עבור לתוכן

מחשב נייד חזק לעבודה עם תוכנות גרפיקה ב 6000-7000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום רב, דרוש מחשב נייד לעבודה מול תוכנות גרפיות של ADOBE CS4 וMAYA

רצוי מחשב מפירמה אמינה שלא יתחמם ויהרס לי תוך שנה.. משהו שישרת אותי ל-4 שנים.

חשוב שיהיה קל (לסטודנט) שיהיה ניתן לשאת אותו לכל מקום בקלות.

רזלוצייית מסך גבוה ודיוק צבעים איכותי.

אשמח להמלצות,

רצוי 4 ג'גיה RAM במערכת מעבד חזק דיו.

מוכן להשקיע בין 6 -7 K

תודה מראש

פורסם

חשוב שיהיה קל (לסטודנט) שיהיה ניתן לשאת אותו לכל מקום בקלות.

רזלוצייית מסך גבוה ודיוק צבעים איכותי.

אלה דרישות שיכולות להיות סותרות, כי רזולוציות גבוהות יש במסכים גדולים, ואז גם המחשב כבד יותר בהתאמה.

תן מספרים יותר מדויקים מבחינת גודל, משקל ורזולוציה שאליהם אתה שואף.

פורסם
  • מחבר

אשמח לרזולוציית נייטיב כאשר גודל הפיקסלים לא עולה על הרזולוציה

למשל, מסכי 17 אינץ ומסכי 19 הם באותה רזולוציה, שכן איני רוצה שטח תצוגה גדול יותר עם רזולוציה נמוכה ופיקסלים בSCALE UP

לדעתי מסך 15 אינץ יעשה את העבודה, עדיפות למסך 17 אינץ. הייתי שמח לעבוד על רזולוציית נייטיב של מסך 22 אינץ'.

אודה לעזרה מראש !

פורסם

אשמח לרזולוציית נייטיב כאשר גודל הפיקסלים לא עולה על הרזולוציה

למשל, מסכי 17 אינץ ומסכי 19 הם באותה רזולוציה, שכן איני רוצה שטח תצוגה גדול יותר עם רזולוציה נמוכה ופיקסלים בSCALE UP

אםםםם.... מה? :s05:

נניח לרגע שהבנתי, ואתה אומר שאתה רוצה את המסך הקטן ביותר ברזולוציית נתונה.

אז למה אתה אומר:

לדעתי מסך 15 אינץ יעשה את העבודה, עדיפות למסך 17 אינץ.

הייתי שמח לעבוד על רזולוציית נייטיב של מסך 22 אינץ'.

אני מניח שאתה מתכוון ל-1680x1050? כי יש כבר כמה מסכי 22" עם רזולוציה טבעית שונה.

פורסם
  • מחבר

הכוונה, הרזולוציה הכי גבוה שאוכל להשיג במסך 15 אינץ', מניח שזה גם יתן משקל אידיאלי...

התכוונתי שמסך 17 אינץ אל סי די רגיל ומסך 19 הם בנייטיב זהה של 1280 על 1024

ב19 אינץ זה נראה מתוח ולא SHARP, כי זה סתם אפ סקייל, לי חשוב בהרזולוציה תראה טוב על גודל האינץ למשל

במידה ומסך 17 אינץ של לפטופ הוא ברזולציה נגיד 1280 על 1024 וגם מסך 15 אינץ באותה רזולוציה, אני אעדיף את ה 15 אינץ

(מקווה שעכשיו זה יותר ברור העדפה שלי)

פורסם

יש את הדגמים החדשים של DELL מסדרת 1555 מגיעים עם מסך 15.6 רזולוציית Full HD 1920X1080 נראה לי שזה הכי מתאים מבחינת מסך קטן עם רזולוצייה גבוהה

סה"כ יש שם מחשבים עם מעבדים חזקים והרבה זיכרון... וכמובן ש3 שנות אחריות עד הבית.... ממליץ לך לבדוק את הסדרה הזו

פורסם

15" עם FULL HD זה יהיה באמת כבר הגזמה

פורסם
  • מחבר

יש את הדגמים החדשים של DELL מסדרת 1555 מגיעים עם מסך 15.6 רזולוציית Full HD 1920X1080 נראה לי שזה הכי מתאים מבחינת מסך קטן עם רזולוצייה גבוהה

סה"כ יש שם מחשבים עם מעבדים חזקים והרבה זיכרון... וכמובן ש3 שנות אחריות עד הבית.... ממליץ לך לבדוק את הסדרה הזו

זו רזולוציה מוגזמת זה יהיה כמו נמלים אני צריך משהו סדטנדרטי, שטח תצוגה WIDE אפשר לקבל לינק לסדרה המדוברת ?
פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה ? מישהו ? :s05:

פורסם

אני לא מורשה לפרסם קישורים אשר בעלי תוכן פרסום.

