עבור לתוכן

האם יש אפשרות בראוטר להגביל את אחד המחשבים כדי שלא יפגע בPING של מחשב אחר?+עוד ש

Featured Replies

פורסם

במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר,

יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים?

המודם הוא 5 מגה אם זה משנה.

ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על PING-ים לשרתים מרוחקים. יש לי הפתעה בשבילך -- זה בכלל לא בשליטתך ומידת ההשפעה ההדדית על זמן ה-PING לשרתים מרוחקים כמעט ואינה תלויה בעומס של המחשבים בתוך הרשת הפנימית.

פורסם

אמנם זה לא תלוי בו בכלל אבל במידה ויש בעיות כל שהן שמחשבים אחרים מנצלים את מהירות האינטרנט קצת יותר אז אתה יכול להגדיר QOS.

יענו תיעדוף... שיבטיח מהירות מסויימת למחשב הספציפי הזה ... צריך להגדיר לו כתובת IP קבועה וגם צריך לווודא שהנתב שלך תומך ויעיל בזה.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על PING-ים לשרתים מרוחקים. יש לי הפתעה בשבילך -- זה בכלל לא בשליטתך ומידת ההשפעה ההדדית על זמן ה-PING לשרתים מרוחקים כמעט ואינה תלויה בעומס של המחשבים בתוך הרשת הפנימית.

אתה צודק שהרוב לא בשליטתו אבל אם המחשבים ברשת שלו יתחילו לאכול הרבה רוחב פס זה יכול להשפיע (בעיקר יכול לגרום לspikes מדי פעם) . לrouter שלי שהוא די ישן של Linksys (WRT54g) יש QOS ונתתי למחשב שלי את העדיפות הכי גבוהה ולאחרים מינימום. אשתי לרוב צופה בסרטים (streaming ) כשאני משחק אבל ההשפעה שלה זה די נמוכה . יש לי חשבון גיימר שנותן לי עדיפות ברשת של 014 וזה לרוב מסתדר למרות שהשרת שאני משחק בו ממוקם בסאן דיאגו קליפורניה.

אם אתה רוצה פינג יציב במשחקים יכול להיות שעדיף לך חשבון גיימר על רוחב פס גדול. מהירות הקו כמעט ולא משפיעות על הפינג בימינו (בגלל שהיא גבוהה יחסית )וההשפעה שלה היא גם ככה קבועה. שיפור של פי שתיים במהירות הקו יכול לתת לך אולי איזה שיפור של אחוזים בודדים בפינג. עם חשבון רגיל אתה חשוף לגמריי לעומס ברשת אינטרנט הישראלית. גם חשבון רגיל של 014 די טוב (יש להורים של אשתי ) אבל הוא פחות יציב. הספקתי לבדוק גם אצל בן דוד שלי את המשחק ולו יש 012 או 013 אני לא בטוח אבל הפינג אצלו היה 100 מילישניות יותר מהפינג הגבוה שיש לי .

לרוע המזל המורידים הכבדים גילו שהחשבונות גיימר גם עוקפים את ה traffic shaping עדיין ההשפעה שלהם נמוכה אבל אם התופעה תמשיך יצתרכו להמציא חשבון חדש בשביל גיימרים :lol: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים