עבור לתוכן

בעיה מאוד מעצבנת בWIN! (לא ניתן להסביר אותה בכ&#1493

Featured Replies

פורסם

אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב...

מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...)

ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם...

בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר...

אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה.

נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות...

אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פשוט מאוד קשה להסביר. אז... מישהו נתקל בבעיה ו\או יש לו פיתרון?

תודה לכולם!!!

פורסם

folder options - view

פורסם
  • מחבר

מה?...

אני חושב שלא הבנת מה הבעיה... תנסה לקרא שוב ואם לא תבין אחרת, תאמר ואני אנסה להבהיר את דברי...

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

לרגע אחד ממש שמחתי, ואז ראיתי שזה כבר מסומן.... כמובן שעשיתי UNCHECK, APPLY, ואז שוב CHECK ו-APPLY..... לא עזר...

רעיון אחר?

פורסם

אתה מנסה להגיד ש-Vista לא שומרת את הגדרות התצוגה אבל כל תיקייה? אם כן, זאת בעיה ידועה ב-Vista, האם מותקנת לך SP2? לפי שמועות יתכן שהיא פתרה את הבעיה. יש איזה Registry hack שאמור לפתור את העניין גם בגרסאות ללא SP2, מניסיוני הוא לא תמיד עובד, ובמקרים שכן, לא תמיד לאורך זמן.

תחפש בגוגל מידע על Vista folder view settings ואולי תמצא עוד הצעות ופתרונות מהתקופה האחרונה.

כל זה כמובן אם הבנתי אותך נכון ולכך התכוונת.

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי SP2....

פורסם

אז השמועות לא היו נכונות כנראה...חבל, זאת בעיה באמת מעצבנת.

אפשרות אחרת שהיא מעין חצי פתרון (מסורבל) היא להגדיר את סוג התיקייה עבור כל תיקייה. עושים זאת תחת Folder properties > Customize tab >

What kind of type do you want ככה אתה למעשה מגדיר את סוג התבנית של כל תיקייה, ואז כל התיקיות מאותו סוג מקבלות את אותן הגדרות. לפעמים זה עובד וההגדרות אכן נשמרות. הפתרון אמנם מסורבל ורחוק מלספק, אבל אם ה-Registry hack לא עוזר אין כנראה מה לעשות.

עוד דוגמא "נפלאה" עד כמה ל-MS לא באמת איכפת מהפרודוקטביות של קהל המשתמשים שלהם. תמיד באגים מהסוג הזה לא נפתרים, או נפתרים כשכבר מאוחר מדי.

אפשרות קצת דרמטית יותר היא למחוק את רשומות הגדרות התיקיות מה-Registry (צריך למחוק שני ערכים) כך שהגדרות התיקייה יתאפסו. אחר כך תוכל להגדיר מחדש ועם קצת מזל אולי הפעם זה כן ישמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים