עבור לתוכן

מסך 22" למשחקים תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

גם לי יש בחירה בין קצב ריענון 59 ל-60 בוחרת ב-60 אבל תמיד הוא קופץ ל-59

אני עובדת עם DVI - זה המסך השני שמחובר לכרטיס מסך שלי נוידיה 9600 ועובדת עם וינדוס 7

וכאשר אני בודקת ב-OSD של המסך רשום 60HZ

זה באג של וינדוס והנה יש פה דיון על זה

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=301860

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דנדן עדיף שלא תכתוב אם אין לך משהו עינייני להגיד. תודה.

יש לי עוד בעייה, צד ימין של המסך יותר כהה מצד שמאל חיפשתי בגוגל על זה ולא מצאתי פתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?

פורסם

השאלה כמה יותר כהה. אם זה קצת (ורואים בעיקר על רקע לבן), זה יכול להיות נורמלי לחלוטין.

פורסם

ב Windows 8 ייפתרו את זה.

פורסם
  • מחבר

QTTP, כן רואים את זה בעיקר על רקע לבן. בו נגיד שהצד שרואים בו כהה יותר נכון מן צבע בז', והצד השני הוא לבן יותר בהיר.

פורסם

ראיתי את זה כמעט בכל מסך וכמו שאמרתי, זה נורמלי במידה מסוימת. בלי לראות ספציפית את המסך שלך אי-אפשר לדעת אם זה חריג או לא. לרוב, שמים לב לזה, אבל זה לא באמת מציק, ומפסיקים להבחין בכל, אלא אם מקדישים תשומת לב מכוונת.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע איפה הסרוויס טאג? פתחתי בצד המסך כרטיס כזה נשלף אבל אני לא יודע מה זה הסרוויס טאג.

פורסם

אין Service Tag. יש רק מספר סידורי, והוא מספיק ארוך כדי שלא תבלבל בינו לבין משהו אחר. :)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני אתקשר מחר ליעל פתרונות כדי לשאול מה הבעייה עם הצד השמאלי הכהה של המסך.

פורסם
  • מחבר

טוב, דיברתי עם דל ישראל, אמרו שיתקשרו אלי, ואולי יחליפו לי את המסך כי הוא תקול, ד"א לעוד מישהו הייתה הבעייה הזאת שצד שמאל של המסך כהה יותר מצד ימין, והאם החליפו לכם?

פורסם
  • מחבר

הגעתי למסקנה שהמסך הזה לא מתאים למשחקים, שהתמונה במשחק עומדת ולא זזה הכל נראה מצויין אבל ברגע שהתמונה מתחילה לזוז הכל נמרח וניהיה מטושטש, ואי אפשר לראות כלום, אבל לשימוש רגיל המסך טוב.

פורסם

אתה טועה בגדול ידידי,

יש לי את המסך ואני משחק במשחקים ותאמין לי שאני נהנה מכל רגע..

כנראה שהמסך שקיבלת באמת יצא תקול.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מקווה שאני יוכל להחליף את המסך כי הוא פשוט גרוע למשחקים, איזה מסך אתם ממליצים למשחקים שלא תיהיה מריחה של התמונה? איזה פרמטרים חשוב לבדור כשקונים מסך למשחקים ולא רוצים שהתמונה תימרח?

פורסם
  • מחבר

התמונה לא נמרחת לך על הרזולוצייה הכי גבוהה? אם לא אז כנראה שהמסך שלי מקולקל:(

פורסם

בעיה פרטית שלך

המסך מציג משחקים בצורה מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים