עבור לתוכן

חייב להפטר ממודם USB ALE 150

Featured Replies

פורסם

אין בבזק מודמים שהם לא ראוטרים (חוץ מכל הUSB למינהם..)

אבל לראוטרים עם יציאה אחת בזק קוראים מודם, ומחינת התמיכה של בזק, הם תומכים בו רק כBridge.. לא הגדרת PPPoE ולא שום דבר בפנים.

אבל כן.. תכלס זה ראוטר.. :nixweiss:

• תגובות 36
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה עולה כסף (פעם זה היה בחינם).

תגיד להם שאתה עובר לויסטה, (שהיא לא תומכת במודמי ADSL USB) ואולי יחליפו לך בחינם.

אז זה כן ראוטר רק עם יציאה אחת...

ראוטר הוא ראוטר גם אם הוא בעל יציאה אחת.

אם הוא יכנס לבזקסטור ויבקש ראוטר יתנו לו אחד אלחוטי ויחיבו אותו בתשלום/בהתחייבות, בפיהם הוא נקרא מודם, הכוונה הייתה שיצין שהוא מבקש מודם.

וזה לא עולה כסף להחליף מודם USB למודם רשת, חינם חינם.

פורסם

אין בהם צורך.

תיקח את המודם/ראוטר של אזטק חינם מבזק ותחבר אליו HUB של 30 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על המידע :xyxthumbs:

תודה רבה לכולם על התגובות :)

פורסם

אין בהם צורך.

תיקח את המודם/ראוטר של אזטק חינם מבזק ותחבר אליו HUB של 30 ש"ח

אני אשמח אם תפנה אותי לחנות שמוכרת HUB. למיטב ידיעתי להשיג היום HUB זה בלתי אפשרי וה-SWITCH הזול ביותר של 5 יציאות לא עולה פחות מ-70 שקל.

פורסם

אני אשמח אם תפנה אותי לחנות שמוכרת HUB. למיטב ידיעתי להשיג היום HUB זה בלתי אפשרי וה-SWITCH הזול ביותר של 5 יציאות לא עולה פחות מ-70 שקל.

צודק אני בזמנו קניתי מתג של TPLINK מאייבורי ב50 שקל של 4 פורטים ...

אני יודע שזה זבל אבל זה פאקינג סוויץ ולא עניין אותי מאיפה לקנות ...

בסוף הוא נשאר אצלי ..היה מיועד ללקוח !

פורסם

יש בKSP האב ב50 וראיתי איפושהו האב ב30

פורסם

להשתמש ה-HUB זה יותר מטפשי, יוצר פקק תנועה ברשת ומעמיס על המעבד של כל מחשב ומחשב ברשת.

פורסם

אתה מוכן להסביר לי איך בדיוק סוויטש גורם לפקק תנועה במעבד של המחשב?

ואיך בדיוק סוויטש שונה מהסוויטש שיש על נתב?

בכללי זאת אופציה לקנות HUB אם אתה מתקמצן על הכמה לירות ותקבל ציוד רשת קצת יותר טוב.

בתור נתב המודמים של בזק ידועים כנזק לרוב למרות שיש מקרים שמצאתי את זה כיעיל ביותר.

פורסם

לא סוויץ' גורם לעומס על המעבד.. האב גורם.. כי המחשב מקבלים המון פאקטים שלא מיועדים אליו בכלל.. והוא סתם צריך לנתח אותם.

פורסם

אני אשמח מאד לדעת איפה קונים HUB היום כי זאת טכנולוגיה של המאה שעברה בערך...

כל מה שמוכרים היום ב 30 או 50 או 70 שקל זה סוויטש...

בתוך נתבים שונים יש סוויטש ולא HUB.

וגם אם נניח יהיה HUB ברשת כזאת מסכנה עם מחשב הכי מסכן היום נניח פנטיום 4 זה ממש אבל ממש לא מזיז למחשב...

כאילו תחשוב שניה.

כמה תנועה תיהיה ברשת ביתית מסכנה שמיועדת לאינטרנט בלבד?

פורסם

אני גם לא יודע איפה אפשר לקנות היום HUB..

ובכל מקרה.. גם אם זה לא ישפיע ממש על המעבד, זה ישפיע לרעה על הרשת, גם יהיו הרבה collisions וגם שתי התחנות לא יוכלו לשדר ביחד.

אין ספק שזה פחות יעיל מאשר סוייצ'.. ובגלל זה גם אין היום באמת איפה להשיג HUB... כי אין ביקוש לזה.

פורסם

ואיך בדיוק סוויטש שונה מהסוויטש שיש על נתב?

אתה מודע לעובדה שקיים הבדל מהותי בין סוויטש ל-HUB נכון?

וכמו שנאמר, על נתבים משולבים מולבש בדר"כ סוויטש ולא האב.

וגם אם נניח יהיה HUB ברשת כזאת מסכנה עם מחשב הכי מסכן היום נניח פנטיום 4 זה ממש אבל ממש לא מזיז למחשב...

כאילו תחשוב שניה.

כמה תנועה תיהיה ברשת ביתית מסכנה שמיועדת לאינטרנט בלבד?

זה בדיוק העניין, ש-HUB מרכז את כל התקשורת, ולא רק את התקשרת החוצה, כל קובץ שתעביר ברחבי הרשת הפנימית יסתום את הרשת כולה ואת המעבדים של כל המחשבים שמחוברים אליה (אתה יודע כמה פאקטים צריך ע"מ להעביר קובץ של 100 מגה לדוגמה?)

פורסם

בכל מקרה, הדיון הארוך לא רלוונטי עבורך.

אתה ציינת שאין לך ידע בנושא, וכל מה שנאמר בשירשור הזה סתם יסבך אותך.

במקרה שלך הייתי ממליץ לך לקחת מודםראוטר אלחוטי מבזק, גם אם האופציה הזו היא קצת יותר יקרה מאופציות אחרות, היא עדיפה בשבילך כי אתה מקבל הוראות התקנה וקינפוג בעברית פשוטה ובסיסית וכן מסכי התחברות פשוטים וקלים בתוכנה של הנתב והתהליך לא דורש כל ידע בנושא.

נ.ב. המלצה על HAB ולא על סוויטצ', זה כמו המלצה על טלגרף במקום טלפון, גם טלגרף וגם HAB זה טכנולוגיות שעברו מן העולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים