עבור לתוכן

מסך 22" למשחקים תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב חדש, ורציתי המלצה למסך 22", יש לי כרטיס מסך ati radeon 4870 512nb. תודה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פה לא מעט דיונים דומים בפורום וחלקם אפילו בעמוד הראשון. תריץ חיפוש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי את המסך היום הכל פועל פיקס אבל אני לא רגיל לקצב רענון כל כך נמוך העיניים שלי כואבות. ד"א יש איזה הגדרות שצריך לשנות כדי שהמסך יפעל במיטבו?

איך משנים את הקצב רענון ברזולוצייה הכי גבוהה אצלי זה 59, והעיניים שלי מאוד כואבות וגם במשחקים הכל נמרח. טוב לא משנה הסתדרתי שמתי רזולוצייה יותר נמוכה עם 75HZ רואים הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

איזה רזולוצייה אתם משתמשים למשחקים? כי ברזולוצייה הכי גבוהה התמונה נמרחת והעיניים מאוד כואבות. ובאיזה מרחק מומלץ לשבת מהמסך ?לא יודע למה העיניים שלי כואבות מהמסך.

פורסם

אני לא יודע למה, אבל אני יודע למה לא:

1) לא בגלל קצב הריענון (במסכי LCD אין משמעות לקצב רענון, כי המסך לא באמת מתרענן, ולא מרצד)

2) לא בגלל רזולוציה. מסכי LCD נראים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם.

מה כוונתך "תמונה נמרחת"?

פורסם

QTTP, נראה לי שההודעות שלו מצריכות כבר פתיחת דיון אחר בהקשר שלו, ולא להספים את הדיון הזה...

פורסם
  • מחבר

כשאני מזיז את העכבר במשחק התמונה נהיית מטושטשת כזאת, כנראה העין שלי לא רגילה לקצב רענון נמוך,אולי יש קשר שזה משחק רשת אני לא יודע, כי הייתי רגיל לעבוד עם 100HZ במסך הישן.

פורסם

100HZ היה לך במסך CRT מסכי LCD עובדים על 60HZ.

פורסם

אולי אני לא קשור , אבל יכול להיות שהכרטיס שלו לא סוחב את הרזולציה הזאת ולכן זה מקרטע?

פורסם
  • מחבר

לא הFPS במשחק מצויין וזה לא מקרטע, יכול להיות שהתרגלתי ל100 או שאני יושב קרוב מידי למסך, אני יושב כ70-80 ס"מ מהמסך.

פורסם

זה לא קרוב מידי.

פורסם
  • מחבר

למישהו אחר גם יש בעייה כזאת? או שאני לבד?

פורסם

אתה לבד

פורסם
  • מחבר

כרגע כן, אבל ההערה שלך מיותרת.

פורסם

הערה שלי ממש לא מיותרת, אני בין הראשונים שיש להם את המסך הזה, ועד כה לא התלוננו על מה שאתה טוען...

או שיש בעיה במסך שלך, או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך שזה פחות הגיוני, או שאתה חושב שאתה משהו שהוא לא שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים