עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם
1267578752193.jpg
  • תגובות 2k
  • צפיות 185.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

GTX 480 is faster than HD 5870

Cebit 2010: Twice the speed in Unigine

Nvidia's GTX 480 ends up faster than HD 5870 in some cases and according to Nvidia it is the fastest GPU on the market, or to be precise, it will be faster than the HD 5870 once it finally shows up.

We must note that we can confirm that it does happen in some cases, as Nvidia is still keeping the performance numbers for itself as it wants to keep AMD at its toes. Nvidia reps are pretty sure that AMD is still tapping in dark when it comes to Fermi. The GTX 480 is faster in Unigine Heaven benchmark in some situations where actual GPU power does matter.

All this is pretty good news for Nvidia, but it still has to launch the card, while AMD has been selling its HD 5000 series cards for months now

http://www.fudzilla.com/content/view/17889/1/

הלינק של התמונות מלמעלה:

http://en.expreview.com/2010/03/03/nvidia-geforce-gtx480-pcb-pictures-leaked-online/6815.html

פורסם

ידוע שככל הנראה GTX480 יהיה חזק מHD5870 השאלה היא בכמה, כי לHD5870 יש יכולות אוברקלוק מספיק טובות כדיי לכסות עשרות אחוזי ביצועים.

לגביי צריכת החשמל.... אוי ויי,

לגביי המחיר.... נו שוין, (אם יהיה קרוב ל3000 שקלים בארץ המצב לא יהיה טוב)

לגביי הטכנולוגיה... בין ת'ייר סין ת'את.

פורסם

באיחור חצי שנה ציפיתי לכרטיס שיפרק ל 5870 את הצורה... כניראה שזה לא יקרה...

פורסם

אני בדעה שמאחר וזה כרטיס מהדור הראשון של ארכיטקטורה חדשה , לא נראה באמת מה הכרטיס יכול לעשות אולי בדור הבא או בשיפורים הבאים שלו...

השיחרור שלו נראה די מאולץ כדי להתחרות בATI בשוק של הDX11....

פורסם

ידוע שככל הנראה GTX480 יהיה חזק מHD5870 השאלה היא בכמה, כי לHD5870 יש יכולות אוברקלוק מספיק טובות כדיי לכסות עשרות אחוזי ביצועים.

באיחור חצי שנה ציפיתי לכרטיס שיפרק ל 5870 את הצורה... כניראה שזה לא יקרה...

בתגובה מעליכם רשום "Twice the speed in Unigine", אני מבין שזה לא מספיק ?

פורסם

אם GTX480 היה יותר חזק מHD5870 אז מן הראוי שיגידו "GTX480 חזק מHD5970" אתה לא חושב כך?

ולמה אני שואל, "כפליים" לא משקף את ההבדל בין הכרטיסים, בטל לא כשה"כפליים" הזה הוא במנוע הUNIGINE, בודקים דברים לעומק ביותר משחקים, אני דיי בטוח שהGTX480 חזק מHD5870 בצורה דיי ניכרת, אני לא אומר שלא.

פורסם

וואו טסלציה זאת טכנולוגיה כל כך מגניבה!

פורסם

UFOz?!?!!1

פורסם

בתגובה מעליכם רשום "Twice the speed in Unigine", אני מבין שזה לא מספיק ?

אני מסתכל על השורה הזאת " GTX 480 ends up faster than HD 5870 in some cases " ולא על בנצ' סנטטי, כרטיס שיוצא אחרי יותר מחצי שנה לא צריך להיות חזק יותר "במקרים מסויימים" הוא אמור לבלוע את ה 5870 בלי למצמץ...

יגיעו בנצ'ים אמיתיים ולא MADE IN NV נהיה יותר חכמים :)

פורסם

אז מקסימום נתאכזב ו"ניסתפק" ב5870.. זה בעיקר נורא לNV

אבל לפחות אפשר להתנחם שיש הבדלים גדולים בין הכרטיסים הקודמים שלהם מבחינת ביצועים שלא כמו כרטיסי ה8000 וה9000 שלדעתי היו קרובים מידי..

ד"א אני חושב שצריכים לשנות את הכותרת ל400 ולא 300..

פורסם

ד"א אני חושב שצריכים לשנות את הכותרת ל400 ולא 300..

גם אני ציינתי את זה אבל התעלמו ממני , בלי שום קשר יש גם סדרה 300 , היא מופיעה באתר של אנווידיה (בהורדת דרייברים)

פורסם

אני מסתכל על השורה הזאת " GTX 480 ends up faster than HD 5870 in some cases " ולא על בנצ' סנטטי, כרטיס שיוצא אחרי יותר מחצי שנה לא צריך להיות חזק יותר "במקרים מסויימים" הוא אמור לבלוע את ה 5870 בלי למצמץ...

יגיעו בנצ'ים אמיתיים ולא MADE IN NV נהיה יותר חכמים :)

במקרה הבנצ' הזה (unigine) כבד מאוד מבחינת טסלציה ודווקא מצבי עומס שכאלה מעניינים יותר אם כבר מדברים DX11.

אחרת, מבחינת משחקים "ממוצעים", אז מעבר ללמי יש fps גדול יותר (שגם ככה מוגבל ל-60hz עם vsync לרובנו, לפחות

עד ש-120hz יהיה mainstream), אני דווקא יתן משקל רב לתכונות דריבר ופילטרים לשיפור איכות או תוספת תוכן. אם למנות כמה:

Accelerated Jittered Sampling / HBAO / PhysX, או AA ברמות גבוהות, אפילו SSAA במידת האפשר. מותר להזכיר גם מודים.

יש דברים שאי אפשר או שלא רוצים להשוות. יש שקוראים להם גימיקים, אני קורא להם ultra high.

פורסם

גם אני ציינתי את זה אבל התעלמו ממני , בלי שום קשר יש גם סדרה 300 , היא מופיעה באתר של אנווידיה (בהורדת דרייברים)

שלפי איך שהבנתי שייכת לניידים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים