פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים שלום..אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייסשפת C ו..JAVAובנוסף לשתיהם אחרי זהLINUX KERNELרציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?אין דבר כזה תואר בשפת C או JAVAבמקצועת מחשב בטכניון/אוניברסיטה לא לומדים שפת תיכנות אלה מתמטיקה/לוגיקה וכלים נוספים שאפשר לישם אותם בכל שפת תיכנותלגבי מה שווה התואר בג'ון ברייס - אני לא יודע - drorhazan יכול לענות לך על זה....
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים כפי שנאמר מעליי, אין כזה דבר תואר ראשון בשפת C או ג'אווה. שפה היא רק כלי שלומדים בקורס אחד (בתואר מלא יש עשרות קורסים שמלמדים אותך כל מיני נושאים, הקשורים למתמטיקה ולמדעי המחשב, חלקם תיאורטיים יותר וחלקם מעשיים יותר).אני מניח שבג'ון ברייס אפשר לעשות קורס בודד (שילמד אותך שפה כזו או אחרת) או להוציא תעודה שמורכבת מכל מיני קורסים. בכל מקרה יש הבדל תהומי בין הוצאת תעודה מג'ון ברייס (או כל מכללה אחרת) ותואר ראשון באוניברסיטה.אגב, שנה בבקשה את הכותרת על מנת שתכיל את תמצית השאלה.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים אני זוכר שהיה איזה thread בפורום בדיוק על הנושא הזה, עם תשובות ודעות מהרבה אנשים. אתה מוזמן לעשות חיפוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.