פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים יש לי ראוטר תקן N ומחשב נייח עם מקלט תקן N ומחשב נייד תקן Gהראוטר מכוון על אות מעורב כלומר גם G וגם Nבמחשב שיש מקלט תקן N הוא קולט מקסימום על 54Mbזה בגלל שמתי שהראוטר מכוון על אות מעורב הוא משדר מקסימום תקן G או שיש בעיה בהגדרות?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים איזה נתב יש לך?בשלב ראשון, כוון את הנתב לעבודה ב-N בלבד. האם אתה מקבל מהירות של 300 בנייד?
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר trendnet 631אוקיי אז עליתי על הבעיה. בגלל שעשיתי שהרשת תהיה מאובטחת כלומר עם קוד שאני נתתי אז הראוטר עבד רק על G וBוכשאני מכוון אותו לN בלבד או למעורב עם N אז הוא לא מוכן להיות מאובטח.זה ראוטר מפגר לגמרי שלא מוכן לאבטח N או שיש איזשהו משהו שאני צריך לעשות?אני מעדיף שאנשים לא יעלו לי על הרשת ואפילו שאני גר במושב כלומר אין בסביבה כמעט מחשבים שיכולים להתחבר לראוטר ובטח של תקן N אני מעדיף שהרשת תהיה מאובטחת...כרגע אני עובד ברשת מעורבת עם N ואני מקבל 150 Mb במשחב עם תקן N שזה סביר בהחלט....[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 14:41:54טוב אז זה ממש מוזר. אם אני עובד בתקן N בלבד או מעורב אי אפשר לעשות הצפנה ויותר חמור המחשב הנייח שיש לו תקן N מראה שהוא מחובר לראוטר ומקושר לאינטרנט אבל למעשה הוא לא מתחבר לאינטרנט בכלל. לא אקספלורר ולא OUTLOOK. שום דבר. ויש אינטרנט במחשב הנייד.אני חייב לעבוד עם G אבל אז יש קליטה ממש גרועה....מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.