פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אהלן כולם גלשתי במשך כמה חודשים בפורום כאן, הוא מאוד מצא-חן בעיניי =] נירשמתי היום כדי לשאול שאלה קניתי את ה-CM690.. זה בהזמנה זה בא עם 3 מאווררים והוספתי אליו עוד 3 (רציתי 2 בדלת) עכשיו.. ב-690 הרגיל בלי החלון יש 2 מאוררים בדלת, נכון? אז פה, איך זה יכול להיות? ובאתר הזה: http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7236 רשום בטבלה שיש בדלת 2 מאווררים (Left 120mm... 1 optional) ועוד שאלה - יש אפשרות להוספת מאוורר למטה לפי מה שהבנתי.. אבל מאיפה הוא לוקח אוויר אם הוא למטה? כל עזרה תתקבל בברכה במיוחד מאלה שיש להם את המארז
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים בקיצקיצרבלי החלון בא עם 2 אחד מקדימה אחד מאחורה אחד בדלתבזה עם החלון יש מקום רק לאחר והוא כבר מגיע איתוומגיע עם אחד מאחורה ואחד מקדימה .בזה עם החלון מן הסתם שאין שתים על הדלת מאחר ויש שמה פרספקס וחלון בעצם.אם אתה לא יודע מה הזמנת תתקשר לחנות תשאל .
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר אם החלון הזמנתי..ואם אין שתי מאווררים בדלת, איפה אתה ממליץ לשים עוד 3?אני מאמין ששתיים למעלה..אבל איפה עוד אחד? למטה?מאיפה הוא לוקח אוויר בכלל?
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים יש לו שמה חור ופילטרואת השניים הנותרים תשים בגג (תבקש שישמו לך כי ההרכבה של זה מצריכה נסיון אם במקרה אין לך)ולגביי אמממ רעשאני ממליץ לך גם להכין גם איזה קאזי מאסטר שיעזור לך לשלוטט במאוררררעם ולישון בלילה ...
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים תתחדש מארז מדהים,קניתי אותו אתמול...מגיע עם 3 מאווררי 120 מ"מ אחד בדלת אחד מאחורה ועוד אחד מקדימה עם תאורת לד כחולה,בנוסף יש לך בקופסא מאוורר 80 מ"מ נוסף שאותו אתה מרכיב אם אתה רוצה יש לך חיבור מאחורי הלוח אם על הדלת השניה (הוא עוזר כי הוא יושב בדיוק מתחת למעבד ) אני בנוסף ל4 האלה הוספתי עוד 2 מאווררי 120 מ"מ עם תאורת לד כחולה מלמעלה ועדיין נשאר לי מקום לעוד 2 מאווררי 120 אבל נראה לי כבר מוגזם...
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים יש לי גם את המארז הזה ואני בדך ללקנות עוד אחד כזה ואני לא קיבלתי שום מאורור 80 קטן שישב מאחורי הלוח אם, יש שם מקום אבל לא מקבלים אותו, בכל אופן בזה עם החלון יש לך מקום רק למאורור אחד בדלת וחבל, יש מקום למאורור למטה שהוא שואב אויר מלמטה יש שם מקום כי המארז עומד על רגליות שעושות חלל מתחת שמשם הוא שואב אויר, אצלי יש 7 מאורורים של 120 ועוד מאורור של הספק ושל המעבד ושל הכרטיס מסך והוא לא כזה עושה הרבה רעש, ישן עם זה בלי בעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים המאוורר הקטן שמתחת ללוח אם מגיע בתוך הקופסאת קרטון הקטנה שיש בתוך המארז... אם לא נתנו לך אותו אז עבדו עליך. אני קניתי אתמול ב ksp וכן קיבלתי.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אני קנית גם ב KSP ותאמת לא זכור לי שום דבר על קופסא קטנה... אולי לא שמתי לב, בכל אופן לא קריטי זה היה לפני כמעט שנה
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר תודה רבה רבה על התגובות שלכם!מאוד עוזר לי..וכן, מרכיבים לי אותם בחנות אני יגיד להם שתיים למעלה ואחד למטה?ומה הוא כל-כך רועש? אמרו לי דווקא שהוא שקט.. למרות שלעשות מודינג עם כל הכפתורים האלה יהיה מאוד נחמד (אבל אין לי ניסיון עם נגדים ואני ממש יסתבך בזה)המאוורר הקטן שמתחת ללוח אם מגיע בתוך הקופסאת קרטון הקטנה שיש בתוך המארז... אם לא נתנו לך אותו אז עבדו עליך. אני קניתי אתמול ב ksp וכן קיבלתי.אתה בטוח אחי? חחחחח אני יבקש מהם אבל שלא תהיה לי איזה פאדיחה
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים בטוח אני הרכבתי אותו אתמול גם...חמוד מאוד עם 6 מאווררים רק על המארז והוא ממש שקט אם המאווררים שתוסיף יהיהו שקטים אז אין סיבה שירעיש לי יש ספק כוח עם מאוורר 14 שקט ממש לא שומעים אותו אז זה תורם לשקט... אני מאוד מרוצה...תתחדש עשית אחלה בחירה!
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים יכול להיות שזאת תוספת ש KSP התחילו לחלק , בעיקרון בדקתי באתר שלהם ולא רשום שמגיע עם המארז מאורור 80 קטן http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=2908
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר בטוח אני הרכבתי אותו אתמול גם...חמוד מאוד עם 6 מאווררים רק על המארז והוא ממש שקט אם המאווררים שתוסיף יהיהו שקטים אז אין סיבה שירעיש לי יש ספק כוח עם מאוורר 14 שקט ממש לא שומעים אותו אז זה תורם לשקט... אני מאוד מרוצה...תתחדש עשית אחלה בחירה! תודה רבה אחי יכול להיות שזאת תוספת ש KSP התחילו לחלק , בעיקרון בדקתי באתר שלהם ולא רשום שמגיע עם המארז מאורור 80 קטן http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=2908 ראיתי פה ושם סיקורים ו-unboxing ולא ראיתי שמישהו קיבל דבר כזה רק ראיתי אחד עם תמונה שיש לו מאוורר כזה פיצי שקוף מתחת למעבד איפה שהלוח אם תודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.