עבור לתוכן

שאלה | Cm690 Window - כמה מאווררים בדלת?

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם :)

גלשתי במשך כמה חודשים בפורום כאן, הוא מאוד מצא-חן בעיניי =] נירשמתי היום כדי לשאול שאלה

קניתי את ה-CM690.. זה בהזמנה

זה בא עם 3 מאווררים והוספתי אליו עוד 3 (רציתי 2 בדלת)

עכשיו.. ב-690 הרגיל בלי החלון יש 2 מאוררים בדלת, נכון?

אז פה, איך זה יכול להיות?

cooler_master_690_01.jpg

ובאתר הזה:

http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7236

רשום בטבלה שיש בדלת 2 מאווררים (Left 120mm... 1 optional)

ועוד שאלה - יש אפשרות להוספת מאוורר למטה לפי מה שהבנתי.. אבל מאיפה הוא לוקח אוויר אם הוא למטה?

כל עזרה תתקבל בברכה :) במיוחד מאלה שיש להם את המארז :P

פורסם

בקיצקיצר

בלי החלון בא עם 2 אחד מקדימה אחד מאחורה אחד בדלת

בזה עם החלון יש מקום רק לאחר והוא כבר מגיע איתו

ומגיע עם אחד מאחורה ואחד מקדימה .

בזה עם החלון מן הסתם שאין שתים על הדלת מאחר ויש שמה פרספקס וחלון בעצם.

אם אתה לא יודע מה הזמנת תתקשר לחנות תשאל .

פורסם
  • מחבר

אם החלון הזמנתי..

ואם אין שתי מאווררים בדלת, איפה אתה ממליץ לשים עוד 3?

אני מאמין ששתיים למעלה..

אבל איפה עוד אחד? למטה?

מאיפה הוא לוקח אוויר בכלל?

פורסם

יש לו שמה חור ופילטר

ואת השניים הנותרים תשים בגג (תבקש שישמו לך כי ההרכבה של זה מצריכה נסיון אם במקרה אין לך)

ולגביי אמממ רעש

אני ממליץ לך גם להכין גם איזה קאזי מאסטר שיעזור לך לשלוטט במאוררררעם ולישון בלילה ...

פורסם

תתחדש מארז מדהים,קניתי אותו אתמול...מגיע עם 3 מאווררי 120 מ"מ אחד בדלת אחד מאחורה ועוד אחד מקדימה עם תאורת לד כחולה,בנוסף יש לך בקופסא מאוורר 80 מ"מ נוסף שאותו אתה מרכיב אם אתה רוצה יש לך חיבור מאחורי הלוח אם על הדלת השניה (הוא עוזר כי הוא יושב בדיוק מתחת למעבד ) אני בנוסף ל4 האלה הוספתי עוד 2 מאווררי 120 מ"מ עם תאורת לד כחולה מלמעלה ועדיין נשאר לי מקום לעוד 2 מאווררי 120 אבל נראה לי כבר מוגזם...

פורסם

יש לי גם את המארז הזה ואני בדך ללקנות עוד אחד כזה ואני לא קיבלתי שום מאורור 80 קטן שישב מאחורי הלוח אם, יש שם מקום אבל לא מקבלים אותו, בכל אופן בזה עם החלון יש לך מקום רק למאורור אחד בדלת וחבל, יש מקום למאורור למטה שהוא שואב אויר מלמטה יש שם מקום כי המארז עומד על רגליות שעושות חלל מתחת שמשם הוא שואב אויר, אצלי יש 7 מאורורים של 120 ועוד מאורור של הספק ושל המעבד ושל הכרטיס מסך והוא לא כזה עושה הרבה רעש, ישן עם זה בלי בעיה.

פורסם

המאוורר הקטן שמתחת ללוח אם מגיע בתוך הקופסאת קרטון הקטנה שיש בתוך המארז... אם לא נתנו לך אותו אז עבדו עליך. אני קניתי אתמול ב ksp וכן קיבלתי.

פורסם

אני קנית גם ב KSP ותאמת לא זכור לי שום דבר על קופסא קטנה... :nixweiss: אולי לא שמתי לב, בכל אופן לא קריטי זה היה לפני כמעט שנה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התגובות שלכם!

מאוד עוזר לי..

וכן, מרכיבים לי אותם בחנות אני יגיד להם שתיים למעלה ואחד למטה?

ומה הוא כל-כך רועש? אמרו לי דווקא שהוא שקט.. למרות שלעשות מודינג עם כל הכפתורים האלה יהיה מאוד נחמד (אבל אין לי ניסיון עם נגדים ואני ממש יסתבך בזה)

המאוורר הקטן שמתחת ללוח אם מגיע בתוך הקופסאת קרטון הקטנה שיש בתוך המארז... אם לא נתנו לך אותו אז עבדו עליך. אני קניתי אתמול ב ksp וכן קיבלתי.

אתה בטוח אחי? חחחחח אני יבקש מהם אבל שלא תהיה לי איזה פאדיחה

פורסם

בטוח אני הרכבתי אותו אתמול גם...חמוד מאוד עם 6 מאווררים רק על המארז והוא ממש שקט אם המאווררים שתוסיף יהיהו שקטים אז אין סיבה שירעיש לי יש ספק כוח עם מאוורר 14 שקט ממש לא שומעים אותו אז זה תורם לשקט... אני מאוד מרוצה...תתחדש עשית אחלה בחירה!

פורסם
  • מחבר

בטוח אני הרכבתי אותו אתמול גם...חמוד מאוד עם 6 מאווררים רק על המארז והוא ממש שקט אם המאווררים שתוסיף יהיהו שקטים אז אין סיבה שירעיש לי יש ספק כוח עם מאוורר 14 שקט ממש לא שומעים אותו אז זה תורם לשקט... אני מאוד מרוצה...תתחדש עשית אחלה בחירה!

תודה רבה אחי :)

יכול להיות שזאת תוספת ש KSP התחילו לחלק , בעיקרון בדקתי באתר שלהם ולא רשום שמגיע עם המארז מאורור 80 קטן

http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=2908

ראיתי פה ושם סיקורים ו-unboxing ולא ראיתי שמישהו קיבל דבר כזה

רק ראיתי אחד עם תמונה שיש לו מאוורר כזה פיצי שקוף מתחת למעבד איפה שהלוח אם :)

תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים