עבור לתוכן

LONGBOARD (סקט), יש כאן אנשים שיש להם?

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, זה נראה ככה: qyjm20t3uynx.jpg

החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס :P)

יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית.

ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל)

האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנועות.

זה פחות לתרגילים, יותר לנסיעה רגועה ו"קרוזינג". אין הרבה דברים יותר כיפיים מירידה בסלאלום על דבר כזה.

כדאי לראות:

אז, יש עוד אנשים שנהנים מזה כאן בארץ? :)

  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש. דרך אחת להשיג לונגבורד בארץ היא להזמין אותו מhttp://daddiesboardshop.com/ . הם שולחים לישראל והמחירים סבירים.

פורסם

איך אתה עוצר את הכלי שלך, מתפלל ?

פורסם
  • מחבר

במקרה הזמנתי מ DADDIES את שלי (זה שבתמונה).

עכשיו הוא דיי חרוש, כבר לא יפה ונקי, קיבל פצצה לאף, החלפתי לו גלגלים ולאגרים, וגם באשינגס חדשים בתכנון.

עוצר בדרך כלל עם הרגל (גורר אותה על הרצפה), אם באמצע ירידה ונוסעים מהר (~40 קמש ומעלה), וצריכים לעצור במרחק קצר, אין ברירה אלא לעשות SLIDE. בשביל זה צריך כפפות מיוחדות. (כמו דריפט באוטו) -

אני משתדל לא להגיע למהירויות גבוהות מדי, אז אני יורד ירידות בסלאלום גם יותר כיף לדעתי.

פורסם

נשמע כמו מתכון בטוח לשבור תיד ( אבל בצורה כיפית ) ;D

פורסם

דבר חמוד ברמות ,נראה כמו גלשן על הכביש ,וגם מיתנהג כמו אחד כזה לפי הסירטון ,למרות שעם תנסה לעשות סלייד כזה בכביש בארץ זה מתכון לאסון(הכבישים פה סלולים זוועה ).

אבל עם כבר משהו אקסטרים אז bodyblading

פורסם

מה הבעיה באופניים :\

גם אפשר לעשות שטויות וגם אפשר לעצור.

פורסם

מה הבעיה באופניים :\

גם אפשר לעשות שטויות וגם אפשר לעצור.

לא מספיק קרוב לריצפה בשביל חלק מהאנשים :P

פורסם

איך אתה עוצר את הכלי שלך, מתפלל ?

ובכן, אתה יכול להוציא קי דרך הרגליים מה שיגרום לך לרחף ואז אתה לא תעוף יחד עם הסקט

פורסם

מה הבעיה באופניים :\

גם אפשר לעשות שטויות וגם אפשר לעצור.

תאכלס הסקט, כלי יותר קומפקטי ונייד.

פורסם

אני לא מבין את ההגדרה של "נייד" כי עם אופניים אפשר לנסוע בשטח שהסקט לא יכול ואפשר להגיע למהירויות יותר גבוהות ומהירויות ממוצעות יותר גבוהות :\.

(וגם בנסיעה בעיר בתור מתחיל אתה לא יכול לעלות אפילו מדרכה בלי לרדת מהסקט :\)

מבחינת קופקטיות, איפה אתה שם אותו שאתה מגיע לאן שאתה מגיע? ז"א אתה נוסע לפאב ומה אתה עושה איתו שאתה נכנס?

מצטער שסטיתי מהנושא אבל בתור אחד שנסע על כל השטויות זמן דיי ארוך(ויש לי את הפציעות להוכיח ;)), ותמיד חזר לאופניים, קשה לי להבין למה לנסוע על משהו אחר :-X.

פורסם
  • מחבר

לפאב לא יצא לי להיכנס איתו, למועדון סנוקר או לנאפיס כן, פשוט שמים בצד ליד השולחן, לא מפריע לאף אחד.

הוא יותר נייד וקומפקטי מהבחינה שאתה לא צריך למצוא לו חנייה, ותוך שניה אתה יכול לנסוע עליו.

דוגמא - שנה שעברה נסעתי לבית ספר על אופניים בדרך כלל, הנסיעה בתכלס היתה קצת יותר מהירה, לא משהו משמעותי. בערך 7 דקות בסקט, אולי דקה פחות באופניים. וגם ככה אתה מדביק את האופניים ברמזורים בדרך כלל.

אבל, עד שמוציאים את האופניים מהבית, ועד שקושרים אותם (תוסיף עוד הליכה ברגל מהמקום שבו אתה קושר את האופניים ליעד) זה לוקח יותר זמן.

לפעמים אני פוגש חבר שנוסע על אופניים, אז נכון, הוא עוקף אותי קצת בדרך אבל אני נכנס לכיתה לפניו.

מה גם שעל אספלט נורמאלי, בלי שיפוע, אין בעיה להדביק רוכב אופניים עם לונגבורד. מניסיון. רחוב הולנדי מאט יותר, אבל עדיין לא רציני.

והדבר הכי חשוב, זה פשוט יותר כיף. כמעט כל מי שניסה את זה פשוט נגנב.

פורסם

העיקר ההנאה :xyxthumbs:.

רק תעשה לעצמך טובה ושים איזו קסדה וכמה מגנים ;).

פורסם
  • מחבר

אבל שיפשופים בברכיים זה הכי מגניב גררררר :la:

פורסם

אני פעם עפתי בירידה עם סקייטבורד ואז כמעט נכנסתי במנגל של מישהו והיו לי על הגב כמו 3 מכות כאלה

לא נעים בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים