פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים היי,אני גר בדירה לא גדולה (3 חדרים 60 מ"ר) ובממ"ד יש לי מחשב שולחני. אני רוצה לחבר אותו לראוטר אלחוטי קווית ושתהיה לי רשת ביתית גם לנייד שלי.מצד אחד אני יודע שבשביל לקבל קליטה בכל הבית מומלץ לקנות ראוטר חזק(עם 3 אנטנות). מצד שני אני לא רוצה שתהיה קרינה חזקה בתוך החדר עצמו.האם יש אפשרות לחבר בממ"ד ראוטר פשוט ורגיל ועדיין לקבל כיסויי בכל הבית?איזה ראוטר מומלץ לקנות?מאד מעריך את העזרה...ניסים.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים בדיוק לפני כמה נושאים דיברו פה על "קרינה" של נתבים אלחוטיים אני ממליץ לך לחפש את זה ואם מישהו יודע איפה זה שיתן לבחור פה קישור.זה שיש לנתב שלוש אנטנות לא עושה אותו בעל יותר קרינה או בעל יותר עוצמה.מה שמשנה זה איזה מערכת הגברה יש לו.נתבים ומערכות אלחוטיות שונות מוגבלות בארץ לעוצמת שידור של 100mw ככה שמבחינת "קרינה" אתה מוגן בחוק.אני בספק אם נתב אלחוטי רגיל יספק לך את מה שאתה צריך אבל לא תדע עד שתנסה.יכולה להיות גם שאצלך אם תשים למשל נתב אלחוטי רגיל וכרטיסי רשת עם אנטנה לא תיהיה לך בעית קליטה כי באמת זה שטח קטן אבל עד שלא מנסים לא יודעים.מדברים על זה שנתב שתומך בתקן 802.11N הוא בעל שטח כיסיו ואיכות שידור יותר גבוהים מתקן 802.11G בנתיים הנתב היחיד שראיתי שתומך בזה לא ממש עושה את העבודה שלו...אני מעריך שאם מה שמספרים על תקן N נכון אז נתב וכרטיס רשת בטכנולוגית N יעשו לך את העבודה.אם מישהו יודע מנסיון אישי אני אשמח לשמוע על טווח הכיסוי של נתב מסויים עם כרטיס מסויים של תקן N.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים למה שלא תקרא את הסקיר הזו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm ותשווה את התוצאות של הכיסוי לסקירה הזו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm? הראשון תקן N והשני בתקן G.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אני חייב להגיב ולציין שבאמת אחד הדברים שאני אוהב בנתבי D LINK ולכן זו סיבה שהייתי אומר לקנות נתב שלהם זה בגלל הממשק הנוח שלהם וכן גם המהירות הגבוהה שלוקח לנתב לאתחל את עצמו.
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים מחבר היי,קודם כל תודה על התשובות.אחרי שקראתי את התשובות חשבתי על עוד נקודה. המחשב הנייד שלי לא חדשומן הסתם כרטיס הרשת האלחוטי שלו לא תומך בתקן N. האם תהייה לו בעיהלהתחבר לראוטר שעובד בתקן זה?ניסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.