אבל אני מאמין שאם תיכנס לזאפ או לכל אחד מהאתרים של חנויות המחשבים באיזור מגוריך תוכל למצוא את הדגמים הללו מדובר כמו שאמרתי על סדרה של דל 1555 אשר מגיעה בחלק מהדגמים עם מעבד P8600 ו 4GB זיכרון..

פורסם
  • מחבר

נראה השדל ניכן ברזולוציה מאד נמוכה,

הייתי שמח לקבל המלצה למחשב עם רזולוציה דומה לאלו שניתן למצוא ב MACBOOK PRO או לפחות עם מסך באיכייות אלו או טובות יותר

פורסם

פספסת את הקישור ל-DELL עם FullHD?

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm

יש גם כמה וכמה דגמים שאפשר לקבל בתקציב שלך עם רזולוציה של 1680x1050, ביניהם Lenovo SL500, Lenovo T500, כמה דגמים חצי-עסקיים של HP (כמו ה-6710B).

ויש גם לא מעט מחשבי 14" עם 1440x900, שהיא אותה רזולוציה כמו ה-macbook pro (ביניהם DELL E6400, Lenovo T400).

פורסם
  • מחבר

פספסת את הקישור ל-DELL עם FullHD?

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm

יש גם כמה וכמה דגמים שאפשר לקבל בתקציב שלך עם רזולוציה של 1680x1050, ביניהם Lenovo SL500, Lenovo T500, כמה דגמים חצי-עסקיים של HP (כמו ה-6710B).

ויש גם לא מעט מחשבי 14" עם 1440x900, שהיא אותה רזולוציה כמו ה-macbook pro (ביניהם DELL E6400, Lenovo T400).

רוב המפרטים באים עם כ.מסך לא משהו בכלל.... עדיף לי משהו לא מהצ'יפסט למקרה ואצטרך לעבוד עם MAYA

שוב אני מדגיש כי זה צריך להיות מחשב עבודה חזק, במקרה שלי ככל הנראה מחשב לפטופ גיימינג קל אמור להספיק,

LENOVO נראים בעיצוב "שברירי" כזה, לפחות אלו שעבדתי איתם בצבא.. פלסטיק שברירי ונראה כמו גימור\עיצוב זול..

פורסם

כלל אצבע אומר שאם זה מסך ברזולוציה גבוהה מהסנדרטיות, אז זה כבר כרטיס מסך לא משולב.

גם הכרטיס של ה-Macbook Pro אגב לא משהו בכלל, אם אתה מדבר על-9400M G. ה-9600M GT קיים רק בחלק קטן מדגמי ה-15.4" שלהם.

כמה חזק, זה תלוי. אין בעיה למצוא גם מסכי 15.4" עם רזולוציית WUXGA וכרטיסי מסך מקצועיים מפלצתיים של ATI/NVIDIA. רק שזה יעלה כבר 8K ומעלה.

למשל:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6500-t95.htm

פורסם
  • מחבר

כלל אצבע אומר שאם זה מסך ברזולוציה גבוהה מהסנדרטיות, אז זה כבר כרטיס מסך לא משולב.

גם הכרטיס של ה-Macbook Pro אגב לא משהו בכלל, אם אתה מדבר על-9400M G. ה-9600M GT קיים רק בחלק קטן מדגמי ה-15.4" שלהם.

כמה חזק, זה תלוי. אין בעיה למצוא גם מסכי 15.4" עם רזולוציית WUXGA וכרטיסי מסך מקצועיים מפלצתיים של ATI/NVIDIA. רק שזה יעלה כבר 8K ומעלה.

למשל:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6500-t95.htm

כן זה ללא ספק מוגזם. אני לא צריך לפטופ מטורף, משהו טוב שיתפקיד עם ADOBE CS4 יפה.

עורך TECH אצלנו המליץ לי על HP DV6 1620

מה דעתכם על הלפטופ הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים