פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים שלום..כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUALראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroptionהבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן).מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר לא שאני רואה..Probably caused by : memory_corruption ( nt!MmZeroPageThread+2e1 )IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a)An attempt was made to access a pageable (or completely invalid) address at aninterrupt request level (IRQL) that is too high. This is usuallycaused by drivers using improper addresses.If a kernel debugger is available get the stack backtrace.Arguments:Arg1: 839fe4b0, memory referencedArg2: 00000002, IRQLArg3: 00000001, bitfield : bit 0 : value 0 = read operation, 1 = write operation bit 3 : value 0 = not an execute operation, 1 = execute operation (only on chips which support this level of status)Arg4: 828a3baf, address which referenced memory
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים ivan לא נעלם.......מדאפ יצא Probably caused by : ntkrpamp.exe אבלזה לא אומר כלום.אתה יכול לשתמש ב VERIFIER שיש בחלונות לבדוק אם/איזה דרייבר זה.http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-5714091.html
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר לפי הלינק שנתת לי מגיעים לרשימת קבצים שקשורים לדרייבים.הוא לא מופיע שם
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים כתבתי דודם "זה לא אומר כלום"בגלל שזה קובץ מערכת ולא דרייבר וזה למה הוא גם לא מופיע שם.אתה צריך לנחש מי לבדוק או ליבדוק את כולם.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים זה לא טסט - זה verifier מחשב עובד עד יש מסך כחול. אין דריבר עם בעיה - מחשב עובד רגיל.לא לשכוח לבטל את זה עם verifier /reset ואם אי אפשר לעלות חלונות אזלבטל את זה במצב בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.