עבור לתוכן

מפרט ב 3800שח

Featured Replies

פורסם

אני התעניינתי לגבי מחשב לפניי הכל יש לי XBOX360 אז ככה שמשחקים לא כרגע (המשחק היחידי DIABLO3 )

וי שלי גם מחשב נייד מעבד Latitude E4300 : Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB)

Memory : 2048MB (1x2048) 1067MHz DDR3 Dual Channel

וזה המחשב שהתעניינתי בו :

Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1,530

ASUS P6T SE Intel X58 Chipset LGA 1366 1,270

Mushkin DDR3 4096MB (2x2048MB) 1600MHz CL 7-8-7-20 XP 585

Sapphire ATI Radeon 4350 512MB DDR2 PCI-e 1GB Hyper Memory HDMI Passive Model S435512H 199

השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה

לוקח לי 5 דק נגיד להפוך את זה לקובץ ISOשלם עם הנייד שלי , כמה זמן יקח לI7 לעומת שלי ?

2 . האם צריך לחכות לדעתכם ??

3. הכרטיס מסך שבחרתי ( שוב אני אומר יש לי XBOX360 ) הוא יותר טוב נגיד מהכרטיס ATI 1950 512 (כרטיס מסך ישן שלי )

4.התקציב שלי כפי שקיים במפרט

5. האם הספק ENEMARX LIBERTY 400W יספיק למפרט --

תודה .

:yelclap:>:(

פורסם

שיפורים באחוזים משתנים מאפליקציה לאפליקציה, והם זזים בין 0 ל-100% על פני מרובעי הליבה מהדור הקודם באותן מהירויות שעון. אז כל תשובה כאן תהיה לא ממש לעניין. ב-RAR ספציפית ההבדל הוא עצום (אם אני זוכר נכון)

ועכשיו לדברים שבהם אפשר לתת לך תשובות קצת יותר קונקרטיות -

2 . האם צריך לחכות לדעתכם ?? לא

3. הכרטיס מסך שבחרתי ( שוב אני אומר יש לי XBOX360 ) הוא יותר טוב נגיד מהכרטיס ATI 1950 512 (כרטיס מסך ישן שלי ) לא

4.התקציב שלי כפי שקיים במפרט אכן, יש תקציב. יש שאלה?

5. האם הספק ENEMARX LIBERTY 400W יספיק למפרט -- אם אתה נשאר עם ה-1950 - לדעתי הוא יהיה גבולי מדי. בעומס הוא יגיע קרוב מאוד למקסימום. לא בריא.

זה המקום לציין שה-i7 עובד על triple channel memory ובחרת לקחת שני סטיקים... => dual channel. קח סט של 3.

פורסם

השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה

נראה לי אתה מתבלבל, פתיחת קבצי ראר תלויה בהרד דיסק ולא במעבד. קיבוץ לקבצי ראר תלויה כבר במעבד.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך 1950 הוא AGP אז בכל אופן אני :nono: יכול להשתמש

אז יספיק 400 W

2. אוקי אז אני משתמש בתוכנת תהמרה MKV2VOB אני לוקח סרט 4 גיגה MKV ואני הופך אותו ל MPG בשביל לצפות בסוני 3

זה לוקח לי ההמרה 4 שע בממוצע .

3. מי שיכול להקים לי מפרט ללא כרטיס מסך !! עם מעבד I7 \\\

למבינים בלבד!! :pissed:

פורסם

בתור התחלה תערוך את הנושא שלך על פי החוקים, ז"א כותרת עניינית פלוס תקציב ותענה על השאלות פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

ואל תכתוב "למבינים בלבד!!! מחשב ב4K ש"ח" כי הדרישה למבינים בלבד היא מיותרת.

בנוסף לכך, אם אתה רוצה מחשב לשימושים של RAR בלבד ואתה רוצה שהוא יהיה מהיר אז מעבד מרובע ליבות זול יותר יספיק, I7 מיותר לחלוטין אצלך ולמעשה זה פשוט בזבוז כסף.

המעבד שלי Q9550 פותח לי RARים בשניות.

ולגבי הזיכרון, מעבדי I7 עובדים יותר טוב בערוץ משולש ככה שאתה יכול אפילו לקחת 6 ג'יגה

פורסם

כל אחד פה מדבר על דברים שונים...GUY950 אתה מדבר על פתיחת ראר שזה תלוי בהרד דיסק, פותח הדיון מדבר על המרה וקיבוץ לקבצי ראר לפי מה שהבנתי. וזה תלוי במעבד, והI7 באמת עדיף בזה מכל מעבד אחר... לפי הביקורות שקראתי...

פורסם
  • מחבר

:screwy:

אבל חברים , השאלה העיקרית פה אני לוקח קובץ 4 גיגה ועושה לו המרה עם התוכנה MKVOB2 שאפשר לראות סרט 720P עם תרגום מובנה ב PS3

זה לוקח לי 4 שעות בממוצע וזה לוקח 100 אחוז מהמעבד Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB שלי ,

השאלה האם I7 יעשה את זה ב 20 דק ??

אם לא ניסתם לעשות השוואה באמת עם תוכנה שמנצלת את המעבד איך נדע?

למבינ :kopfpatsch: !!!לבד

פורסם

דבר ראשון, התוכנה WINAVI תעשה את זה כנראה יותר טוב ומהיר.

דבר שני, Q9550 יהיה מצויין להמרת קבצי וידאו. אם החנות תעשה לך OC, אז בכלל יופי טופי...

הנה המפרט שבניתי למישהו אחר והוא מצאים גם לך מצויין:

מעבדים

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1220

פתרונות קירור למעבד

Xigmatek NEPARTAK S983 H.D.TC CPU Cooler ¤145

לוחות אם

Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448

מארזים

Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤316

ספקי כח

SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263

זיכרונות

G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295

כוננים קשיחים

Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323

כרטיסי מסך ATI

Sapphire ATI Radeon HD4550 512MB DDR3 HDMI PCIe + LP Bracket ¤232

כוננים אופטיים

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3442

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

וכן, ליברטי יהיה מצויין למפרט וככה תוכל להוזיל אותו עוד (או הבנתי אותך נכון - יש לך את הספק הזה).

פורסם

Bashash אם אין לו את הליברטי לא עדיף לקחת את הגירסא של 550W שיתן לו שקט אם ירצה לשפר משהו בעתיד?

פורסם

ninja29 סיבכת את כל הדיון.

מצד אחד רשמת שאתה מעוניין במחשב שיפתח מהר רארים

ומצד שני אתה מעוניין שהוא יקודד מהר

אבל חברים , השאלה העיקרית פה אני לוקח קובץ 4 גיגה ועושה לו המרה עם התוכנה MKVOB2 שאפשר לראות סרט 720P עם תרגום מובנה ב PS3

אלו שני דברים שונים. בפתיחת רארים יש צורך בהארדיסק מהיר יותר והוא זה שמגביל. בקידוד כמו שציינת המעבד הוא זה שמגביל- ככל שהמעבד מהיר יותר כך גם הקידוד יהיה קצר יותר.

יש ברשותי Q9550 עם אוברקלוק (מפרט מלא בצד) ואני מקודד עם התוכנה הזו בערך 40 דקות (לא ספרתי, אני משער בערך). ללא OC אני מתאר לעצמי שזה יהיה כמה דקות יותר. לפי מה שראיתי התוכנה כן תומכת ב4 ליבות לכן עם I7 יכול להיות שיהיה שיפור.

אז יש לך 2 אפשרויות, או לחכות עד ליציאה של המעבדים החדשים שיצעו בשבועות הקרובים (לא ידעו אם יהיו משתלמים) או לרכוש כעת מחשב. אם אתה רוצה לרכוש מחשב היום, תערוך את ההודעה הראשית שלך ותעשה את הדברים הבאים כדי שלא ינעלו את הדיון והכל יהיה מסודר:

1) שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית- שים שימושים+תקציב.

2) ענה על השאלות הבאות+ ציין מהיכן אתה מעדיף לרכוש את המחשב:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

3) תעיף את כל הערות האלה מתחת לכל הודעה שלך- "למבינים בלבד"+ כל הסמיילים הלא קשורים, כנ"ל מהכותרת- זה פורום חופשי, כל מי שרוצה להגיב תגובה קשורה לנושא- יכול לעשות זאת. במידה ומישהו טעה, יהיו פה הרבה שיתקנו אותו.

פורסם

לא מבין למה אנשים בכלל טורחים לענות לו עם ה"למבינים בלבד!!!" הזה

פורסם

Bashash אם אין לו את הליברטי לא עדיף לקחת את הגירסא של 550W שיתן לו שקט אם ירצה לשפר משהו בעתיד?

לא בדיוק.... כי מתי שהוא ירצה (אם הוא ירצה) להשקיע גם בכרטיס, יצאו כרטיסים חזקים בצריכה דומה ל-4850 (רק דוגמה...). לכן, ליברטי יהיה מצויין גם לשידרוג.

פורסם
  • מחבר

יאיר הבנתי שאתה משתמש גם בתוכנה Mkv2vob על מנת לצפות בסוני 3 עם תרגום מובנה .

ב40 דקות אתה משתמש באופציה Trancoding code x264 או mpeg fast

אם לוקח לך 40 דקות לסרט 720P 4.5giga עם תרגום ) זה ממש מהיר לדעתי אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר,

מעניין כמה יקח ל I7 אם יקח לזה 10 דק זה שווה כל שקל , בלי OC אני מקווה.

בקשר לתקציב, שימוש , צרכים מיוחדים ,

למשחקי אסטרטגיה בלבד וכמובן שיצא דיאבלו 3 ,

אני צריך שהמחשב יהיה שקט כמו מחשב נייד אם זה אפשרי , ממש ממש שקט בטירוף אבל !!

ב3800 שח אני צריך רק מעבד כרטיס מסך הכי פשוט Hdmi ולוח אם יציאה אופטי ,

מעבד I7

יש לי שאר הציוד ..

אם ככה אני חושב שהאנמרקס שלי 400 W יספיק בנתיים אם אני אל שם כרטיס מסך מטורף.

פורסם

ninja29 אתה ממשיך להתעלם מחוקי הפורום.

אז בפעם האחרונה:

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים