עבור לתוכן

מחפש מסך 24" ב1800 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל.

התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון).

יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?

פורסם

תשמע אם אתה מחפש מסך 24" , איכותי - תצטרך לא רק להגדיל את הסכום , אלא להכפיל אותו.

מה שכן אם אתה מוכן להתפשר על מסך 22" , יש את ה-dell 2209wa עם פאנל איכותי בהרבה מאשר מסכי 24 במחיר הזה (עם פאנל TN), וגם תוכל לחסוך כסף. הוא עולה בין 1050-1300 . וביחס לפאנל שלו - זה מחיר מעולה (לא סתם הוא כל כך מומלץ )

פורסם
  • מחבר

יש לו רזולוציה נמוכה יותר ממה שרציתי. איך ההבדלים בין הפאנלים מתבטאים?

עריכה: אני מדבר על הDELL לא על הסמסונג.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל יש לי כמה שאלות.

מה ההבדל בין הסמסונג T240 לבין ה2494LW ו2443BW? הם באותה סביבת מחיר ולא ממש מצאתי הבדלים ביניהם מלבד הבדלים חיצוניים.

וראיתי שיש גם P2370 בערך באותו המחיר, הוא יותר טוב? (רק ראיתי שמדובר על קונטרסט דינאמי גדול יותר אבל אני לא ממש מאמין שהנתון הזה משפיע כל כך אחרי התבוננות בכמה מסכים עם קונטרסט דינאמי גבוה)

פורסם

על ההבדל בין הפאנלים תוכל למצוא מידע רב בפורום, רק תחפש.

כל המסכים בעלי פאנל ה-TN יתנו לך אותה אופי ואיכות תצוגה זהה, כך שאין הרבה הבדל בין כל הדגמים שציינת. תקנה אתה מה שיותר זול/מה שיותר מוצא חן בעינייך מבחינת איכות בנייה או מראה/או את זה שמכיל פיצ'ר מסוים שחשוב לך ואין באחר (לדוגמא חיבור HDMI או USB hub).

ה-P2370 הוא ברוזלוציה של 1920x1080 כלומר יחס תמונה 16:9 וזה בניגוד לשלושת האחרים שהרזולוציה שלהם היא 1920x1200 ויחס התמונה 16:10. זה ההבדל העיקרי. בנוסף ה-2443BW הוא ארגונומי (ניתן להגביה, להטות, לסובב לצדדים ו-PIVOT) תכונה שלדעתי היא חשובה מאוד ולכן הוא המשתלם ביותר מביניהם.

אל תאמין לכל נתוני זמן התגובה, הניגודיות והבהירות, מדובר בפאנל TN שמגביל חומרתית את הנתונים הללו ולכן כל הנתונים הללו הם מופרכים ומתבססים (בגדול מאוד) על מניפולציות שעוברת התמונה ולא על הנתונים הפיסיים של הפאנל.

על איזה הגדרות אתה משחק בדרך כלל? אם זה השימוש העיקרי למסך תבחר מסך שתוכל לשחק בו ברזולוציה שכרטיס המסך שלך תומך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים