פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים שלום קניתי מחשב חדש, ורציתי המלצה למסך 22", יש לי כרטיס מסך ati radeon 4870 512nb. תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר קניתי את המסך היום הכל פועל פיקס אבל אני לא רגיל לקצב רענון כל כך נמוך העיניים שלי כואבות. ד"א יש איזה הגדרות שצריך לשנות כדי שהמסך יפעל במיטבו?איך משנים את הקצב רענון ברזולוצייה הכי גבוהה אצלי זה 59, והעיניים שלי מאוד כואבות וגם במשחקים הכל נמרח. טוב לא משנה הסתדרתי שמתי רזולוצייה יותר נמוכה עם 75HZ רואים הרבה יותר טוב
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר איזה רזולוצייה אתם משתמשים למשחקים? כי ברזולוצייה הכי גבוהה התמונה נמרחת והעיניים מאוד כואבות. ובאיזה מרחק מומלץ לשבת מהמסך ?לא יודע למה העיניים שלי כואבות מהמסך.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים אני לא יודע למה, אבל אני יודע למה לא:1) לא בגלל קצב הריענון (במסכי LCD אין משמעות לקצב רענון, כי המסך לא באמת מתרענן, ולא מרצד)2) לא בגלל רזולוציה. מסכי LCD נראים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם.מה כוונתך "תמונה נמרחת"?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים QTTP, נראה לי שההודעות שלו מצריכות כבר פתיחת דיון אחר בהקשר שלו, ולא להספים את הדיון הזה...
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר כשאני מזיז את העכבר במשחק התמונה נהיית מטושטשת כזאת, כנראה העין שלי לא רגילה לקצב רענון נמוך,אולי יש קשר שזה משחק רשת אני לא יודע, כי הייתי רגיל לעבוד עם 100HZ במסך הישן.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים אולי אני לא קשור , אבל יכול להיות שהכרטיס שלו לא סוחב את הרזולציה הזאת ולכן זה מקרטע?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר לא הFPS במשחק מצויין וזה לא מקרטע, יכול להיות שהתרגלתי ל100 או שאני יושב קרוב מידי למסך, אני יושב כ70-80 ס"מ מהמסך.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים הערה שלי ממש לא מיותרת, אני בין הראשונים שיש להם את המסך הזה, ועד כה לא התלוננו על מה שאתה טוען...או שיש בעיה במסך שלך, או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך שזה פחות הגיוני, או שאתה חושב שאתה משהו שהוא לא שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.