פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים השקעה כספית עד 260ש"ח.ניתוני הדירה:דירה קטנה יחסית, רוב הקירות גבס.מרחק קליטה לא צריך לעבור את ה-10-8מטר.לראוטר יתחבר מחשב אחד נייח ושני מחשבים ניידים.רשת בבית של הוט - בכבלים.הסתכלתי קצת באינטרנט והעין נתפסה על שניים:נתב אלחוטי LinkSys WRT54G2ו D-Link DIR-320אשמח לחוות דעת, או הצעה נוספת כמובן.תודה ושבוע טוברוןאני מעוניין לקנות עוד מחר.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים הדגמים של אדימקס האחרונים דיי בעייתים עם הכבליםL2TP/PPTP לא עובדים טוב פיקוק אומרים שהכל תקין (טוב מה הם יגידו)לכן חיבור קבוע מומלץ למי שיש כבלים.אבל בכל אופן הם ראוטרים טובים אבל עם תמיכה(פיקוק) כמו שבארץ עדיף שלא תצטרך אותם
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מעניין מה האינטרסים שלך שמביאים אותך להביע דעה כזו על נתבי EDIMAX. ספציפית לגבי ה-6204WG -- זה נתב ותיק (יותר משנתיים בשוק) עם חוות דעת מצויינות ואחריות מלאה ל-3 שנים. בעלות של פחות מ-200 שקל אי אפשר לטעות איתו. מהניסיון שלי הוא תומך באופן מלא וללא שום בעיות בחייגני כבלים ובעצם EDIMAX היא החברה הראשונה שבעצם השקיעה מהותית בנושא הזה.אם הפותח של השרשור מתעקש לא ללכת על ה-EDIMAX, הייתי ממליץ לו על ה-DLINK אבל לטעמי זו אפשרות פחות טובה.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחזק את CHIEF EDIMAX בזמן האחרון מייצרים ראוטרים זולים ואמינים יותר מDLINK וLINKSYSבדגמים שמתאימים לרמה הזושל 200 ש"ח ברמות יותר יקרות כבר אפשר להתווכח אבל במחיר הזה EDIMAX
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים אין לי שום אינטרס לי בעצמי יש ראוטר אדימקס 6524שגם בו יש בעיה עם הL2TPיש לציין שהדגם הישן ( צבע אפור BR-6204Wg) היה עובד עם L2TP מצויין מנסיון של הרבה לקוחות ונסיון שלי ל6524 ול 6204(לבן) יש בעיות עם L2TP הקשר לא יציב/נופל למספר שניות/אינטרנט זוחל (שידרוג פירמוור לא עוזר)שינוי לחיבור קבוע מסדר את הבעיהלכן אני עדיין ממליץ עליו
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר תודה על העזרהרציתי לדעת אם יש הבדל מהותי בין הדגמים של אדימקס:Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לEdimax EW-7206APg Wireless 802.11g Access Point חוץ מהמחיר כמובן
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים בגרסת ה BR יש את אופצית הנתב המובנה... חייגן.. שיש בו גם סוייטש מובנה עם 4 יציאותב 6424N יש תמיכה לטכנולוגית N וה EW הוא נקודת גישה בעל יציאת רשת אחת וללא אפשרות לשמש כנתב...ה 7206APG תומך רק בטכנולוגית Gבכללי אני לא מבין למה שיהיה לך צורך דווקא ב DIR-320 עם יציאה למדפסת? אבל אם בראש שלך לא אדימקס אז הייתי הולך על ה DIR320
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים LinkSys ...הרבה יותר אמינים...מוצרים מצויינים אבל הייתי בודק גם את LEVEL ONE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.