פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD.ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל.ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט.השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB.האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים תשמע,לי יש 1001FALS ובנוסף הקודם שלי שהיה 250AAKS ..ה-1001 הראשון שקניתי היה מקולקל באמת או משהו .. הוא הרעיש ממש כאילו הוא קורא\כותב כל הזמן .. אז פשוט החלפתי.אבל מה שכן-אני יכול להגיד בבירור שה-FALS עושה הרבה יותר רעש ..
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לי יש את ה 1001FALS ואני לא שומע אותו בכלל, אז אני באמת לא יודע מה אתם רוצים,(אולי אתם סוכנים סמויים של חברה מתחרה) ;D?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD.ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל.ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט.השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB.האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?הייתי אומר שלא תחליף כי אולי הכונן שקיבלת דפוק. הוא הרבה דברים אבל הוא לא רועש.אבל בהתחשב בכך שיש כוננים שקטים יותר- אז על הדרך אתה יכול להרוויח. ST31000528AS. שקט יותר, מהיר יותר וזול יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מה-WD10EADS. כן, ברור.אם חשבת על כונן אחר אז תקרא שוב כי לפותח הת'רד יש WD10EADS ולא שום כונן אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.