פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים שלום רבברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרההנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזריש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים יש סיכוי שמדובר בבעית דרייבר או תוכנה של כרטיס הרשת האלחוטי.תנסה להוריד את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס האלחוטי של הנייד הזה מהאתר של IBM\LENOVO
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים בדקת שההגדרות בראוטר ובנייד זהות לחלוטין (שיטת הצפנה - WEP/WPA/WPA2, אלגוריתם תאום מפתח TKIP/AES, וכן הסיסמא עצמה?)
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר לדעתי כן אבל הוא גם באופן אוטומאטי יכול זהותאת הפרמטרים שך הראוטר !עדכנתי דרייברים וגם אין הצלחה בינתיים
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים איך אתה מתחבר לנתב עם תוכנת ההתחברות של הכרטיס האלחוטי או עם הממשק של חלונות?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר אני מתחבר לנתב באמצעות הממשק של חלונות איפה יש תוכנה להתחברות לנתב ממשק משלו?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אני מדבר על הממשק לניהול של הכרטיס האלחוטי...יש כרטיסים שאפשר להתחבר דרך תוכנה בלבד ויש אחרים שאפשר גם להשתמש בניהול האלחוטי של חלונות.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים יש את access connections של לנובו ויש את היישום של מערכת ההפעלה (wireless zero configuration). התוכנה של לנובו: התוכנה של חלונות: בניידים של יבמ/לנובו זה תמיד היה "סרט" להתחבר לרשת אלחוטית בגלל תוכנת הניהול העקומה שלהם (עקומה לaverage Joe הכוונה ולא לכל משתמש מתקדם+).
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר אני בוודאות משתמש בתוכנה של XP WINDOWS מה לעשות כדי לקלוט את הראוטר ?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אתה צריך באיזה שהיא דרך לעבוד עם התוכנה של הכרטיס לדעתי.למרות שדווקא זה אמור לעבוד טוב עם הניהול של חלונות
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים או שתמחק את הפרופיל של הרשת ותתחבר מחדש או שתעדכן את הדרייבר של המתאם האלחוטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.