עבור לתוכן

(שאלה אחרת לא רציתי לפתוח עוד אשכול)CM 690

Featured Replies

פורסם

בעיה קטנטונת

אוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה...

בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \.

מה לעשות?

עובי המאוור 25MM

פורסם

אם הקירור מפריע ל-2 הפתחים אז עדיף שתוותר על הרעיון, יש מספיק מקומות למאוררים בשאר המארז.

יש מאוררי 120 דקים בחו"ל, אבל לא הייתי משקיע מאמץ להזמין אחד כזה רק בשביל מאורר מארז ועוד בשביל שיחנק צמוד לגוף קירור.

פורסם

למה שלא תתקין את ה120MM בגג שיוציא?

ד"א,אין לך רעש של זמזום חזק ברגע שאתה מתקין את המאוורר על הדלת השמאלית,בגלל החורים?

פורסם

אז תתקין בחלק העליון של המארז באמת

למרות שכשהתקנתי את המאוורר למעלה גם שם היה לי רעש זמזום, הזוי.

פורסם

לא הזוי. המארז הזה מזמזם :)

פורסם
  • מחבר

אם הקירור מפריע ל-2 הפתחים אז עדיף שתוותר על הרעיון, יש מספיק מקומות למאוררים בשאר המארז.

יש מאוררי 120 דקים בחו"ל, אבל לא הייתי משקיע מאמץ להזמין אחד כזה רק בשביל מאורר מארז ועוד בשביל שיחנק צמוד לגוף קירור.

הקירור מפריע לי רק לפתח עליון ולא התחתון במכסה השמאלי.

בנוגע לזמזום של המחשב, אכן יש את הזמזום הזה אבל לעומת מה שהיה במחשב הישן שלי זה כלום אז התרגלתי למרות אם מישהו יוכל להגיד לי איך להשתיק את זה אני יהיה שמח :) אבל אם אין פתרון לא נורא התרגלתי לזה כבר...

פורסם
  • מחבר

מישהו?יכול להגיד לי אם אפשר לפטור את בעית הזמזום?

פורסם

אתה יכול לנסות להשים גומיות גומי כאלה מיוחדות בין הברגים למאוורר או לאלתר איזה ספוג קטן במקום בין הברגים למאוורר.זה אמור לפתור את בעיית הזימזום

פורסם
  • מחבר

איך אני מתקין מאוורר למעלה במארז?

פורסם

מוציא את הפנאל העליון אולי?

לגבי הזימזום

זה בא מהדלת המעפנה שלו

תוציא משמה את המאורר .......

פורסם
  • מחבר

כן, אני שמתי לב שאני צריך להוציא את הפנאל אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להוציא אותו : \

פורסם

יש ברגים מלמטה אם אני לא טועה..

תחפש מה מחבר את החלק העליון לגג עצמו.(לא קשה ;) )

פורסם

אין שום ברגים

יש קליפסים שתופסים את הפאנל העליון(שישה אם אני לא טועה) ומאוד מאוד לא נוח להוציא את הפאנל ולהתקין שם מאוורר.

אני ויתרתי על זה ונשארתי עם 2 מאווררים, קידמי ואחורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים