עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

nv1.jpg

nv2is.jpg

• תגובות 2k
  • צפיות 185.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האיחור לא צריך להצדיק כלום, הם הפסידו תקופה ארוכה ל-ATI, הכרטיסים החדשים פשוט צריכים להציע עלות-תועלת טובה יותר משל ATI. לא אכפת לי אם ה-480 יהיה פחות טוב מה-5970, אני מעדיף שיהיה טוב מה-5850 וזול ממנו.

אם הכרטיסים החדשים יהיו יותר טובים מהמקבילים של ATI ב-50% או ב-10% זה לא ישנה דבר לאנוידיה.

פורסם

אני עדיין שואל אותך, עם יותר מחצי שנה איחור כמה אתה חושב שיתרון הביצועים לטובת nVidia צריך להיות כדי להצדיק את האיחור, המחיר וההספק?

קודם נראה מחירים בשטח, מבחני ביצועים (עם התמקדות בשילובי טסלציה, פילטרים, פיזיקה ושאר מצבי עומס \ fps מינימאלי)

אקח בחשבון פיצ'רים, GPGPU, תמיכה וכל מה שמסביב, ורק אז אחליט מה כדאי לי לקנות. וגם זה יהיה רלוונטי לצרכי ולא בהכרח אליך.

אני ממש לא מצפה ליחס fps/watt "משתלם". מי שמחפש לחסוך לא קונה כרטיסי מסך Highend, ומי שקונה Highend לא עושה סיפור מהפרשי הספק. זה כמו להזמין דיאט קולה עם המקדונלדס או להתחשבן על הדלק של הפרארי.

אין מצב שאני ינסה להרכיב פה איזו נוסחא של % יתרון ביצועים ממוצע רצוי בהתאם להפרשי תאריכי השקה, הספק ומחיר. ::)

פורסם

ולא לשכוח זה הולך להיות מעבד כמו ה cpu עם L1 L2 cache תמיכה ב c++ ולא עוד סתם מאיץ גרפי או דוחף תצוגה תקראו לזה איך שאתם רוצים

פורסם

קודם נראה מחירים בשטח, מבחני ביצועים (עם התמקדות בשילובי טסלציה, פילטרים, פיזיקה ושאר מצבי עומס \ fps מינימאלי)

אקח בחשבון פיצ'רים, GPGPU, תמיכה וכל מה שמסביב, ורק אז אחליט מה כדאי לי לקנות. וגם זה יהיה רלוונטי לצרכי ולא בהכרח אליך.

אני ממש לא מצפה ליחס fps/watt "משתלם". מי שמחפש לחסוך לא קונה כרטיסי מסך Highend, ומי שקונה Highend לא עושה סיפור מהפרשי הספק. זה כמו להזמין דיאט קולה עם המקדונלדס או להתחשבן על הדלק של הפרארי.

אין מצב שאני ינסה להרכיב פה איזו נוסחא של % יתרון ביצועים ממוצע רצוי בהתאם להפרשי תאריכי השקה, הספק ומחיר. ::)

אהבתי את הדימויים :lol:, זה כמו ללכת לזונה ולבקש חיבוק ;D

פורסם

בזבוז החשמל של הכרטיס הוא קצת מעבר למשתלם, הוא כבר פוגע באיכות הסביבה, ואני לא צוחק בכלל.

פורסם

כמה לא ירוק מצד הירוקים. ;D

פורסם

דווקא מאוד ירוק ( $$$ וגם :cool2: --> :screwy:)

פורסם

1267547274382.jpg

1267547332320.jpg

1267547401371.jpg

פורסם

מכסים את ה6 + 8PIN

שחס וחלילה לא נדע שלכרטיס הזה יש 6 + 8PIN

פורסם

מחלקת ה- PR שלהם הגזימו לגמרי, כולה כרטיס מסך, ומשיקים חדשים בערך כל שנה, אפשר לחשוב מדובר במוצר מהפכני שמושק פעם בעשור (נו טוב , זה המטרה :smile1:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

לא, המערך הכי חזק שאפשר לבנות היום הוא 2 5970...

ולמי שיש ספק כוח מטורף מתאפשר גם לעשות OC לשניהם שזה בכלל מקפיץ בהרבה את הביצועים.

השאלה היא רק מה המצב בארנק... (אני אישית פרשתי אחרי אחד, נראה מה יהיה בהמשך)

אפשר גם 4X5870 ;D

פורסם

מכסים את ה6 + 8PIN

שחס וחלילה לא נדע שלכרטיס הזה יש 6 + 8PIN

אז כמה Watt כרטיס כזה צורך?

פורסם

השמועות (ואני מדגיש שמועות) מדברות על 300 וואט (אני מניח במאמץ מן הסתם)

בכל מקרה, חיבור 6+8 זה די סטנדרטי היום בכל כרטיס מסך שהוא MID-HIGH RANGE , לא משהו חריג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים