIX חדשים

פורסם

שאלה קטנה, הSHIFT יצא ב15 בישראל כבר או רק בחו"ל ? אפשר יהיה להוריד את זה מSTEAM למשל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים