עבור לתוכן

התחדשתי ב EDIMAX 6542n - איך משנים IP או מגדירים חיבור חייגן?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

תגידו מזל"ט.

אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר...

בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים...

בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור...

יש אפשרות?

פורסם

אתה יכול להכנס לממשק של הנתב בכתובת 192.168.2.1 זאת שהגדרת בה את הגדרות החייגן ושם לאתחל את הנתב או להגדיר את החייגן על מצב ידני ואז בכל פעם שתרצה להתנתק תוכל לעשות את ידנית ואז לחבר שוב ידנית אבל החסרון של זה הוא שאם נניח אתה מנתק מהחשמל את הנתב או שיש הפסקת חשמל אתה צריך לחבר ידנית את החיבור מחדש וכן אם יש בעיות תשתית שונות אתה צריך להתחבר מחדש ידנית.

המלצה שלי יש תוכנה נחמדה שמבוססת על JAVA שנקראת FREERAPID DOWNLOADER אחלה תוכנה מחכה את כל הזמנים ומבקשת ממך אם צריך CAPTHA

מספר הקבצים שהורדתי עם התוכנה כרגע עומד על בערך 800 ואני נהנה מכל רגע שיש לי אותה.

במקום לנתק היא מחכה את הזמן שצריך ומורידה שוב והיא מתעדכנת כל משהו כמו שעה.

בקיצור תעיף מבט.

פורסם

שאלה אולי מטומטמת:

למה לא לקנות מנוי ב-RS ולהוריד כמו בן אדם בלי ניתוקים וחיבורים מחדש או תוך שימוש בתוכנות מוזרות שמורידות ב-1.5 KBPS???

עם מנוי ניתן להוריד במהירות מירבית שאפשר להשיג!

פורסם

שאלה אולי מטומטמת:

למה לא לקנות מנוי ב-RS ולהוריד כמו בן אדם בלי ניתוקים וחיבורים מחדש או תוך שימוש בתוכנות מוזרות שמורידות ב-1.5 KBPS???

עם מנוי ניתן להוריד במהירות מירבית שאפשר להשיג!

כי ככה זה ישראלים. מחפשים רק לדפוק את המערכת.

חס ושלום שמישהו אשכרה ישלם על שירות שהוא מקבל. לא יעלה על הדעת.

כל ההגבלות המפגרות, הדרקוניות והלא הגיוניות בעליל של RapidShare ודוימה נועדו לגרום לאדם הטיפוסי שיש לו כבוד עצמי לאחד משני דברים: לעשות מנוי כמו שצריך או להפסיק להשתמש בשירות החינמי המזופת שלהם.

הם כנראה לא הביאו בחשבון שאצלנו אנשים יעשו שמיניות באוויר רק כדי להמשיך לגנוב מהם רוחב פס ולא לשלם. בדיוק כמו שהם מוכנים לשרוף שעות של זמן בשביל למצוא דרך לגנוב אינטרנט מהשכנים, רק לא לשלם את ה-50 שקלים לחודש מנוי.

:xyxthumbs:

פורסם

מה שמצחיק זה שחשבון ראפידשייר מוגבל בנפח שאתה יכול להוריד גם עם חשבון פרימיום...

זה אחד הדברים המעצבנים ביותר שיש.

וחוץ מזה שאם מישהו ממש רוצה להשתמש במשהו מצאתי את רשת הביטורנט מאד יעילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים