עבור לתוכן

אחרי שבדיה ליברמן מכה שנית, הפעם בנורווגיה

Featured Replies

פורסם

אתה רציני, תגיד לי? ועוד יש להם את החובה למנוע פרסום שקרים אנטישמים בעיתון שמקבל את כספו מתקציב המדינה. אני מבטיח לך שאם העיתון היה מפרסם כתבה בכותרת "ראש הממשלה פדופיל אונס ילדים בעולם השלישי, רוצח אותם ומוכר את האיברים כדי לחסות את הוצאות הטיול" כבר מזמן היו תולים את הכתב עם הביצים על העץ הכי גבוה בסטוקהולם. אבל לפרסם כתבה שמאשימה את ישראל בפשע נתעב, ללא שום ביסוס, ראיות ועובדות בדיוק כמו הדוגמא שהבאתי לעיל זה בסדר גמור. חופש הביטוי קוראים לזה. שאנחנו נגנה? מה פתאום. זו הפרה של החוקה השוודית. אנטישמים צבועים מסריחים.

קוראים לזה חופש הביטוי וחופש העיתונות וגם אז הם לא היו יכולים לעשות כלום, חוץ מכמובן לתבוע את הכתב המו"ל והעורך.

boopl.jpg

מזל שיש אזרחים שאכפת להם ולא סתם מחפשים פרופגנדה זולה כמו אותו הליברמן שכולם מהללים על לא כלום.

הבנאדם לא רק שלא קיים כלום ממה שהבטיח לפני הבחירות(ברית זוגיות מישהו?) אלא שהוא עשה אך ורק נזק מאז שהוא נכנס לתפקיד.

• תגובות 55
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Oh god, what a scandel about nothing at all.... i live here in sweden, i can more than say that liberman just makes us looks like complete retards rather than command any respect. reminds me of the denmark muhhamad scandel... except when it comes to the arabs the news paper is right but god forbid if there is anything israel related every one here raises such an uproar. relax, nobody here really cares about it. liberman just makes us look like butthurt jews.

פורסם

וואלה לא מחזיק ממנו ביגלל מה שהוא עושה (בנתיים לא שמעתי עדיין מה הוא עשה בכלל )

אני רק מחזיק ממנו בגלל שהוא פשוט אומר מה שבראש שלו ומיתבתא בלי לפחד ולהיות תלוי במישהו (בעיקר על הערבים)

אין אזרחות , אין פה אין שם , מנסה לקצץ אותם. (כמו שצריך!!!! )

פורסם
  • מחבר

הבנאדם לא רק שלא קיים כלום ממה שהבטיח לפני הבחירות(ברית זוגיות מישהו?) אלא שהוא עשה אך ורק נזק מאז שהוא נכנס לתפקיד.

אם הוא היה מקבל 30 מנדטים והיה הופך לראש ממשלה ואז לא היה עושה את זה הייתי מוחק אותו.

אבל כאשר הוא נדחק עם השסניקים ה*** האלה ועם העבודה השמאלנים, תזכירו לי בדיוק באיזו דרך נפלאה הוא היה אמור להעביר את כל מה שרצה ?

והוא רצה, היו מספיק כתבות שאמרו שעל אף שישראל ביתנו מנסה לדחוף דברים מהמצע שלה לתנאים בקואליציה, האחרים לא אפשרו לו.

פורסם

וואלה לא מחזיק ממנו ביגלל מה שהוא עושה (בנתיים לא שמעתי עדיין מה הוא עשה בכלל )

אני רק מחזיק ממנו בגלל שהוא פשוט אומר מה שבראש שלו ומיתבתא בלי לפחד ולהיות תלוי במישהו (בעיקר על הערבים)

אין אזרחות , אין פה אין שם , מנסה לקצץ אותם. (כמו שצריך!!!! )

למישהו שמתבטא בלי סינון ופשוט אומר מה שבא לו קוראים אידיוט, לא פחות ולא יותר פשוט אידיוט.

הבנאדם רק עושה נזק, אני בעד פגיעה באזרחות של הערבים ושל המשתמטים אבל יש דרך ולהתלהם כמו אידיוט היא לא הדרך.

...כמובן שלהתלהם כמו אידיוט כן משיג לך קהל מעריצים של אידיוטים שמזדהים.

לזה מעליי, מזל שאפשר לתלות את הכישלון המוחלט שלו בעשייה משמעותית(אני מדבר על עשייה לא על דיבורים) בשאר המפלגות.

פורסם

אדיוטים לא אדיוטים..

בנתיים הוא בממשלה .והוא ישאר שמה.

ואיתם אין ביפה! רק בכוחחח

וואלה אני מוכן ללכת לתת את החיים שלי במלחמה עכשיו רק שיתחילו שוב צה''ל (ואני שדרותי)

שיתחילו שמה ולא יפסיקוו שיעשו 1000 כמו מה שעשו פעם שעברה

ושמיצידי שדרות וכל עוטף עזה יעופו באויר.(כלל אשדוד)

ייאלה נמעס!נעמס שהם יושבים לנו בממשלה

נמעס שהם מתפוצצים , נמעס ששולחים קסאמים

נמעס לחיות בפחד

הבא להורגך השכם להורגו.

למה לנו אין איזה ישראלי בכנסת שלהם הא למה ?

למה אני לא יכול להסתובב בעזה כמו שהם מסתובבים לי בשדרות ?

פורסם

אנשים כמוך שמתנהגים כמו חיות ולא יכולים להסתכל על התמונה הרחבה הם הבעיה של החברה שלנו.

הוא תועק ומקשקש בלי סוף, אבל הוא גורם אך ורק נזק ואני גם לא מבין מה ההילולה לגביו, זה לא שהוא היה בסיירת מטכ"ל או עשה משהו משמעותי בחיים שלו, הוא בסך הכל תקע את הלשון שלו עמוק עמוק בתחת של ביבי.

עלה לישראל ב-1978 ושירת מספר חודשים כאפסנאי בשירות מקוצר "שלב ב'" בחיל התותחנים

והוא צריך להיות אחראי על הביטחון amirite?

פורסם

איזה תמונה רחבה אתה מדבר?

שאחותך ואמא שלך וגם סבתא שלך (שתהיינה בריאות כולם)ירוצו לך פה בבית בוכים ויבכו מכל מזלג שנופל

ניראה מה תחשוב אז ידידי.

איזה תמונה בדיוק ?

מה שזה לא רק הם

שהם לא אשמים?

שזה לא כל הערבים?

מה ?

מה מצדיק כזה מצב ?

פורסם

אתה קורא רק מה שאתה רוצה, כבר אמרתי שאני בעד רוב הדברים שהוא אומר אבל בינתיים הוא רק מנסה ליצור קונפליקטים ורעש ולא באמת מתקדם לשום מקום.

ובוא לא נשכח שהדיון הזה הוא על משהו מאד ספציפי שליברמן עשה ולא דיון על משנתו של ליברמן.

פורסם
  • מחבר

Moon Mage

אני מזכיר לך שכשאתה קורא לליברמן ולמה שהוא עשה אידיוט אני מזכיר לך שהוא עשה את זה הרבה לפני הבחירות ולא "נהיה קיצוני" בשום שלב אלא כך הוא היה תמיד.

מכאן, שכל מי שבחר בו ידע שהוא כזה ורצה שאדם כזה יהיה גבוה בצמרת השלטון מה שהופך מאות אלפי ישראלים יהודים (משום מה אני בטוח שאף ערבי לא בחר בו) לאידיוטים ??? :nono:

פורסם

מכאן, שכל מי שבחר בו ידע שהוא כזה ורצה שאדם כזה יהיה גבוה בצמרת השלטון מה שהופך מאות אלפי ישראלים יהודים (משום מה אני בטוח שאף ערבי לא בחר בו) לאידיוטים ??? :nono:

האנשים שבחרו בו לא ידעו איך הוא יתנהל הם בחרו במצע, האנשים שתומכים בו עכשיו... לחלוטין כן.

פורסם

לא כולם אידיוטים

חלקם סתם מושפעים

חלקם נפלו במלכודת הדמגוגיה

לחלקם זכרון קצר (לליברמן יש כל מערכת בחירות מצע אחר)

וחלקם פשוט עולים שהגיעו ממדינה קומוניסטית לשעבר ומחפשים מנהיג "חזק" וליברמן זאת הגירסה שלהם לסטאלין

פורסם

לא כולם אידיוטים

חלקם סתם מושפעים

חלקם נפלו במלכודת הדמגוגיה

לחלקם זכרון קצר (לליברמן יש כל מערכת בחירות מצע אחר)

וחלקם פשוט עולים שהגיעו ממדינה קומוניסטית לשעבר ומחפשים מנהיג "חזק" וליברמן זאת הגירסה שלהם לסטאלין

מסכים, הייתי קצת נחרץ כי זה פשוט מרתיח אותי שהוא עושה נזק ומקבל תהילה.

ונראה לי שכמה פיספסו הודעה שלדעתי משמעותית מאד לדיון

Oh god, what a scandel about nothing at all.... i live here in sweden, i can more than say that liberman just makes us looks like complete retards rather than command any respect. reminds me of the denmark muhhamad scandel... except when it comes to the arabs the news paper is right but god forbid if there is anything israel related every one here raises such an uproar. relax, nobody here really cares about it. liberman just makes us look like butthurt jews.

פורסם

Moon הבעיה היא שאף אחד כבר לא אומר כלום.

ולא רק לגבי הכתבה הזאת, אף אחד לא אומר שום דבר לגבי אף נושא.

הוא היחיד שמתבטא לגבי זה, לגבי הפלסטינים ולגבי עוד המון נושאים.

אומר דברים שלא נעימים לתקשורת ולעולם לשמוע, אבל אומר דברים שרוב העם מסכים איתם.

ואני אכניס פה את בוגי איתו לגבי שלום עכשיו.

לגבי השוודי החביב. במקרה של מוחמד, הקריקטורות קיבלו גינוי ולמה?

בדיוק מאותה סיבה שהאיחוד האירופי הוא פרו ערבי\פלסטיני, יהיו להם שם

כמה עשרות מיליוני פלסטינים שם בקרוב. לנו כבר יש מדינה, ועל כל דבר כזה צריך לצעוק

ולא לומר אמן.

פורסם

Kawaii הזה סתם אידיוט צפונבון יפה נפש שחירבן על המדינה בכל הזדמנות אפשרית וכל דיון בכה כמה חרא פה וכמה מסריח פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים