פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים שלום לכםשידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק.הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת.כל הזמן הקו שלי נתק.תוכלו להמליץ לי בבקשה?תודה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר עם קופסה של Linksys שאני מחבר לראותר הוא עובד טוב אבל יש לי ניתוקים עם ה D-link 2650U :-[
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים אז אתה צריך איך שהוא להגדיר למכשיר הזה שיקבל כתובת IP קבועה או להגדיר ידנית כתובת IP קבועה ואז בנתב להגדיר QOS ככה שהמכשיר הזה יקבל עדיפות בחיבור.. וכמובן הייתי ממליץ לך להגדיר את זה בהתאמה לכתובת IP מסויימת של השרת בלבד ככה שיהיה קצת יותר מדוייק.
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים יש בעיה עם FIRMWARE 1.06 שמותקן ברוטר עם הLINKSYS יש אפשרות להתקין את העדכון לFIRMWARE מהאתר ברוסיה 1.12 וזה עובר או שראינו שבזק סוף סוף יצא עם עדכון 1.10 ראשון אני רוצה לבדוק את זה רק ראיתי את זה היום
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר תודה לך. אני מנסה הערב. תוכל רק להגיד לי איפה יכול להוריד את הקובץ? תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים ה-LINK הראשון בדף הזה -- http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.