עבור לתוכן

ראוטר איכותי לרשת קווית ואלחוטית עד 700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות)

אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת.

עד 700ש"ח.

תודה, אופיר.

פורסם

חסרים נתונים על מבנה הבית שלך -- קומות, קירות, מרחקים וכיוב'.

פורסם
  • מחבר

בית 2 קומות עם ממד בקומה הראשונה, יש צורך בקליטה גם בממד.

הבית בערך 150 מ'ר בכללי (שתי הקומות).

תודה לכל העוזרים.

פורסם

במינימום הייתי ממליץ לך על נתב איכותי בתקן N אבל גם עם נתב כזה קשה להבטיח כיסוי מלא, במיוחד בממ"ד. אתה יכול לנסות את ה-DIR-615 של DLINK או ה-6524 של EDIMAX.

פורסם

במחיר כזה, תקן אותי אם אני טועה, אפשר לקחת 2 ראוטרים בתקן N שאחד יהיה מחובר לאינטרנט, והשני יגביר את העוצמה של הראשון(נקודת גישה)

פורסם

כעקרון אתה צודק. הצעתי לו לקחת נתב אחד ולבדוק כי יתכן שזה יעבוד לשביעות רצונו וחבל סתם להוציא מיד עוד כסף על עוד נתב. אם זה לא יתן לו פתרון משביע רצון, כמובן שהפתרון האפשרי הוא להוסיף נתב נוסף או לחשוב על פתרון כבילה כזה או אחר.

פורסם

אולי אפשר לעשות רשת על תשתית החשמל, 4 שקעים יעלו 700 ש"ח

אחד למודם, ועוד 3 למחשבים.

אפילו אולי אפשר לקחת 3 ראוטרים בתקןG ועדיין יכנס לו בתקציב.

פורסם

שכחת לציין האם גם מדובר במחשבים ניידים או נייחים.

פורסם

לפי דעתי , פשוט תשים ראוטר של EDIMAX 6524 ותראה אם הכל מנגן כמו שצריך ואם לא אתה תמיד יכול להוסיף הגברה[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 19:07:47

כמו כן , אתה צריך גם כרטיסי רשת תואמים !
פורסם

כרטיסי רשת זה לא בעיה, גם תואמי N לא יקרים במיוחד.

יש גם את ה 6001 של LEVEL1 אבל הוא לא עבר בדיקות כמו האחרים שהוזכרו פה (ראיתי רק משהו בחו"ל ודברים שאנשים שקנו כתבו).

לא יודע אם זה רק בירושלים או בכל בארץ, אפשר לקנות כרטיס רשת של LEVEL1 בתקן N ב 100 שקל וגם על הראוטר המתאים (6001) מחיר טוב יחסית. ראיתי את זה בקניון מלחה בקרביץ ובמגה (כל החנויות שמוכרות את אותו מוצר בקניון מחוייבות לאותו מחיר, רעיון מפגר :screwy:).

נ.ב.

אני יודע שכרטיסי רשת עם חיבור USB פחות מומלצים אבל קניתי אחד והוא עובד כל כך טוב אז היום קניתי גם למחשב השני :lol: 0 בעיות ועובד רצוף בלי בעיות (למרות שהוא מוגבל כי הראוטר שלי הוא תקן G, לא ראיתי משהו משתלם יותר ב 100 שקל). חוץ מזה ל USB יש יתרון גדול, אפשר להוציא אותו עם מאריך ואז אין בעיה לעבוד איתו בממ"ד.

פורסם
  • מחבר

מדובר על שני מחשבים נייחים ואחד נייד.

פורסם

נ.ב.

אני יודע שכרטיסי רשת עם חיבור USB פחות מומלצים אבל קניתי אחד והוא עובד כל כך טוב אז היום קניתי גם למחשב השני :lol: 0 בעיות ועובד רצוף בלי בעיות (למרות שהוא מוגבל כי הראוטר שלי הוא תקן G, לא ראיתי משהו משתלם יותר ב 100 שקל). חוץ מזה ל USB יש יתרון גדול, אפשר להוציא אותו עם מאריך ואז אין בעיה לעבוד איתו בממ"ד.

אפשר לשאול מה הדגם והחברה של הכרטיסים?

פורסם

כתבתי שהחברה היא level1. הדגם של הכרטיס רשת הוא WUA-0600, לדעתי שווה את ה 100 שקל :nixweiss:

פורסם

אכן בעיות קשות בהבנת הנקרא.

לחבר שלי היה LEVEL 1 שהתחרפן מוקדם מדי ומהר מדי, לכן אני קצת חושש מהם. כמה זמן יש לך את הכרטיסים?

פורסם

שבוע אבל הוא עובד מאז רצוף :nixweiss: יש למוצר אחריות של שנתיים, אם הוא יפסיק לעבוד אין בעיה לממש אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים