פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים בעיה קטנטונתאוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה...בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \.מה לעשות? עובי המאוור 25MM
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אם הקירור מפריע ל-2 הפתחים אז עדיף שתוותר על הרעיון, יש מספיק מקומות למאוררים בשאר המארז.יש מאוררי 120 דקים בחו"ל, אבל לא הייתי משקיע מאמץ להזמין אחד כזה רק בשביל מאורר מארז ועוד בשביל שיחנק צמוד לגוף קירור.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים למה שלא תתקין את ה120MM בגג שיוציא?ד"א,אין לך רעש של זמזום חזק ברגע שאתה מתקין את המאוורר על הדלת השמאלית,בגלל החורים?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אז תתקין בחלק העליון של המארז באמתלמרות שכשהתקנתי את המאוורר למעלה גם שם היה לי רעש זמזום, הזוי.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר אם הקירור מפריע ל-2 הפתחים אז עדיף שתוותר על הרעיון, יש מספיק מקומות למאוררים בשאר המארז. יש מאוררי 120 דקים בחו"ל, אבל לא הייתי משקיע מאמץ להזמין אחד כזה רק בשביל מאורר מארז ועוד בשביל שיחנק צמוד לגוף קירור. הקירור מפריע לי רק לפתח עליון ולא התחתון במכסה השמאלי. בנוגע לזמזום של המחשב, אכן יש את הזמזום הזה אבל לעומת מה שהיה במחשב הישן שלי זה כלום אז התרגלתי למרות אם מישהו יוכל להגיד לי איך להשתיק את זה אני יהיה שמח אבל אם אין פתרון לא נורא התרגלתי לזה כבר...
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים אתה יכול לנסות להשים גומיות גומי כאלה מיוחדות בין הברגים למאוורר או לאלתר איזה ספוג קטן במקום בין הברגים למאוורר.זה אמור לפתור את בעיית הזימזום
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מוציא את הפנאל העליון אולי?לגבי הזימזוםזה בא מהדלת המעפנה שלותוציא משמה את המאורר .......
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר כן, אני שמתי לב שאני צריך להוציא את הפנאל אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להוציא אותו : \
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים יש ברגים מלמטה אם אני לא טועה.. תחפש מה מחבר את החלק העליון לגג עצמו.(לא קשה )
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אין שום ברגיםיש קליפסים שתופסים את הפאנל העליון(שישה אם אני לא טועה) ומאוד מאוד לא נוח להוציא את הפאנל ולהתקין שם מאוורר.אני ויתרתי על זה ונשארתי עם 2 מאווררים, קידמי ואחורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.