עבור לתוכן

Wolfenstein - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אז לא מצאת את הקריסטל של ה EMPOWER

• תגובות 198
  • צפיות 20.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון אבל ראיתי בWALKTHROUGH שעדיין לא קיבלתי את זה ובהמשך אני אקבל אבל איך אני עובר את זה ???

פורסם

אם אתה משתמש בהוראות מעבר למה אתה צריך אותנו? :nixweiss:

פורסם

עכשיו בדקתי כי לא הצחלתי ואמרו להתשמש ב MIRE ז"א להאט תזמן וזה גם לא עוזר אני מתחרפן

פורסם

אם יש לך walkthrough לך עלפיו, מה זה משנה מה אמרו לך

פורסם

אה, אולי אלה המגנים שנעלמים וחוזרים מהר. שונא את כל הדברים האלה. אבל אם זה זה אז בסך הכל צריך להאט את הזמן עם 4 ולרוץ כאילו אין מחר!

פורסם

מסתבר שפסיספתי תMIRE עוד ב DIG SITE ואין לי איך לחזור אחורה אז כנראה שהמשחק שלי נגמר פה =\

פורסם

איך לעזאזל זה קרה? אתה לא היית יכול להמשיך במשימה אם לא היית מוצא את הMIRE...זה ממש כשרון מיוחד,מה שהצלחת להגיע אליו כאן.. ::)

פורסם

לא הגיוני, אם כן אז יש באג במשחק :-X

פורסם

חח לא יודע אולי באמת באג אבל זה מוזר מאוד,פעם ראשונה שאני מגיע לדלת כזאת

פורסם

אחחח איזה משחק בומבה(דרך אחרת להגיד "סיימתי את המשחק עכשיו ויש לי כמה מילות סיכום").

משחק מהנה,מאתגר,ופשוט כיף,כיף,כיף,כ"כ אולדסקול,כ"כ פשוט,ועדיין יש תחושה שהרבה מדי משחקים כיום פשוט לא כיפיים..הם יפים,הם מאתגרים,הם מסובכים,אבל הם לא גורמים לך לרצות פשוט להמשיך ולשחק כמו משחק פשוט שכזה..

כמו שכבר אמרתי,המשחק טוב מאוד,אבל יכל היה להיות מעולה,לדעתי,אם עוד קצת מחשבה ומקוריות הייתה מושקעת בו..אם היו מעבים את העלילה ומאריכים את המשחק בכמה שעות,תוך כדי התפרעות עם כל הרעיון של עולם הVEIL והמפלצות שהוא יוצר..היינו מקבלים מוצר משובח ביותר..

פורסם

סחתיין ;)

על איזו רמה סיימת אותו?

פורסם

אחחח איזה משחק בומבה(דרך אחרת להגיד "סיימתי את המשחק עכשיו ויש לי כמה מילות סיכום").

משחק מהנה,מאתגר,ופשוט כיף,כיף,כיף,כ"כ אולדסקול,כ"כ פשוט,ועדיין יש תחושה שהרבה מדי משחקים כיום פשוט לא כיפיים..הם יפים,הם מאתגרים,הם מסובכים,אבל הם לא גורמים לך לרצות פשוט להמשיך ולשחק כמו משחק פשוט שכזה..

כמו שכבר אמרתי,המשחק טוב מאוד,אבל יכל היה להיות מעולה,לדעתי,אם עוד קצת מחשבה ומקוריות הייתה מושקעת בו..אם היו מעבים את העלילה ומאריכים את המשחק בכמה שעות,תוך כדי התפרעות עם כל הרעיון של עולם הVEIL והמפלצות שהוא יוצר..היינו מקבלים מוצר משובח ביותר..

עזוב אותך מה-Veil הזה. שונא את כל הקסמים והדברים העל טבעיים האלה שהוסיפו. לדעתי הרמות הראשונות, שבהן נלחמים בחיילים נורמלים, הרבה יותר טובות מהרמות המתקדמות עם האויבים המתוחכמים (והשחצנים).

טוב, לפחות אני מקווה שהשמדנו את ה-Veil ככה שהוא לא יופיע במשחק ההמשך אם יהיה :)

פורסם

זה לא יקרה כי אז מה ייחד את המשחק הזה אל מול call of duty/medal of honor שגם ככה טובים יותר?

פורסם

זה לא יקרה כי אז מה ייחד את המשחק הזה אל מול call of duty/medal of honor שגם ככה טובים יותר?

:hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים