פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים היום התחלתי לשחק, משחק טוב מאוד אבל הוא ניראה קצר כזה...כמה זמן משחק הוא?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים ניסיתי לטעון את השמירה הקודמת לא עזר , ואי אפשר להתקרב אליו הוא על עמוד כזה
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני שמח לבשר שהמשחק רץ ב1920*1200 ללא כל בעיה (כ"מ- 285- של גיגבייט)מאידך, אני תקוע בשלב ראשוני עם המדליה מהרוסי, ולא יודע מה עושים איתה....
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים ניסיתי לטעון את השמירה הקודמת לא עזר , ואי אפשר להתקרב אליו הוא על עמוד כזהאתה אמור לירות עליו עם כל מה שיש לך , הוא בהתחלה מקפץ בין כל מיני מקומות עד שכמה פעמים הוא מתיישב על הריצפה , פולט כל מיני משפטי נאצה (קלילים) וכשאתה מתקרב אליו , אתה לוחץ F כדי לקחת גביש מהVEIL שלך ולתקוע בשלו כדי להרוס אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בואנה, גם אני לא מצליח לעבור תשלב עם הגרמני ב black sun .אני תקוע בשלב שהגרמני פשוט רץ אליי במהירות ומתקיף. איך אני מצליח לחסל אותו?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים כמו שרשמתי לבחור הקודם...אתה אמור לירות עליו עם כל מה שיש לך , הוא בהתחלה מקפץ בין כל מיני מקומות עד שכמה פעמים הוא מתיישב על הריצפה , פולט כל מיני משפטי נאצה (קלילים) וכשאתה מתקרב אליו , אתה לוחץ F כדי לקחת גביש מהVEIL שלך ולתקוע בשלו כדי להרוס אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בורח כל עוד הוא זז ולא נישאר חשוף ליותר מכמה שניות אחדות, אתה צריך גם להספיק לרוקן עליו מכסנית בשניות האלא
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תקוע בשלב החמישי בבית חולים לקראת הסוף... אחרי שיצאתי מהאולם הזה עם המכונת ירייה אני ממשיך .. אבל אז פתאום בא מהדלת מאחורי אחד כזה: איך להרוג אותו?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תידחק לאיזו פינה וחכה שהוא יבוא אליך...כאשר הוא יהיה מספיק קרוב אתה תראה אותו.אה, שכחתי להזכירהמטרה הראשית של המשחק הזה היא לירות. תסיק מסקנות
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אתה חושב שלא עשיתי את זה? אני יורה עליו עד שהמחסנית מתרוקנת.. ד"א רמה Hard..
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אולי במקום לירות ולהרוג כל הזמן תנסו להגיע להבנה עם האוייבים?תנו להם חיבוק ותנסו ליצור קשר :-*
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים המשימה עם הקרח הנאצי מטריפה אותי, אני לא מצליח להרוג אותו לא משנה כמה אני יורה בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.