פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר שלחתי להם הודעה שהדיסק לא מזוהה ושבגלל זה בררתי וגיליתי שיש לסידרה זאת הסטוריה של תקלות עד היום ולמרות זאת הם ממשיכים למכור מוצר זה בלי לידע את הלקוחות . בנוסף רשמתי להם שאני אגיע לסניף חיפה הקרוב אלי(אני גר בעפולה) להחזיר את המוצר ולקבל תמורתו שני יחידות 1TB 7200.12 בתוספת הנחה קטנה על עוגמת הנפש והסחבת.
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים היסטוריה של תקלות? אתה קיבלת מוצר תקין. הוא פגום במישור אחר, במישור שהזכרתי קודם שבו כל כונן קשיח נדפק מתישהו ולפעמים זה גם DOA. הסריאל תקין והקושחה תקינה, קיבלת כונן שאינו נגוע.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר אנשים עדיין מתלוננים על בעיות כאלו ואחרות גם עם CC1H , תעשה חיפוש בגוגל ותראה שגם כאן הם לא חפים מבעיות.... לא יודע , לא מריח לי טוב גם עם קושחה זאת.... מצטער, לא שכנעת אותי, אני אעבור ל 7200.12.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים כלל לא ניסיתי לשכנע אותך, אני רק אמרתי את מה שנכון.תעשה אתה חיפוש בגוגל, כל דיסק קשיח יכול להדפק.לסכם את העניין: תעשה מה שבא לך אבל אל תגיד לי "לא מריח טוב" ו-"תעשה חיפוש בגוגל" כי אני יודע על מה אני מדבר.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר בוא נינעל את הדיון הזה כי כרגע הוא לא רלוונטי מאחר והוספתי 170ש"ח ולקחתי שניים של 1TB 7200.12 .
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מסכים עם Nikeכל מוצר יכול להיות תקול, ולפעמיים גם לצאת מהמפעל תקול (DOA)דרך אגב, לפחות לפי סייגט 0.03% מהברקודה 11 פגומים, זה לא שונה מכל דיסק קשיח אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.